Нов български сериал - "Под прикритие"
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Re: Нов български сериал - "Под прикритие"
10 минути.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Дано по-бързо да го качат в тубата, че майка им ше еба иначе
![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
тежки нокаути
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
- Till.Lindemann
абе, доста пръснато беше всичко, забравил съм доста от героите и бях доста втф, мина доста време от предния сезон все пак. ама яка серия
То има 10 човека за помнене и няма и година минала, кво има да се забравя?
Да е, и аз се учудих, иначе съм доволен от епизода. И искам да еба Бояна ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
тежки нокаути
- Stonedisus
- В момента играе: с кьорави катерички
'''НЕ СЪМ ТИ КОЛЕГА БЕ'' продължава да ни забавлява мати пати дееба в некадърника
кьорави катерички
ае доста по-добре играе според мен, ще видим как е нататък.
тежки нокаути
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:

--Gort!Klaatu barada nikto!--
- Till.Lindemann
стабилен беше епизода, добре се зевъртат нещата.
сцената, дето убиват адвокатката, беше доста куца, ама айде
дано това верно не е последния сезон, щото готино се получават събитията покрай бандата на иво, отделно куката и джаро, дано не избързат да го приключат набързо
САМО ЛЕКО С ЧАСОВНИКА
сцената, дето убиват адвокатката, беше доста куца, ама айде
дано това верно не е последния сезон, щото готино се получават събитията покрай бандата на иво, отделно куката и джаро, дано не избързат да го приключат набързо
САМО ЛЕКО С ЧАСОВНИКА
бе кво стабилен, аз лично не разбрах как е възможно да оцелееш при такъв обстрел с калашник, после куката да се появи и да те измъкне и 3 минути по-късно да си готов?
иначе, сцените с елица доста ми харесаха...![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
иначе, сцените с елица доста ми харесаха...
тежки нокаути
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Добра серия и добър сезон като цяло... Определено има израстване особено в диалозите и сценографията... Да, има недомислици, но такива има и в Homeland и в други хитови сериали в момента... Пък и за българска прдукция си мисля, че нямаме право да бъдем чак толкова критични, нямайки база с която да го сравняваме... За съжаление Марто
си е все същото дърво и продължава да е най-слабото звено в продукцията... поне вече не заема толкова централно място в сюжета, а фокуса като че ли е изместен малко в страни, към отношенията Джаро-Иво ...
+1 За Елица (Теодора Духовникова?! - Дейвид Духовни anyone?:D) и тва държание тип "господарката с големите сини очи" което ме радва на макс
Определено най-яркия женски персонаж до момента в сериала...
Сцената с адвокатката наистина беше тъпа... Много по-логично щеше да е опит за челен удар примерно и чак тогава да се метне в някое крайпътно дърво, а не няква хиперболизирана гонитба...
ps: Как така Джаро и Иво знаят, че Марто е ченге, а Куката, Косъма, близнаците все още не са разбрали?!
си е все същото дърво и продължава да е най-слабото звено в продукцията... поне вече не заема толкова централно място в сюжета, а фокуса като че ли е изместен малко в страни, към отношенията Джаро-Иво ...
+1 За Елица (Теодора Духовникова?! - Дейвид Духовни anyone?:D) и тва държание тип "господарката с големите сини очи" което ме радва на макс
Сцената с адвокатката наистина беше тъпа... Много по-логично щеше да е опит за челен удар примерно и чак тогава да се метне в някое крайпътно дърво, а не няква хиперболизирана гонитба...
ps: Как така Джаро и Иво знаят, че Марто е ченге, а Куката, Косъма, близнаците все още не са разбрали?!

--Gort!Klaatu barada nikto!--
- Till.Lindemann
еми щото се опитват да се преебат взаимно и затва си траят. пък и при това стечение на обстоятелствата, абсурд да им кажат. той затова отиде при тях, пък и не може да не е скътал някой номер в ръкава си.
верно тъпо го бяха скалъпили, в 1 момент и камиона и мазда-та се движат със 140, че дори камиона накрая надбяга леката кола. деазнам. тая елица ако не я праснат до края на сезона, ще е загуба. пък косъма как се е омазал...
верно тъпо го бяха скалъпили, в 1 момент и камиона и мазда-та се движат със 140, че дори камиона накрая надбяга леката кола. деазнам. тая елица ако не я праснат до края на сезона, ще е загуба. пък косъма как се е омазал...
Сериала като цяло е много добър.. Дано продължава да ни радва и все повече и по-добри бг сериали да се създават.. 
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
- Till.Lindemann
ей, дано това да не е последния сезон наистина 
Според мен, най-добре ще е максимум още един сезони и да го приключат. После да направят нов сериал.
тежки нокаути