Снимки

Нещата от живота
Публикувай отговор
DennisEverything?
Обратна връзка:

Мнение от DennisEverything? »

ReCoNNeCt написа:
GrubbyHouseDude™ написа:
Disturbеd написа:
OnePageLife написа:
ReCoNNeCt написа:аз съм оня дето съм до стената изправен , виокия и с очилата дет съм се облегнал на стената

стадо малки фешънчета.... priceless!

:113:

Скачайте с кубинките по труповете им!

Уууу,да...А тоя Реконект се едно са му газили с бутонки по лицето.Не ви ли е срам да показвате,че сте гейове!?!

виш са ве , ти си дебела торба с лайна , ти момиче през живото виждал ли си ве , педал

оМГ :shock:
Пристъп на малоумие...Аз момичета съм виждал бол,ти не се притеснявай,не на моята снимка е пълно с педали с разкопчани ризки и прилепнали блузки.
Педала се вижда от снимката кой е.
П.П.И кво ше ми говориш за яки мацки,бе?!?!Е,да за тебе ония педали на снимката сигурно са яки.Умри,бе!Ти си лишен от всякакъв умствен багаж и щом някакви мом(и)чета се движат с тебе,толкова и на тях им е акъла!
Поздрав:Village People-YMCA
Изображение | Изображение | Изображение | Изображение
Аватар
Gastly
Обратна връзка:

Мнение от Gastly »

Тая тема трябва да остане за поколенията...
botlik3

Мнение от botlik3 »

ReCoNNeCt написа:
GrubbyHouseDude™ написа:
ReCoNNeCt написа:
GrubbyHouseDude™ написа:
Disturbеd написа:
OnePageLife написа:
ReCoNNeCt написа:аз съм оня дето съм до стената изправен , виокия и с очилата дет съм се облегнал на стената

Уууу,да...А тоя Реконект се едно са му газили с бутонки по лицето.Не ви ли е срам да показвате,че сте гейове!?!

виш са ве , ти си дебела торба с лайна , ти момиче през живото виждал ли си ве , педал

Пристъп на малоумие...Аз момичета съм виждал бол,ти не се притеснявай,не на моята снимка е пълно с педали с разкопчани ризки и прилепнали блузки.
П.П.И кво ше ми говориш за яки мацки,бе?!?!Е,да за тебе ония педали на снимката сигурно са яки.Умри,бе!Ти си лишен от всякакъв умствен багаж и щом някакви мом(и)чета се движат с тебе,толкова и на тях им е акъла!

абе виж са ве на 14 си а си някъф урод такъв , на много отворен ли ми се правиш , аре да си разрешим проблема по мъжки щом много ми се отвяряш , педал такъв , както казах , ти си една торба с лайна

Пич, грозен си. Приеми го и престани да се излагаш
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
DennisEverything?
Обратна връзка:

ReCoNNeCt написа:
GrubbyHouseDude™ написа:
ReCoNNeCt написа:
GrubbyHouseDude™ написа:
Disturbеd написа:
OnePageLife написа:

абе виж са ве на 14 си а си някъф урод такъв , на много отворен ли ми се правиш , аре да си разрешим проблема по мъжки щом много ми се отвяряш , педал такъв , както казах , ти си една торба с лайна

Ето ще ти го кажа в прав текст:
Да,на 14 съм,по-готин съм от тебе,по-умен съм....А и да искаш да се разберем по мъжки-добре,ама вие хомотата сигурно искате некъф дуел от тип "Кой ще си набута повече чернобилски моркови в гъза?!?!".Ама аз не ги играя тия.
Аре престани,смешен и грозен си,трябва а го разбереш.

Оххх,неискам да се правя на олигофрен и да се приравнявам на твоето ниво,но ако искаш наистина да си разрешим проблемите-добре.Ако си от София кажи ми къде и с удоволствие бих ти пръснал празната кратуна с едно паве.

Пак казвам-приличаш на некъв дето са му скачали с бутонки по лицето.
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

I'm so excited Изображение!1
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Аватар
Дади
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Обратна връзка:

Мнение от Дади »

:lol:
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

АХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХ
АХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХА
АХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХХА
АХХАХХАХААХАХАААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААААХАХА
АХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХХАХ
АХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХА
АХХАХХАХААХАХАААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХА
АХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХА
АХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХХАХ

Вие сте тотални малоумници. ТОТАЛНИ. ТОТАЛНИ. ТОТАЛНИ.
ТОТАЛНИ.

