Форумен FIFA турнир XXII [Marin !!!]

Игри за PC
Публикувай отговор
crazysasho

Мнение от crazysasho »

DeaDBoy написа:
Gandalf, the white написа:бтв там на края на статистиките кво означава онова вместо топка дето е за голд има Удивителна http://i.data.bg/07/10/02/587002_orig.jpg

Предполагам , защото се е контузил :lol: Ако е така , поздравления - вкарал си 2 гола със осакатен играч :ROFLROFL:
Това означава гол от дупза , а не че е контузен ;)
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

изиграх и първия си официален мач за някакъв турнир на тази игра... много скованост, много нещо, учудващ резултат
Феликс (Милан)-2
Алан Смит (Манчестър Ю.)-0

Изображение
Имаше си доста положения сравнение с мене и то доста чисти, но ги пропиля, с което донякъде бях сигурен че ще направя нещо, но точно такова не си мечтаех дори... играта е много странна, играеш играеш, ама не можеш да вкараш, някак се едно истински футбол, футбола не е само хамалски удари и пр. и гола ти е в кърпа вързан, тука играта е подчинена на 11 играча, не на 10 а на 11!
Незнам, всичко ми е на кантар, сега това ако беше 2007 фифа веднага щях да си я взема, но с тази игра хич не ми се занимава усилено :x
Поздравявам Станката за отворената игра и му пожелавам успех в турнира!
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

marin_007 - Stifler 3-0

Еми , добър мач , малко късмет , нз и аз но бих , това е от мен мисля че се класирах вече :)
Изображение
Аватар
Стифлър
Обратна връзка:

Мнение от Стифлър »

Аз отпаднах :lol: Направо ще взема да се откажа такъв срам надали е имало досега :cry: Нервите ми отиват на кино.Като играя мачове за турнир и немога да се отпусна,а на приятелски играя сравнително добре :x Нз кво да кажа ако пича ме намери ще си го изиграя дано поне него бия та да нямам само загуби пФФ!
Аватар
Gandalf, the white
Обратна връзка:

Мнение от Gandalf, the white »

На мен и Джузепе Роси и снупи не ми пишат роси е онлайн ама не ми пише нито ме е адд
www.primera-bg.com - Българският сайт за Примера Дивисион! Заповядайте всички :)
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Toя S7evie му пиша всеки ден ама гледам че с никой не е играл .Той искаше да играем чак четвъртък ама а з утре ше гледам мач и няма да мога да играя така че ако чете , ае да почва да си играе мачовете че на края само той ше остане другите групи вече са мн напред.
BG-GeorGi

Мнение от BG-GeorGi »

Еми опитах се да си играя първия мач с 0wner ама нещо не става има някакъв проблем. Първо с реално ИП не става нищо ( не е ли това ип на което в тази страница http://www.getip.com/ ти показва най-отгоре?)

После с хамачи ама не знам защо не става. И той прави сървър на хамачи и аз ама не става... пише във фифата "Connection attempt failed."

А също в хамачи като отвора прозореца за пинг и ми дава Connection has timed out...

Дали е защото имам рутер? (без никаква стена все пак)

Ето ви шот..

Изображение

ЕДИТ: Сега играх с Revan и всичко беше добре. За жалост той хостна и малко лагвах ама карай :)

Иначе мача завърши 1 - 1 и аз съм доста доволен защото това беше първия път дето играя официален турнирен мач и то с лаг.

Адаша имаше доста повече възможности и си личеше че беше класа над мен просто мисля че се справих горе-долу добре в защита (едно излизане на вратаря след като Оуен мисля се откъсна просто спаси играта)

Иначе доста съм доволен че се записах на този турнир и очаквам да играя с 4мата други също :)
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Букмейкара 1-1 Георги

Пуста му майна.Много карък ме гони и момчето взе точка.Успех му пожелавам напред!

Букмейкара 7-0 Owner

За галост може да не е достатъчно!
Изображение
Аватар
Piggsy ™

Мнение от Piggsy ™ »

Piggsy /Arsenal/ 0:0 Gonzo /Juventus/
Guiseppe Rossi

Мнение от Guiseppe Rossi »

Gandalf, the white написа:На мен и Джузепе Роси и снупи не ми пишат роси е онлайн ама не ми пише нито ме е адд

ем ти нямаш пълномощно и не си видял ,че пише ,че ме няма :wink: ся съм ти писал даже на всички от групата съм ми писал и почвам да си играя мачовете като ми отговорят 8)
Guiseppe Rossi

Guiseppe Rossi [Bayern Munich] 2-0 Yavor [Liverpool]

Уха първа победа 8) 8)

Изображение
Guiseppe Rossi

Guiseppe Rossi [Bayern Munich] 2-1 Gandalf [Bayern Munich]

Няма скрийн ,защото прекъсна и доигравахме ;) Пича ще потвърди ако има проблем :)
Аватар
Gandalf, the white
Обратна връзка:

Мнение от Gandalf, the white »

Първо да кажа че с такъв пич и загубата е удоволствие...

Мача беше хубав след прекъсването си го нагънах яко атаки но до шутове не се стигна после той направи 2:0 аз намалих веднага и се втурнах в атака но времето свърши 2:1 :)
www.primera-bg.com - Българският сайт за Примера Дивисион! Заповядайте всички :)
Guiseppe Rossi

Gandalf, the white написа:Първо да кажа че с такъв пич и загубата е удоволствие...

Мача беше хубав след прекъсването си го нагънах яко атаки но до шутове не се стигна после той направи 2:0 аз намалих веднага и се втурнах в атака но времето свърши 2:1 :)

Ее мерси :D И за мене беше удоволствие да играя с тебе ! ;) Успех нататака луд 8) :D :wink:
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Krissan [Inter] 4:2 S7evie [Chelsea]

Това ми е първата по убедителна победа.И мога да кажа че излизам от кризата вече :P
Момчето явно от скоро играе мултиплеър фифа и е доста неопитен но се справи добре.Мачът започна страскащо за мене , от на поглед нищо и никаква ситуация вкара с глава за 1 на 0 за Челси.После се стегнах и му вкарах 3 гола.Ибрахимович се развихри и направи супер мач.После той вкара още един гол от корнер а Креспо добави за крайното 4 на 2.Изпуснах много положения нещата се развиваха предимно в неговата половина но и правех глупави грешки.Той имаше няколко много добри пасове.Пожелавам му успех с ФИФАта и да се развива защото от него може да излезне и добър играч :wink:
Аватар
† iMMortality †

Мнение от † iMMortality † »

iMMortality(Chelsea) 1-0 Guiseppe Rossi(Bayern Munchen)
† Harbinger of Death †
BG-GeorGi

Мнение от BG-GeorGi »

Georgi 3 : 0 The Master
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

до група Д-поради неотложни ангажименти и днес ще трябва да съм на работа :cry: Съжалявам, но дано проявите търпение :(
Ще пробвам дори още днес като се върна да си играя някой и др. мач, иначе в петъка съм почивка и после в събота пак съм на работа :x
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Мале това ми е най-нещастното отпадане някога.Всички мачове доминирах (без този с Мастър заради лага) и невероятен карък ме спохождаше.

Иначе всички групи вървите добре с мачовете само Видев и Снупи нещо се губят!
Изображение
Аватар
MaKaRoN4O
Обратна връзка:

Мнение от MaKaRoN4O »

Охо добар ден ! на всички ;) :lol: Тази фифа ми се вижда доста надеждна :!:
Изображение

да това съм аз ---> http://www.youtube.com/watch?v=rqKqlnWX-Wg <---
Публикувай отговор