Torchlight

Игри за PC
Публикувай отговор
Daath
He who devoures cookies
Обратна връзка:

Re: Torchlight

Мнение от Daath »

Sentry написа:Много късно я е минал. Аз бях 31во, вярно, че използвах над 100 potion-а и от двата вида, ама... :)

И аз току-що я врътнах 32 ниво Destroyer с една лилава пушка,всичко останало златно.

Сега мисля да я тествам Vanquisher-а да видим дали е толкова добър rogue колкото ми разправяше един приятел
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
EcTeTa

Мнение от EcTeTa »

и аз убих последния бос , но как да мина на следваща степен трябва да изпълня всички куестове ли ?
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Някаква информация дали multiplayer mod даже е възможен?
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
EcTeTa

Мнение от EcTeTa »

А някой да знае как може героя да преминава на следващите нива на трудност ?
Аватар
the_presator
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Обратна връзка:

Мнение от the_presator »

Играта е много яка. Аз отскоро я започнах и играя с алхмист или какъвто е там :D
Как е по-добре да вдигам много на брой магии или да усилвам старите?
TheChosen1 написа:даджайците
Daath
He who devoures cookies
Обратна връзка:

Мнение от Daath »

Аз отначало ги набухах новите,пък после почнах да ги развивам.
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

the_presator написа:Играта е много яка. Аз отскоро я започнах и играя с алхмист или какъвто е там :D
Как е по-добре да вдигам много на брой магии или да усилвам старите?
Както ти е кеф, тук не е като диабло и с почти всяка комбинация можеш да минеш играта. Аз с моят стрелец ползвах умения само при босовете.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

the_presator, просто си избери магиите, с които ти е кеф да играеш и развивай тях. Няма значение много много дали са от high lvl или от low, накрая всички са горе-долу балансирани. А пък ако не харесаш build-а си, винаги можеш да си изтеглиш reset potion мод и да си ги оправиш.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Bump, абе доста с пренебрежение бях погледнал на играта, но в интерес на истината доста се зарибих сега.. :) Не играйте, когато ви се спи, та 2 не виждате! 14лвл Алхимика ми си замина на Very Hard :lol:

Скоро излиза и мултито, нямам търпение. :D
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Dr.Falus
В момента играе: На чичо доктор.

Мнение от Dr.Falus »

Мултито да не беше един мод с Split-Screen?Щото си спомням нещо такова по форумите на Runic.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Имах предвид 2ката на играта, не съм запознат с мулти по единицата. :roll:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
gogsss
В момента играе: Minecraft

Мнение от gogsss »

Играта я играх преди 2-3 месеца и бях очарован.
Някой знае ли горе-долу кога излиза двойката?
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Е скоро скоро...Юли месец
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

Ние с Гошо сега цъкаме, аз съм се зарибил. Vanquisher на 28 лвл, сигурно краят е близо ( :o ) , при джуджетата съм. Има ли след това по-високи трудности ? До лвл 100 едва ли се бута с рандъм дънджъните от скроловете :lol:

И мазалото е на very hard. Преди не помня как и кво съм играл, струваше ми се доста лесна. Сега от гоблините нататък ( лавата ) откачих, одеве тресках мишката в бюрото и ми идеше с глава да строшим мониторо. :x
джумерки
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

In other news: Излезе новият Fate/експанжън на Fate, който предлага Multiplayer.
За незнаещите, това е играта много яко инспирирала Torchlight геймплейно са много близки.
Аватар
Найн Инч Нейлс
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Обратна връзка:

Мнение от Найн Инч Нейлс »

. . .
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Тея глупаци от runic games защо чакат да излезе Диабло 3-ката и да им отнеме шанса за 50% от продажбите
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

muahahahah
天皇陛下万歳。。!
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър
В момента играе: Всичко без аниме игри

Мнение от {SuPa-1337-Killa} »

ахахаха бях я забравил тая тема
кво стана с ММОто дето трябваше да излиза 2010 :lol:
малее как лети времето :shock:
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Публикувай отговор