Форумен FIFA турнир XIII [tanasi !!!]

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Публикувай отговор

На каква тема да бъде следващия турнир?

Champions League
34
67%
UEFA CUP
9
18%
Национални отбори
8
16%

Общо гласове: 51

Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

След като играя с тяхния капитан ще стане ясна работата,ще решим как ще са нещата и ще кажа отбора е ще решим няколко човека.
Феликс след като играя с техния капитан може да ти дам директно капитанската лента , но ще реша, в противен случай мисля да изиграем един два мача, да видим какво е съотношението на силите и да бъдем честни защото последните мачове си признавам ще беше класа над мен , но сега ще видим :wink:
Изображение
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Еми играх с техния капитан и е точно той rap17ka 1вия мач ме би 3:1,втория го победих 5:3 .
Ами единия го играхме без пача,другия със и смело мога да заява че този път имаше голяма разлика голове пак влизаха но не такива бъгави,като например вратаря да я избие вътре :x Категоричен е по отношение на пача :?
Бих посъветвал крисан да играе без значение пача все пак губим важен играч.
В сряда трябва двамата капитани да връчат списък с 6 играча + капитана подредени ,от 1до 6 , и по този начин ще се играе ще играем срещу примерно нашия играч е 4ти,срещу техния 4ти :wink:
Иначе рапитка каза че не играл на 100% но определено ще ни бъде трудно,но мисля че имаме сили да победин,предлагам утре да решим кой ще участват и кой ще е капитана :wink:
Изображение
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

бе незнам, тоз човек явно че е силен... (хм, днеска само да не ме подиграва в даскало) :lol: , но определено няма да има полза ако аз съм капитан...
Абе ние ли сме най-силните бе? Е примерно един Пигзи който ме би катастрофално също би станал май? :twisted:
А иначе хубава победа си му направил втория мач... тоя все като му пиша да играем се вика че не може ала бала и не ще да играе, и са верно пак се е лигавел... странен човек!
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Еми ще играя , но едва ли ще направя нещо смислено.Най-много да се изложа.
За Пигси е вярно че е също много силен но според мен поне Марин трябва да е (той има огромен опит и в перфектна форма).Ако искате да изчакаме да видим след финала между двамата кой ще е капитан. :wink:
А и също така FELIX и Марин вече са в контакт с него и няма смисъл сега тепърва Пиггси да говори с него :wink:
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

еми няма проблеми. Са съм в един комп център, кат се върна ще видиме... 8)

деба, един ламоз от класа ме бие, пък аз искам да съм капитан... изобщо имам ли място??? :cry:
Аватар
Piggsy ™

Мнение от Piggsy ™ »

Пффф,сори ама нямах нет събота и неделя,изтървал ли съм нещо :? Аз потвърждавам , че ще играя в клана и почвам мачовете от групата,пак се разминах :lol:
Алминатора
Обратна връзка:

Мнение от Алминатора »

Какво ще кажете да направиме и един турнир по DotA?
Ако се навия да го организирам,ще има ли хора които да се запишат?
Изображение
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Така... Сега аз съм съгласен да бъда капитан ако вие решите , но също така смятам че не е задължително да съм аз все пак има и други играчи и няма проблем да не съм аз :wink:
Това е супер , браво на крис,как няма да играеш е няма значение какво ще направиш.Тази вечер ще играем финала или нз пак , ама тряя да е тая вечер.
Сега някой говорил ли е с танаси? Съгласен ли е? Понеже аз имам готов състав който смятам че ще се представи най-добре , дайте и иве вашите предложения
1.Marin
2.Felix
3.Krissan
4.tanasi
5.piggsy
6.iMMortalitY
7.Revan/Legendary Killer
Дано не съм забравил някой , а също реван не е казал нищо дали е съгласен .
Изображение
Аватар
† iMMortality †

Мнение от † iMMortality † »

Krissan написа:Аз лично мисля че е най-добре капитан да е Марин.Сори FELIX ама мисля че той в момента е най-добър от всички и има най-голям шанс за победа срещу него.Ако се играе без мулти тул аз ще се включа също в състава.Но според мен не е толкова силен колкото казвате.Порсто тези които играят срещу него са слаби.А Сашо Диков 2 да не се обажда :lol: .

