denik написа:Винаги ми е било чудно какви са схемите, по които разбирате :Д
Финансови. ^^
denik написа:Винаги ми е било чудно какви са схемите, по които разбирате :Д
denik написа:Jorix написа:41 въпрос още вчера знаех коя ще е,за това и там написах към 2 страници...
Винаги ми е било чудно какви са схемите, по които разбирате :Д
Пари.Корупция на всякъде.Аз не съм плащал де,щото не ми е важно,но една група ученици от елитни гимназии разбрах че платили предполагам солидна сума за да разберат 3те варянта.За щастие и до мене стигна.denik написа:Jorix написа:41 въпрос още вчера знаех коя ще е,за това и там написах към 2 страници...
Винаги ми е било чудно какви са схемите, по които разбирате :Д
Мене по гео учителя ми е с връзки във Варна, но от тази година ще е само тест и ташака е голям... иначе на миналите си им е казвал темитеOmega-x написа:denik написа:Винаги ми е било чудно какви са схемите, по които разбирате :Д
Частни учители с връзки към МОН. Още съм учуден, че не знаеш теми по география, които ще се разиграват в деня на изпита. Най-често падат поне половината, а колкото по-нагоре ти е учителя може да се смъкнат до три.
Omega-x написа:Още съм учуден, че не знаеш теми по география, които ще се разиграват в деня на изпита. Най-често падат поне половината, а колкото по-нагоре ти е учителя може да се смъкнат до три.
Ahriman написа:Абе, какво, аджеба, трябваше да се пише на оня въпрос със "сложното изречение" и "есе"? Така и не загрях, еба ли го какви глупости съм писал.
Der Meister написа:Omega-x написа:Още съм учуден, че не знаеш теми по география, които ще се разиграват в деня на изпита. Най-често падат поне половината, а колкото по-нагоре ти е учителя може да се смъкнат до три.
Педалите от класа ми знаеха темата на предварителния по география в СУ да им се не види. Голяма корупция е навсякъде. А аз уча теми като луд имам 3.88
Der Meister написа:Еми там на празното е текст. Текста е най-общото понятие, аргументативния текст е вид текст, а есето е вид аргументативен текст. Елементарно е, явно си си мислел, че има някаква уловка и затова не си го написал.