Movies 2025/2026

Какво да гледаме
Публикувай отговор
renomous

Re: Movies 2012

Мнение от renomous »

aide tezi koito sa izlezli da kajete...?
Когато ти развалят настроението, вземи ударна доза "3аебин"..!!! /Жоро Рапа ft Алекса Съжалявам (music) ;p......
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Не гледайте снежанка и ловеца, ако са ви мили парите :(
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Undead Dude
Обратна връзка:

Мнение от Undead Dude »

Пф, дреме ти. Вече гледах Prometheus, остава ми само Abe Lincoln.
flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Доста як трейлър, пуснах го на много хора и те се изкефиха.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-Stormrаge-
Обратна връзка:

Мнение от -Stormrаge- »

Изображение
--Gort!Klaatu barada nikto!--
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

И аз съм на мнение, че Дениъл Крейг е адски добро попадение и някак отлично ми се връзва в по-сериозния облик на поредицата.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Вторият имаше кофти режисьор, а сценарият най-вероятно е бил ръшнат =/ Иначе Скайфал ще го режисира Сам Мендез <3 Така като гледам и Иън Флеминг ще участва в сценария, така че е твърде вероятно да получим нещо добро.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Продължаваме темата и започваме трета година с три sci-fi предложения

1. Oblivion (трейлър)
Сладникав пост-апокалиптичен сай-фай екшън с Том Круз с много блинк блинк и ефекти. Бих го гледал с нагласата, че е филм с Том Круз и няма да си давам зор много с мозъка. Пък и Морган Фриймън = +1 към крайната оценка. Бонус е и участието на Джайми Ланистър :Д

2. Elysium
Още няма трейлър

Начи имаме Мат Деймън в евентуално по-сериозен научнофантастичен филм от създателя на District 9 (от личните ми фаворити). Четейки резюмето на филма си вадя извода, че ще е нещо издържано в същия стил като District 9, което може само да ме радва :>
Spoiler for резюме:
In the year 2159 two classes of people exist: the very wealthy who live on a pristine man-made space station called Elysium, and the rest, who live on an overpopulated, ruined Earth. Secretary Rhodes, a government official, will stop at nothing to enforce anti-immigration laws and preserve the luxurious lifestyle of the citizens of Elysium. That doesn't stop the people of Earth from trying to get in, by any means they can. When unlucky Max is backed into a corner, he agrees to take on a daunting mission that if successful will not only save his life, but could bring equality to these polarized worlds.
3. Pacific Rim. И тоя още няма трейлър..
Изглежда типичен сай-фай летен блокбъстър (като този с Том Круз), за който инфото е че извънземни нападат земята и нашите хора управляват големи роботи, които да ги спрат. Нека видим трейлъра, за да си вадим по-сериозни изводи. Тук е много важно да се отбележи, че режисьор е Гийермо Дел Торо, което ме кара да си мисля, че филмът може да не е стопроцентова помия. Също така в главните роли ще са Идрис Елба и Чарли Хънъм, като втория ми е изключително симпатичен и много му се кефя от сериала Sons of Anarchy. Радвам се, че отново взе да пробива в голямото кино (след Green Street Hooligans)

4. World War Z трейлър
Летен брадпитски екшън, в който нашия човек ще се бори срещу зомби инвазия. Не е баш научна фантастика, но изглежда интересно по трейлъра. Очаквам сравнително ненатоварващ с дълбок сценарий летен хит, който може и да става за убиване на 2 часа в киното.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
white storm
В момента играе: with your brain

Мнение от white storm »

Man of Steel - Official Trailer #2

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... Vu3gS7iJu4#!
“Life is change, chaos, filth and suffering. Death is peace, order, everlasting beauty.”
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

Тея редовните комикс филми определено ще са съществена част от идната година. Iron Man 3, Man of Steel, Thor 2 и т.н. Интересно ми е да видим как ще се справят със Супермен, защото колкото и да се опитвам, не мога да го възприема насериозно.

Давам още няколко филмчета:
1. The World's End
Още няма трейлър за него, а и ще излиза чак през октомври. Това е новият филм на триото Edgar Wright - Simon Pegg - Nick Frost. За незапознатите - сценаристът и режисьор Едгар Райт стои зад Hot Fuzz и Shaun of the Dead (в които другите двама са в главните роли) и за мен са едни от най-най-добрите и забавни британски филми в последно време и задължително ги препоръчвам. Ето и краткото резюме на предстоящия филм:
Spoiler for :
20 years after attempting an epic pub crawl, five childhood friends reunite when one of them becomes hell bent on trying the drinking marathon again. They are convinced to stage an encore by mate Gary King, a 40-year old man trapped at the cigarette end of his teens, who drags his reluctant pals to their home town and once again attempts to reach the fabled pub, The World's End. As they attempt to reconcile the past and present, they realize the real struggle is for the future, not just theirs but humankind's. Reaching The World's End is the least of their worries.
2. И продължавам с Mad Max 4: Fury Road, който с малко повече късмет може и да излезе до края на 2013. Директно продължение на тройката от преди 10000 години като ще видим Том Харди в ролята на Макс (биг уин). Важно е да се отбележи, че сценарист и режисьор е същия човек от предишните филми, който е и създател на героя/идеята/франчайза.

3. The End of the World - новата простотия на Сет Роугън ( пени <3 ), където той е режисьор, сценарист и играе в главната роля. Както гореспоменатия "The World's End", и този се очертава да е апокалиптична комедия (забавен нов жанр :Д). Прави впечатление огромния брой известни актьори, които играят себе си :D

4. След 4-годишната си пауза, Уил Смит отново се е активизирал (като започна с Мъже в Черно 3) и в идните години предстои да участва в доста продължения (Bad Boys 3, Hancock 2, I, Robot 2). На първо време, а и с най-скорошна дата на излизане е After Earth - пост-апокалиптична фантастика; като чета резюмето ми се струва по-семейна и по-скоро като приключение. Двете главни роли са на Уил Смит и сина му.
Аватар
ToxicSean

Мнение от ToxicSean »

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... vKz7WnU83E

таргет аудиторията очевидно са аниме изверги и хипстъри повтарящи the cake is a lie
Аватар
white storm

Мнение от white storm »

sean написа:https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2vKz7WnU83E

таргет аудиторията очевидно са аниме изверги и хипстъри повтарящи the cake is a lie
Поредната холивудска простотия.
“Life is change, chaos, filth and suffering. Death is peace, order, everlasting beauty.”
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

Тва ше е лудница :D Надявам се да го има на IMAX
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Абе Нолан вместо да се мъчи с тоя лигав Супермен, що не вземе да направи една трилогийка Spawn - невероятни герои, страхотен сюжет, мрачна и подтискаща атмосфера... :D
¯\_(ツ)_/ ¯
-Stormrаge-
Обратна връзка:

Мнение от -Stormrаge- »

Той Нолан няма нищо общо с новия супермен освен, че е продуцент... Режисьор е безкрайно неприятният ми Зак Снайдер... така, че предричам провал...
Изображение
--Gort!Klaatu barada nikto!--
Мr.Anderson

Мнение от Мr.Anderson »

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... vKz7WnU83E

Нали не съм единственият, който чу меденото гласче на GLadOS?
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
Аватар
white storm

Мнение от white storm »

Oz The Great and Powerful Trailer # 2

http://www.youtube.com/watch?v=g5NrOC8STTg
Публикувай отговор