Мисля да отправим повиквателни към следните играчи : Revan,tanasi,Martessi,Immortality,Piggsy (Marin и FELIX не и броя те ше играят 100%).Който от тези с поканите не иска да играе ще се замести с друг примерно Makaron4o,Alan Smith или някой друг...

Пак казвам ако се играе без мулти тул ше се радвам и аз да помагам и да ме включите в състава ако съм ви полезен :wink:

Аз потвърждавам,че ще играя.
† Harbinger of Death †
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

хей, все пак не забравяйте едно-Танаси няма Скайп (а доколкото чух от тези трябва задължително скайп...). Аз съм ЗА Марин да е капитан, като гледам няма някой несъгласен, затова... хайде да ги бием! 8) Да играем за форума, за школата, за турнирите, не за себе си! :twisted:

филен бетар... хах, тоя от класа ми деба, направих му 2 победи та му затворих устата!
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Аз не съм много уверен че съм в най-добра форма от всички :wink:
Той може да не е силен ама не играе на 100%,а мачовете сега понеже имам финал , сега мачовете от новия тур, са доста. Абе трябва да решим състава най-напред :wink:
Изображение
Аватар
tanasi
Обратна връзка:

Мнение от tanasi »

Ще играя бе момчета, само дето сега съм много зает, но щом ще е към уикенда няма проблем... Аз и мачовете от турнира мисля тогава да ги играя, от утре почвам :wink:
Never Give Up
Never Surrender
Never Admit Defeat

Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...

I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
BG-GeorGi

Мнение от BG-GeorGi »

Какво ще кажете да направиме и един турнир по DotA?
Ако се навия да го организирам,ще има ли хора които да се запишат?

Супер идея но трябва да е с Хамачи или ГГ клиент :)
Martessi

Мнение от Martessi »

Какъв е този клан ?Останал съм много назад с нещата,отдавна не съм влизал :roll: Естествено,ако не ме искате,няма проблеми :wink: :D
Martessi

Мнение от Martessi »

Martessi-the`master 4:2
Изображение

Засега не се представям лошо,все пак с Болтън не е лесно :) Но ще видим нататък каво ще стане :wink:
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Ето моя примерен състав :

Marin (C)
1.FELIX
2.tanasi (ако си сложи скайп)
3.Piggsy
4.Revan
5.Immortality/Martessi
6.Krissan
Аватар
Романс

Мнение от Романс »

Double Agent 3 4 The Master

Ми кво до кажа,аз съм рахит

1:0 после 1:1 после 2:1 после 3:1
И от там се сринах.Правете си изводите колко трябва да съм тъп за да го пусна от център,да ми мине целия отбор и да вкара.След това ми вкара още 1 гол.И у последната секунда,буквално той ми вкара.
.
Аватар
Бижутера
Обратна връзка:

Мнение от Бижутера »

Krissan написа:Ето моя примерен състав :

Marin (C)
1.FELIX
3.Piggsy
4.Revan
5.Immortality/Martessi
6.Krissan

а мене къде ми заебахте бре :lol: :lol:

може да ме бият с по 6 гола,ама мога да играя и резултатите ми са в следствие на липса на късмет :D
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
Аватар
Larsson

Мнение от Larsson »

Krissan написа:Ето моя примерен състав :

Marin (C)
1.FELIX
3.Piggsy
4.Revan
5.Immortality/Martessi
6.Krissan

мисля че бих Реван категорично миналия турнир и игра показах ,така че имам претенции за неговото място :roll: а ако кажете и 1 баражче мога да изиграя със секи от предложените които посочите :roll:
една малка картинка с размер 350х19 пиксела. Моля не слагайте по-големи картинки.
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Нещата стават много сериозни , ще се скараме :?
Изображение
Публикувай отговор