Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Добро утро.Вчера бях на кино с едно момиче,което след като се прибрахме и тъкмо бях решил да легам да къртя,тя ми звънна и ми каза че ме чака пред блока.За бога,не исках да излизам,но нямах избор.
Както и да е.Излязох говорихме си и тогава както бях заспал целта ми се излълни.Тя ме целуна
бях забравил компа включен и като се прибрах в 1 часа през нощта веднага заспах.Събудих се преди 30минути и скайпа ми беше пълен с нови събития,ала-бала.
Днес имам намелени часове и класно по английски.Няма да уча.Мисля се за про и нема смисъл.
След това заминавам на ДУпница и ще се прибера в понеделник.Там естествено ще се убия с моите приятели(деа не съм ходил от зимната ваканция..)Сега ми се спи и ми се сере.
Пийс.
П.П.Пак ли тия облаци,де деба...У Софията много вали.Немам чадър
Днес имам намелени часове и класно по английски.Няма да уча.Мисля се за про и нема смисъл.
Пийс.
|
|
| 
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
При нас изгрява слънце.От много време не е валяло и затова искаме дъжд,че иначе ще има режим на водата.
Пояснение:От Шумен съм.
Пояснение:От Шумен съм.
а.к.а. Nixon
http://bulgariansounds.blogspot.com/
http://bulgariansounds.blogspot.com/
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
Как съм прегракнал, само аз си знам... Добре, че съм до 5 часа, та ще има повече време след даскалото
Наще искат утре да ме замъкват до Пловдив, ама нямааааааа !!! Нема идем де, не ща! Боли ме гърлото... Добре, че успях да си скътам 2 цигари от вчера, че ми се пушеше като на куче
Ае, отивам да гледам Death Note...
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
И аз днес отивам на Дупница с приятелиRudeb0x.c0re написа:Добро утро.Вчера бях на кино с едно момиче,което след като се прибрахме и тъкмо бях решил да легам да къртя,тя ми звънна и ми каза че ме чака пред блока.За бога,не исках да излизам,но нямах избор.Както и да е.Излязох говорихме си и тогава както бях заспал целта ми се излълни.Тя ме целуна
бях забравил компа включен и като се прибрах в 1 часа през нощта веднага заспах.Събудих се преди 30минути и скайпа ми беше пълен с нови събития,ала-бала.
Днес имам намелени часове и класно по английски.Няма да уча.Мисля се за про и нема смисъл.След това заминавам на ДУпница и ще се прибера в понеделник.Там естествено ще се убия с моите приятели(деа не съм ходил от зимната ваканция..)Сега ми се спи и ми се сере.
Пийс.
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Тази сутрин си легнах в 6 след като чух първите 18 секунд на Хиподил - С гол в ръката...нож, която ми служи за аларма. Днескашната нощ мина приятно, кафенце, CS, разходка, Rapplez. Времето е приятно, жалко че няам ангажименти днес:Р Weekenda се очертава добре..наще заминават на сватба и аз оставам сам, ще си иам гости и ми е кеф :Р И не знайно защо в момента слушам RAC O.O става нещо странно.....
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
Събудих се днеска в 9:30 но официалното ставане беше чак в 11:00
Имам спомени за някаква зелена книга... Хм, помня първите букви... Б, и, о... нататък се губи.
Зааспах над нещо като учебник и станах пак към 12:00.
Ех, мамка му, последен ден, дано го избутам жив.
Дано някой даскал не дойде... Ама ще дойдат всички...
Айде, успешен сървайвър ден в даскало на всички.
Имам спомени за някаква зелена книга... Хм, помня първите букви... Б, и, о... нататък се губи.
Зааспах над нещо като учебник и станах пак към 12:00.
Ех, мамка му, последен ден, дано го избутам жив.
Дано някой даскал не дойде... Ама ще дойдат всички...
Айде, успешен сървайвър ден в даскало на всички.
- OnePageLife
- Pеnnywise9198
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
1310, 350 милилитра еспресо с еквавилента на 4 сухи сметани и 20тина захарчета .. ^^ Скуката продължава... пусна се роб зомби... дали да не гледам пак някой негов филм о.о или да пуша трева? Искам да става утре бееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее
Форума се прееба и съощението идва с 30ми закъснение, w/e важното е че още пия кафе ;р
Форума се прееба и съощението идва с 30ми закъснение, w/e важното е че още пия кафе ;р
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
-
start.a.war
Върнах се преди 7-8 часа в нас... Днес станах към 8, без нищо за пушене. Закупих сив Viceroy и потеглих към един приятел. След тъпи разговори, биричка и цигари съм тук. Вали..и то доста. Днес в Габрово има карнавал. По принцип трябва да взема участие, но мисля да пропусна. Надявам се да спре да вали. Сега мисля да преиграя Fable. Имам 10 дена почивка от даскало (ПМГ Габрово !! ) и мисля да релаксирам с приятели.
- Undead Dude
- Обратна връзка:
-
Damage san
16:58
My Super Uber Duper Ulta Mega Solar Powered Stainless Steel Back Carbon Wood Nickle Pickle Pie Monitor Window Random Words plan has been compleeeteeed!
Отново нямахме нет, беше спрял още вечерта, но го платихме, занесохме телевизора на сервиз и си купихме прахосмукачка. Адски съм изморен, разорен съм, но поне си имам компютъра (да посмее само...) и смятам да се възползвам от него.
Ако и тази вечер нямам нет ще се караме с доставчико
Пуу че някои от вас имат толкова хубав социален живот, а аз у нас стоя и... ъъм... аз май трябваше да излизам тази вечер
Някъде?
Ааааааааааагх искам си Слънцето
Cheers с новото име на темата (няма да е специално, просто ще е в крак ^^ )
My Super Uber Duper Ulta Mega Solar Powered Stainless Steel Back Carbon Wood Nickle Pickle Pie Monitor Window Random Words plan has been compleeeteeed!
Отново нямахме нет, беше спрял още вечерта, но го платихме, занесохме телевизора на сервиз и си купихме прахосмукачка. Адски съм изморен, разорен съм, но поне си имам компютъра (да посмее само...) и смятам да се възползвам от него.
Ако и тази вечер нямам нет ще се караме с доставчико
Пуу че някои от вас имат толкова хубав социален живот, а аз у нас стоя и... ъъм... аз май трябваше да излизам тази вечер
Ааааааааааагх искам си Слънцето
Cheers с новото име на темата (няма да е специално, просто ще е в крак ^^ )
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through