Какво разбирате под фешън
Въобще не знам за кви войни ми говорите, ама ми писна да слушам тук изказвания на метали с голямо самочувстие. Нямам кво да ви кажа повече. Просто това, което беше до сега и това което е тръгнало да се случва т.е. форума да става свърталище на утрепки ... няма да стане. Като няма админ, аз ще раздавам правосъдие. Да живее Хитлер!
KuzMan is not a name. KuzMan is way of life.
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
И тоя КузМан се вживява много.Какво правосъдие ще раздаваш,бе изсушеняк?Какви глупости ръсиш.Разбери,различни хора,различни интереси.Тука повечето са метъли-ОК,кво ти пука,кво слушат,нали са пичове!Просто има лайнари като Аркатраза,които ги подтикват към такива хейтърски действия.
Аз лично не съм видял хейт,а просто не харесване на другите видове музика.Освен от Вермик,ама той не разбира и не го броиме него.Баси,иам чувството,че за него,ако не си метъл,значи не си човек...
КузМане,как точно мислиш да ги спреш?Ще ги дереш с новия си маникюр или ще ги заслепиш с новия си гланц за устни?
Аз лично не съм видял хейт,а просто не харесване на другите видове музика.Освен от Вермик,ама той не разбира и не го броиме него.Баси,иам чувството,че за него,ако не си метъл,значи не си човек...
КузМане,как точно мислиш да ги спреш?Ще ги дереш с новия си маникюр или ще ги заслепиш с новия си гланц за устни?
|
|
| 
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Давай, KuzManе, ти си мъж! ;р
Пс. И некой пак се обади , че ше реже на метълите косите, уф, че сте ограничени.
Пс. И некой пак се обади , че ше реже на метълите косите, уф, че сте ограничени.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Не само ! :д За кво непременно метъла трябва да е с дълга коса. Това не го прави метъл баси... може да е с къса, може и да е с гола глава , кат га бех гледал вокало на Емперър :ДLeviathan написа:Ние и сами можем, нали тъй ?The Chameleon написа:Давай, KuzManе, ти си мъж! ;р
Пс. И некой пак се обади , че ше реже на метълите косите, уф, че сте ограничени.![]()
![]()
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- shub niggurat
- Обратна връзка: