Определено не си единствен.The Chameleon написа:Нямам търпение да цъкнем SWTOR![]()
![]()
ПП
Чети, Дади, чети. Образовай се.
Определено не си единствен.The Chameleon написа:Нямам търпение да цъкнем SWTOR![]()
![]()
Даранхарук написа:Определено не си единствен.The Chameleon написа:Нямам търпение да цъкнем SWTOR![]()
![]()
Предвид, че дори и в Българския Ситски Орден, където бяхме събрани най-големите ерудити в материята, нямаше по-вещ в ситската история и философия от мен и предвид, че от тук присъстващите по старшинство ме доближава единствено Хамелеонът, силно ме съмнява да има някой по-достоен от мен да се нарече сит. Колкото до контрола над Силата и уменията с меча - е, ще се убедите сами, овчици смирени.†Soul Hunter† написа:И ти ли ще си сит, братле?Даранхарук написа: Определено не си единствен.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
С първото може и да се поспориЗаратущра написа: Предвид, че дори и в Българския Ситски Орден, където бяхме събрани най-големите ерудити в материята, нямаше по-вещ в ситската история и философия от мен и предвид, че от тук присъстващите по старшинство ме доближава единствено Хамелеонът, силно ме съмнява да има някой по-достоен от мен да се нарече сит. Колкото до контрола над Силата и уменията с меча - е, ще се убедите сами, овчици смирени.![]()
Само SWTOR да ни връхлети, всепоглъщащата ми омраза ще ви изпепели като ядрен взрив - дървена къщурка. Даже и костичките ви на прах ще стрия между ледените зъбци на безпощадната методичност. Не знаете с какво се захващате.
Спори бе.Rico написа:С първото може и да поспориЗаратущра написа: Предвид, че дори и в Българския Ситски Орден, където бяхме събрани най-големите ерудити в материята, нямаше по-вещ в ситската история и философия от мен и предвид, че от тук присъстващите по старшинство ме доближава единствено Хамелеонът, силно ме съмнява да има някой по-достоен от мен да се нарече сит. Колкото до контрола над Силата и уменията с меча - е, ще се убедите сами, овчици смирени.![]()
Само SWTOR да ни връхлети, всепоглъщащата ми омраза ще ви изпепели като ядрен взрив - дървена къщурка. Даже и костичките ви на прах ще стрия между ледените зъбци на безпощадната методичност. Не знаете с какво се захващате.
Честно казано аз се чудя какъв роулплей може да има на не PvP сървър...†Soul Hunter† написа:Кви ролплей сървъри, кво чудо... Мятаме се всички на PvP сървърите, и мазалото е пълно!![]()
Дано не сме в сесии само тогава, че иначе ни отиде образованието...
Абе то реално ситовете трябва да са в пъти по-силни. Тъпият им морал осакатява яко force силите им.The Chameleon написа:Джадая може и да претрепе 50 Сит-а, ама не би се справил и с 1 Сит Лорд.![]()
Не виждам каква точно аргументация бих могъл да ти дам за нещо такова, в интерес на истината.Rico написа:Е ако ще водим дискусия (дискусия да подчертая) дай ми някаква аргументация, че си най-вещият
че да имам основа върху която да споря (конструктивно ;р) все пак.
Помислете върху това.Fear leads to anger.
Anger leads to hate.
Hatred leads to power.
Power leads to victory.
Let your anger flow through you.
Your hate will make you strong.
True power is only achieved through testing the limits of one's anger,
passing through unscathed.
Rage channeled through anger is unstoppable.
The dark side of the Force offers unimaginable power.
The dark side is stronger than the light.
The weak deserve their fate.
Мога да кажа същото за мен.Заратущра написа: Не виждам каква точно аргументация бих могъл да ти дам за нещо такова, в интерес на истината.
Можеш да се пробваш да ме изпиташ по някакъв начин (както по-рано днес неуспешно се опита Никулин), но на мен поне ми се струва безпредметно. Не само, че ако има някой тук, който трябва да изпитва, това съм аз (
), ами и съм повече от убеден, че колкото и да се опитваш, няма да успееш да ме хванеш неподготвен, дори и ако по някаква невероятна случайност се сетиш за нещо, информация за което в нета вече няма. Поне що се отнася до историята на Ситския Орден, разбира се.
Просто не си прави труда - отдавна съм изчел всичко.
В интерес на истината, нито комиксите, нито която и да било от книгите, засягащи ситската история, са достъпни в България, още повече пък преведени. Затова и казвайки 'изчел' е ясно, че съм имал предвид електронен формат.Rico написа:Мога да кажа същото за мен.Заратущра написа: Не виждам каква точно аргументация бих могъл да ти дам за нещо такова, в интерес на истината.
Можеш да се пробваш да ме изпиташ по някакъв начин (както по-рано днес неуспешно се опита Никулин), но на мен поне ми се струва безпредметно. Не само, че ако има някой тук, който трябва да изпитва, това съм аз (
), ами и съм повече от убеден, че колкото и да се опитваш, няма да успееш да ме хванеш неподготвен, дори и ако по някаква невероятна случайност се сетиш за нещо, информация за което в нета вече няма. Поне що се отнася до историята на Ситския Орден, разбира се.
Просто не си прави труда - отдавна съм изчел всичко.Специално за четене мисля, че мога да твърдя че и повече. Много от книгите тук, в България изобщо още не са излезнали и надали скоро ще излезнат. А за интернет всеки може да влезне в http://starwars.wikia.com/ и да прочете каквото му е на сърце. За това и ми се стори безпредметно да твърдиш, че си най вещият тук. Специално с тази вселена съм отраснал и е една от любимите (очевидно) ми. (вероятно и на теб щом знаеш за Нага Садоу и неща които са вече по специфични). Но да предполагам спорът е безпредметен.