Току що го видях. Егати простотията. Доц. по философия ще ми дрънка и ще се нарича учен. Той физика си каза. Тези които се страхуват просто не са получили достатъчно информация и си викат "ОМГ!!! ЧЕРНА ДУПКА ГЕНЕРАТОР!!! УИ АР ГОИНГ ТУ ДАЙ". Са ще се изнервя много ако някой опита да ги саботира.
Ще дам едно глупаво за някои твърдение. Съществуваме следователона нещо, някой ни е създал, щом ни е създал е доста повече от към интелектуално ниво или каквото и да е друго, знае това, което ние не знаем. За да се развиваш трябва и да живееш - факт, всяко едно нещо, което ти пречи за това съществуване или каквото е е проблем, всеки проблем се разрешава, ако сме проблем с каквито и да е опити винаги ще има нещо, което да ни спре. Четох, че този опит щял да образува черни дупки и всякъкви друнканици - глупости. Най-много да навредим нещо на Планетата и нищо повече, но и това е вероятност с възможности за реализация от 0.00000001%. С опити и жертви се развива всеки един от нас, ако тези две неща не присъстват ще седиш на едно единствено място, ще си една константа и това е. А и щом това нещо ще се осъществи, откритието каквото и да е ще е голямо и хората, коита го осъществяват знаят какво правят до момента на каквото стане от опита. Или ще стане нещо или не, ако стане продължаваме напред, ако не стане пак продължаваме, но не с темпото, ако се получи. Този опит определено, ако е успешен ще даде на целия свят един огромен тласък за развитието си. Живейте си живота.
Каза, че някой ни е създал... точно подобни опити и въобще цялата физика искат да докажат, че създател няма. Че всичко се е зародило само, от само себе си. Аз лично вярвам в Бог и въпреки огромните научни достижение и при евентуален успешен опит на тази програма утре и в следващите годни, ще останат много неразгадани тайни. Но като се замисля, единствения смисъл на нашето съществуване е да разберем кои сме ние и къде се намираме. Всъщност ние не знаем най-основното нещо в нашия живот. Интересно ми е дали може да съществува Бог и едновременно с това ние да откриваме все нови и нови неща, които допреди се е смятало, че са божие творение, а вече са разгадани от науката. Според мен може! А всичко от тук нататък ще дава по едно рамо на все по нарастващия атеизъм у хората...
Br?neR написа:Интересно ми е дали може да съществува Бог и едновременно с това ние да откриваме все нови и нови неща, които допреди се е смятало, че са божие творение, а вече са разгадани от науката.
И евентуалният дядо Господ трябва да го е направил някак си
тук и тук not understanding solitude they will attempt to destroy anything that differs from their own not being able to create art they will not understand art they will consider their failure as creators only as a failure of the world
Не! Да се спори на тема вяра/убеждения - включително политически, е една от малкото истински глупости във вселената.
тук и тук not understanding solitude they will attempt to destroy anything that differs from their own not being able to create art they will not understand art they will consider their failure as creators only as a failure of the world