ЕС неофициално ни заплашва с изгонване!
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Re: ЕС неофициално ни заплашва с изгонване!
ХАХАХХА!ЕВАЛАТА!ХАХАХАХ!
Тъпаци като не ми вярвахте така става!Не в лайна ами в много лайна ще тънете!
Единствено комунизма ще ни оправи!
Тъпаци като не ми вярвахте така става!Не в лайна ами в много лайна ще тънете!
Единствено комунизма ще ни оправи!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Той 60 години вече ни оправя анално.
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Явно на него му харесва 
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
По-скоро явно дори не осъзнава.Andrey358 написа:Явно на него му харесва :lol:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- Mad Hatter
- Обратна връзка:
Eх ако всеки един, човек на тази земя имаше 1/4 от акъла ти драги ми Vermic, сигурно света щеше да бъде по-добро място за живеене. Ала уви ние сме простолюдието , а ти си посредник и между комунистите и простолюдието с тази разлика, че всички комунисти не са на небето, а под земята.
http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
A.k.A PROTOSOON
Vermic, прекалил си с пролетарската литература. 
Аз се съмнявам че е прочел дори един български роман за контраразузнаването, за да се убеди колко безинтересна и скучна е т.н. пролетарската литература. 
Да не говорим, че нямаше да разполага с компютър, камо ли интернет, за да издаде държавните тайни на капиталистическия враг
Да не говорим, че нямаше да разполага с компютър, камо ли интернет, за да издаде държавните тайни на капиталистическия враг
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Самият факт, че човекът вярва, че хората ей така ще се хванат и ще си направят комунизъм говори съвсем красноречиво... Толкоз' е и запознат с комунистическите доктрини, явно.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Active, комунизъм е имало тук и ни е върнал десетилетия назад, комунизъм има и в Швеция, която е една от страните с най-висок стандарт на живот. Аз още не съм чул и за един швед, който с крясъци "Долу комунизма, отивам да живея свободен!" е мигрирал в България, при нашата "демокрация".
Така е то.
Така е то.
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Абе ако не са от ЕС, как цяла Европа ще разбере политиците ни що за стока са - как да няма ползва?!
- Mad Hatter
- Обратна връзка:
Еми, то както е тръгнало разправят , че и падането на визите 2011 може да остане само мит както паричките 
A.k.A PROTOSOON
A.k.A PROTOSOON
- Liberty
- Обратна връзка:
Kak пък реши че в Швеция е имало комунизъм??? Може би искаш да кажеш социал-демокрация, но това са съвсем различни неща.Морт написа:Active, комунизъм е имало тук и ни е върнал десетилетия назад, комунизъм има и в Швеция, която е една от страните с най-висок стандарт на живот. Аз още не съм чул и за един швед, който с крясъци "Долу комунизма, отивам да живея свободен!" е мигрирал в България, при нашата "демокрация".
Така е то.
Ghost reporting!
Ghost reporting!
Разбирам иронията ти, но... ако трябва да плащаме милиони евро членски внос в замяна на това просто да пътуваме в ЕС за да си харчим парите там и младежите ни да емигрират завинаги, то тогава това членство наистина е повече в ущърб за нас, отколкото в полза.Stealth написа:Защото разбира се от ЕС има полза, само ако дава пари. Например пътуването без визи в Европа е нищо. Звучи логично.Mad Hatter написа:Спират почти всички пари ,ако не и всички, към България, то реално не остана никаква изгода от ЕС => не членуваме в този съюз,
- Liberty
- Обратна връзка:
Всъщност ние можехме да пътуваме без визи още преди да сме членки на ЕС. Да припомня че шенгенските визи паднаха още по време на правителството на Иван Костов. Иначе ползата от ЕС вече я казах-основна движеща сила за промените у нас при липсата на собствено гражданско общество.
Ghost reporting!
Ghost reporting!
Хората просто искат да си получат обратно парите, които ДПС, БСП, НДСВ и ГЕРБ (по места) окрадоха. Нито ще свалят некомпетентното правителство, нито ще осъдят гангстерите... :/ Иначе преди да влезем в ЕС и аз поне на това се надявах.Andrey358 написа:Иначе ползата от ЕС вече я казах-основна движеща сила за промените у нас при липсата на собствено гражданско общество.
- Liberty
- Обратна връзка:
Натискът е по линия правосъдие и вътрешен ред. Точно това е и в интерес на българските граждани.
Ghost reporting!
Ghost reporting!
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
БКП ЩЕ НИ ОПРАВИ!ВЪН ОТ ЕС!
България загина!
България загина!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
- Mad Hatter
- Обратна връзка:
Andrey358 , цялата система е толкова хлабава, цялото правителство е толкова безсилно за какъв натиск по линия правосъдие и вътрешен ред говориш ?
Веднъж прибирайки се с такси си говорехме със шофера и ми каза нещо, което ми седи още в главата. Той рече, че корупцията не е от вчера оня ден. Корупция има по света с лопата да я ринеш, само че другите политици макар и да грабят , се грижат малко от малко за народа, обществото. Дали, за да се запазят по-дълго време нa поста или от морал - за това историята мълчи. А наще политици дори и мозък нямат да се досетят, че като малко отделят и за народо, ще имат дълго к'во да зимат
Веднъж прибирайки се с такси си говорехме със шофера и ми каза нещо, което ми седи още в главата. Той рече, че корупцията не е от вчера оня ден. Корупция има по света с лопата да я ринеш, само че другите политици макар и да грабят , се грижат малко от малко за народа, обществото. Дали, за да се запазят по-дълго време нa поста или от морал - за това историята мълчи. А наще политици дори и мозък нямат да се досетят, че като малко отделят и за народо, ще имат дълго к'во да зимат
A.k.A PROTOSOON
A.k.A PROTOSOON
- Liberty
- Обратна връзка:
Това са типичните разъждения на един таксиджия. Не! Просто в държавите от Европа (примерно) престъпността и държавните институций са две отделни неща. Отделните органи на държавата работят правилно и има ефективна борба с престъпността, а корупцията е явление което съществува, но на него се гледа строго. Всичко това е така защото в тези държави има гражданско общество т.е. активни граждани, които в условия на демокрация определят характера на обществото т.е. кое е приемливо и кое не. В България също има демокрация. Реално и при нас народа решава всичко, въпросът е че липсва гражданско общество, което да изпитва непоносимост към корупция и обвързаност на власт имащите с престъпния свят. Ето това най-просто обяснява защо нема 'се опраим. Ето за това на мен лично единствената надежда е че бидейки част от ЕС, именно европейските институций ще са тези които да оказват, макар и отвън поне известен натиск върху нашите политици.
Ghost reporting!
Ghost reporting!
-
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!