btw адски много ме е яд, че май песните никой не ги записва на mp3-ки, защото в доста случаи изпяното от айдълите ми харесва повече от оригинала (не говоря за днешната тема де

DirecteX написа:"Да му сера ф остата на тоя и на фънки също тва е поредното догазатебство че металите съсипват всичко"
"тоя дебел боклук много отворен го раздава на жените КАКВО Е НАПРАВИЛ ТОЙ ЧЕ ИЗОБЩО ДА КРИТИКУВА
а ше му еба майката"
някъв смешен беден злобен басист на нз си кои си тъп плъх
http://vbox7.com/play:5b92cae3High_voltage написа:Като разбрах, че ще се пее чалга, не гледах вчерашното предаване. Какво е направил Тома?
DirecteX написа:"Да му сера ф остата на тоя и на фънки също тва е поредното догазатебство че металите съсипват всичко"
"тоя дебел боклук много отворен го раздава на жените КАКВО Е НАПРАВИЛ ТОЙ ЧЕ ИЗОБЩО ДА КРИТИКУВА
а ше му еба майката"
някъв смешен беден злобен басист на нз си кои си тъп плъх
Juggalette написа:+1 пост за мен.
Темата за Тома, която незнайно защо (*нещо за ануси и за майките ви на всички, идиоти с идиоти*) е заключена, беше за да коментираме НЕГО. Ние, феновете му, а не да се лигавите и някои рандъм парчета да се лигавят на моя сметка. Благодаря ви за държанието, мили приятели, другия път като направя тема, просто я подминете.
Existence написа:Значии да не чакам женски бой? (с кръв или кал, моля, моля?)
Колежке, намеси се! Нанеси първия удар :lol: