Кой от форума искате да набиете?

Нещата от живота
Публикувай отговор
The Arrow

Мнение от The Arrow »

slim_k написа:
Blue написа:
slim_k написа: Братоооо ... Ноу офенс, ноу нищо, ама ти къв си бе ?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Горния ти коментар засвидетелствува че си : под или около 15, гийк, нърд и още квито думи има за комютърен червей ( сори за грубия израз ) и най-вероятно излизаш само за училище и за хляб .. :lol:
Странно защо, но и повечето хора които ми се водят приятели в истинския живот ме мислят за "странен".И си абсолютно прав - на 14 съм ^_^
Извинявай че не ти се вписвам в стандартите - не знам нищо за заведенията по морето,нито пиша с много емотки :/
И все пак не разбрах какво те боли поста ми.

ПП.Ако ще се правиш на интересен,дай на ЛС,а не в темата,м?
Е кво те боли, дай да пишем тук, така или иначе е настанала анархията вече ... :)

Сори са, действително малко глупаво го написах ... Всеки си има представи за забавление, добре прекарано време и т.н. Но не си мисли че това твоето ще е дълго :) И тебе ще почнат да те интересуват заведението по морето, и ти ще почнеш да заглеждаш жени, и ти ще почнеш да употребяваш алкохол ... И понеже тука яко псувате такива като мен, които нямат постоянен интерес в компютри и целодневно седене на стол - това че обичам социалния живот и пиенето не ме прави глупав приятелю, глупави сте вие които по цял ден седите пред монитора, компенсирайки пълната ви социопатия в рлайфа ... Затова и ми стана смешно като прочетох поста ти - ще седнеш и ще обясняваш на някой че е жалка отрепка и т.н. уот да фак, 14 годишно момче, което повечето хора мислят за странно, без социален живот, ще седне и ще обяснява на някой че не заслужава да живее ? Моята реакция ще е да се насера от смях :lol: Също много смешно ще е как ще тръгнеш да го обясняваш на някой голям и нормален човек тва и на него му писне и ти тегли един токат, а ти ще се свлечеш на земята в несвяст ...

Силно се надявам пич, че твойто състояние е временно, както беше моето когато бях на 14 ...

ПС - И ако тръгнеш сега пак да ми пускаш снимки, пусни и една твоя, да видя кой ще ме отказва от живота :lol:

ПС2 - Хамелеоне - въпрос на личен избор
Blue has been owned
Blue is no more.
Аватар
Hangwire

Мнение от Hangwire »

Arcatraz написа:
slim_k написа:
Blue написа: Странно защо, но и повечето хора които ми се водят приятели в истинския живот ме мислят за "странен".И си абсолютно прав - на 14 съм ^_^
Извинявай че не ти се вписвам в стандартите - не знам нищо за заведенията по морето,нито пиша с много емотки :/
И все пак не разбрах какво те боли поста ми.

ПП.Ако ще се правиш на интересен,дай на ЛС,а не в темата,м?
Е кво те боли, дай да пишем тук, така или иначе е настанала анархията вече ... :)

Сори са, действително малко глупаво го написах ... Всеки си има представи за забавление, добре прекарано време и т.н. Но не си мисли че това твоето ще е дълго :) И тебе ще почнат да те интересуват заведението по морето, и ти ще почнеш да заглеждаш жени, и ти ще почнеш да употребяваш алкохол ... И понеже тука яко псувате такива като мен, които нямат постоянен интерес в компютри и целодневно седене на стол - това че обичам социалния живот и пиенето не ме прави глупав приятелю, глупави сте вие които по цял ден седите пред монитора, компенсирайки пълната ви социопатия в рлайфа ... Затова и ми стана смешно като прочетох поста ти - ще седнеш и ще обясняваш на някой че е жалка отрепка и т.н. уот да фак, 14 годишно момче, което повечето хора мислят за странно, без социален живот, ще седне и ще обяснява на някой че не заслужава да живее ? Моята реакция ще е да се насера от смях :lol: Също много смешно ще е как ще тръгнеш да го обясняваш на някой голям и нормален човек тва и на него му писне и ти тегли един токат, а ти ще се свлечеш на земята в несвяст ...

Силно се надявам пич, че твойто състояние е временно, както беше моето когато бях на 14 ...

ПС - И ако тръгнеш сега пак да ми пускаш снимки, пусни и една твоя, да видя кой ще ме отказва от живота :lol:

ПС2 - Хамелеоне - въпрос на личен избор
Blue has been owned
Blue is no more.
Ще цитирам Jorix
Ти па мое ми лапаш патката
Rensing
Обратна връзка:

Мнение от Rensing »

Мекицата кефи, ама ще го набия щото е написал Мекица с малка буква! :lol:
DennisEverything?
Обратна връзка:

Мнение от DennisEverything? »

Arsenal>all,не за друго ;p
Изображение | Изображение | Изображение | Изображение
Аватар
Stalker-san

Мнение от Stalker-san »

Кой е клякаря дето предаде форума и банаха Хамелеона?
Chikushou, ore gozen sobou!
Zero Endorphine
Обратна връзка:

Мнение от Zero Endorphine »

SteamOfBlood написа:Кой е клякаря дето предаде форума и банаха Хамелеона?
Да си вдигне ръката. >.> Ето човека, дето искам да набия.
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

Lunacy написа: ... мнение на човек, непознаващ Блу. Като човек, който приблизително го познава (далеч по-добре), бих казала, че мнението ти за него е съвършено невярно. (: Ако седна за два часа на компа, това значи ли, че вечерта не мога да изляза за четири?

П.П.: Бойбойбойбой (в период) ^^
Кхъкхъкхъ ... прочети пак, нещо си недоразбрала. А ти на колко беше - там некъде пак 13-14 ?
http://wkoz.net - rap shit 24/7
Zero Endorphine
Обратна връзка:

Мнение от Zero Endorphine »

slim_k написа:
Lunacy написа: ... мнение на човек, непознаващ Блу. Като човек, който приблизително го познава (далеч по-добре), бих казала, че мнението ти за него е съвършено невярно. (: Ако седна за два часа на компа, това значи ли, че вечерта не мога да изляза за четири?

Кхъкхъкхъ ... прочети пак, нещо си недоразбрала. А ти на колко беше - там некъде пак 13-14 ?
И това ме прави тъпа? (:
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

Lunacy написа:
slim_k написа:

И това ме прави тъпа? (:
Да, бързоизоставаща си.
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

Lunacy написа:
slim_k написа:

И това ме прави тъпа? (:
Ми колкото и да не ти се вярва и колкото и самонадеяно да е от моя страна да кажа такова нещо - да, прави те тъпа ...

И е точно възрастта - всичките такива, дето сте на по 13-14 се цепите супер много и постоянно, като оная глупост с "Маминото Детенце" у другата тема ... Не сте видели някои неща, не сте разбрали много неща, но си говорите е така за спорта ...
http://wkoz.net - rap shit 24/7
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

slim_k написа:
Lunacy написа:
slim_k написа: Кхъкхъкхъ ... прочети пак, нещо си недоразбрала. А ти на колко беше - там некъде пак 13-14 ?
И това ме прави тъпа? (:
Ми колкото и да не ти се вярва и колкото и самонадеяно да е от моя страна да кажа такова нещо - да, прави те тъпа ...

И е точно възрастта - всичките такива, дето сте на по 13-14 се цепите супер много и постоянно, като оная глупост с "Маминото Детенце" у другата тема ... Не сте видели някои неща, не сте разбрали много неща, но си говорите е така за спорта ...
dude, ожени се за мен ! Рядко са хората, които мислят като мен
{}
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
тъп гъз
Обратна връзка:

Мнение от тъп гъз »

[19:40:55] Nattefrost каза: ще ми направиш ли една услуга...
[19:41:04] Nocturno каза: имам херпес, нали знаеш...
:D
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Plaguewielder написа:
Като видях това се сетих за Руната,иначе какво стана с Руната?Не смятате ли да се съберем пак?
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
тъп гъз
Обратна връзка:

Мнение от тъп гъз »

Vermic написа:
Plaguewielder написа:
Като видях това се сетих за Руната,иначе какво стана с Руната?Не смятате ли да се съберем пак?
Аз съм навит. Даже ми се беше прииграло доста. Ще го навия тоя анален аркадаш да спретнеме пак меле ;р
Vermic
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

^ супер.Аз играх там на некви сървъри и ми дотъпя адски много и затова питах :).
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

В един друг форум, къдто повечето хора се познаваме лично и има доста повече женски имаше тема "кого от форума бихте опънали". Тук обаче би било леко неуместно :lol:
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Vermic
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Andrey358 написа:В един друг форум, къдто повечето хора се познаваме лично и има доста повече женски имаше тема "кого от форума бихте опънали". Тук обаче би било леко неуместно :lol:

Леко е меко казано :Д Тука в момента на линия няма момичета даже не влизат :(
Аватар
Alien
Обратна връзка:

Мнение от Alien »

АБе то тука стана спам малко ?
Иначе горещо бих убил направо админа.Вие си знаете защо
Use Google Sucker
Изображение
Аватар
bgKommando
Обратна връзка:

Мнение от bgKommando »

аз искам да набия БАТ БОИКО!!!!!!!ДА МУ Е%А МА+Т" ЗА ДЕТО САМО СИ СЕДИ НА ОНАЯ ЧАСТ И Е МУТРА
taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
Публикувай отговор