Трябва да се направи една емотикона, на която човечето умира от смях.
Tmac

Мнение от Tmac »

Nocturno написа:Вие сте тотални малоумници. ТОТАЛНИ. ТОТАЛНИ. ТОТАЛНИ.
ТОТАЛНИ.

Не мога да оспоря това твърдение :lol:
Go hard or go home.
DennisEverything?
Обратна връзка:

ReCoNNeCt написа:
GrubbyHouseDude™ написа:
ReCoNNeCt написа:
GrubbyHouseDude™ написа:
ReCoNNeCt написа:
GrubbyHouseDude™ написа:
Disturbеd написа:
OnePageLife написа:

Ето ще ти го кажа в прав текст:
Да,на 14 съм,по-готин съм от тебе,по-умен съм....А и да искаш да се разберем по мъжки-добре,ама вие хомотата сигурно искате некъф дуел от тип "Кой ще си набута повече чернобилски моркови в гъза?!?!".Ама аз не ги играя тия.
Аре престани,смешен и грозен си,трябва а го разбереш.

Оххх,неискам да се правя на олигофрен и да се приравнявам на твоето ниво,но ако искаш наистина да си разрешим проблемите-добре.Ако си от София кажи ми къде и с удоволствие бих ти пръснал празната кратуна с едно паве.

Пак казвам-приличаш на некъв дето са му скачали с бутонки по лицето.

хем си тъп , хем си грозен , ти си пълна курва , на бас че не си по висок от 1 и 50 балъко , къде учиш ? щото ми се правиш и на умен , ц ц ц , както казвам за 3ти път , ти мязаш повече на торба с лайна , от колкото на човек , питай някой дали ще ти каже че си красив
п.п
пролетната ваканция съм във софия , само кажи кога тогава и къде :twisted:

Така-висок съм 1 и 80.Колкото и да съм грозен-пак съм по-хубав от теб.Уча в 2ро СОУ,айде кажи на някой познат да дойде да ме набие.Като гледам за мен нищо никой не е казал,а за теб всички се изредиха като казаха,че си грозен и педал.

Така,ела пролетната ваканция,ела...

П.П.престани с тая торба с лайна.Ако си мисли,че съм такова,май нещо си ме объркал с майка ти.

Админе,айде върши си работата,ако обичаш.Трябва да локнеш темата.
Loopmaster

Мнение от Loopmaster »

А е не ви ли писна е шмиргели? Стига сте пискали!
Или се покажете или спрете да ревете :twisted:
Don't be a prisoner of your own style!

Бла Бла Бла!

В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат :lol:
DennisEverything?
Обратна връзка:

Сравнете педалите от снимката
Изображение
с тия педали от тука: http://anothergaymovie.com/

Е не са ли еднакви? :lol:
тъп гъз
Обратна връзка:

Мнение от тъп гъз »

Добре бе, мама му деба, пратете си по едно писмо с антракс .
долу_админа
В момента играе: Игрътъ

Мнение от долу_админа »

В общи линии всички, докарали темата дотук, са еднакви.

идит: АХАХАХАХАХ Чефче!

Anthrax - Caught In a Mosh
Loopmaster

Мнение от Loopmaster »

GrubbyHouseDude™ написа:Сравнете педалите от снимката
Изображение

Вторите са по-яки :lol: Тея от първата снимка и за гейове не стават :P Особено тоя в ляво си е направо левак :D
Don't be a prisoner of your own style!

Бла Бла Бла!

В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат :lol:
Алминатора
Обратна връзка:

Мнение от Алминатора »

Тази тема е същински бисер!8 страници и всичко офтопик!

Only in PC Mania forum.
Изображение
botlik3

Мнение от botlik3 »

GrubbyHouseDude™ написа:Сравнете педалите от снимката
Изображение

На мен най-много ми допадат двамата отляво(каква ирония нали :) ). Онзи с разкопчаната ризка под която няма нищо и гъзето с женските очила(ReCoNNeCt).

А, и още нещо - ReCoNNeCt, изправи си врата бе момче. Сгънал си се все едно някой работи над ануса ти.
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
Аватар
Романс

Мнение от Романс »

Сгънал си се все едно някой работи над ануса ти

xaxaaaxaxaaxa
.
Accidental Protege

Мнение от Accidental Protege »

Nocturno написа:Трябва да се направи една емотикона, на която човечето умира от смях.
Изображение

Krieg.
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

Die Kampfkraft написа:
Nocturno написа:Трябва да се направи една емотикона, на която човечето умира от смях.
Изображение

Krieg.

!!!
Heils.
Taake - Hennes Kalde Skamlepper.
Публикувай отговор