The Chameleon написа:Viserys Targaryen = Lord Alioth
СТИГА СПОЙЛВА, БЕ
The Chameleon написа:Viserys Targaryen = Lord Alioth
За по-добро, ако питате мен btwHigh_voltage написа:(голяма разлика с книгата, бтв) Тези, които не са чели книгите сигурно са много озадачени от тези моменти.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Видях няколко билборда аз, а в молове не влизам и не знам.High_voltage написа:И?
Абе, източниците ми в София ме информират, че всеки втори автобус, всеки втори билборд и всеки втори мол е изцяло декориран в реклами на сериала. Тру?
To тепърва започва историята. До пристигането на Старк в столицата основното е въвеждане в обстановката и героитеStylized Corpse написа:
Видях няколко билборда аз, а в молове не влизам и не знам.![]()
Иначе в неделя гледахме два, вчера третия. Нема кво лошо да кажа, то е ясно, само едно ми липсва за момента. В Spartacus имаше повече моменти, на които си казваш ''ебаси мамата'', сякаш беше по-спонтанен и ударен, тук за сега е по-кротко.![]()
СПОЙЛЕР :
А момента с убийството на вълчето ми беше малко излишен, до последно се надявах да го пуснат да избяга, ама щом така е в книгата, кво да прайм. Драма да има
Да, това ясно, просто ги сравних, щото нали HBO, цици и клане.DJ Cat написа:Е той Спартак е голяма сила, нормално на места да е по-въздействащ, но като цяло са доста различни. Тук се изгражда цяла вселена, абе различен вид кеф е. И двата сериала за мен са велики, така че нямам оплаквания.
High_voltage написа:И?
TheChosen1 написа:даджайците
Stylized Corpse написа:Видях няколко билборда аз, а в молове не влизам и не знам.High_voltage написа:И?
Абе, източниците ми в София ме информират, че всеки втори автобус, всеки втори билборд и всеки втори мол е изцяло декориран в реклами на сериала. Тру?![]()
Добре бе, аз ли ше съм първия:DJ Cat написа:Не знам ама щом във Варна има 2 билборда и доста разлепени рекламки на сериала съм доволен. В София нещата сигурно са още по-добре. Нека, само сериала да прави рейтинги и съм доволен.

\Докато първите два имаха усещане на въведение, третия вече леко започва да навлиза в сериозната драма и да разкрива главния сюжет.