Е тука вече стана въргала!Estranged написа:Алоо... стига сте се задявали с Гипчо, мой си е!
08-03-09 - Какво празнувате днес?
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Re: 08-03-09 - Какво празнувате днес?
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
- ТРУПОНАРЕЗЕНинс
Някога, преди мн лета, този ден са го уважавали, щото жените ставали особено дащни на датата 8 Март.
Събирали са се учрежденската по кабинети и падало яко трапезно тържество
и сетне яко ебане по офиси, канцеларии и служебни автомобили.
Дори праведни труженички-майки-съпруги си позволявали на тази дата да изневеряват на съпрузите си, подкупени от един карамфилен гюрлюк.
+
Но днес този празник губи смислите си, предвид нравите на разпасаното народонаселение.
Не са нужни нито датата 8 март, нито китки, за да докопаш некоя сладурана.
Просто си поискваш, и немаш проблеми.
та така.
Събирали са се учрежденската по кабинети и падало яко трапезно тържество
и сетне яко ебане по офиси, канцеларии и служебни автомобили.
Дори праведни труженички-майки-съпруги си позволявали на тази дата да изневеряват на съпрузите си, подкупени от един карамфилен гюрлюк.
+
Но днес този празник губи смислите си, предвид нравите на разпасаното народонаселение.
Не са нужни нито датата 8 март, нито китки, за да докопаш некоя сладурана.
Просто си поискваш, и немаш проблеми.
та така.
Нема таа, нема онаа.
-
Vermic
- Обратна връзка:
Трупо този ден е комунистически празник.На изток го празнуват като ден на жената на запад като ден на майката.
-
MillionLies
Мм, какво е за теб изток и запад? Защото в Испания деня на майката се чества първата неделя на май месец, а 8-ми март е деня на жената.Vermic написа:Трупо този ден е комунистически празник.На изток го празнуват като ден на жената на запад като ден на майката.
Справка.
-
Vermic
- Обратна връзка:
8 март Албания, Армения, Афганистан, Беларус, Босна и Херцеговина, България, Лаос, Македония, Монголия, Румъния, Русия, Сърбия, Украйна, Черна гораMillionLies написа: Мм, какво е за теб изток и запад? Защото в Испания деня на майката се чества първата неделя на май месец, а 8-ми март е деня на жената.
Справка.
Е да те еба в тъпото животно коя от тези страни не е била комунистическа?!
-
MillionLies
А, недей. ;вVermic написа:Е да те еба в тъпото животно коя от тези страни не е била комунистическа?!
Да съм написала изобщо нещо, с което да се подразбира, че не се съгласявам с твърдението ти, че 8-ми март е комунистически празник? Не съм запозната откъде идва, така че нищо не съм казвала по въпроса, попитах съвсем различно нещо. Напъни си малко закърнелия мозък и ще схванеш идеята ми.