Фентази и ролеви игри

Нещата от живота
Публикувай отговор

Коя е наи яката фентъзи книга.

Властелина
28
51%
Хрониките на амбър
5
9%
Хрониките на спаидърлуик
0
Няма гласували
Книга на звездите
1
2%
Амос дарагорн
2
4%
Хари Потър
16
29%
Хрониките на Нарния
3
5%

Общо гласове: 55

Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Imoras написа:
Suender написа:П.П. А властелина, колко е гей...имам чувството, че е малко по-гей от Harry !!!!!!!ROFL

Браво бе
Много обичам такива изказвания
Направо ми пълнят душата
Ще взема да си го лепна това в подписа и ще напиша че е твой бисер че да знаят хората кой титан на мисълта го е изръсил това
:roll: :roll: :roll:

А ти да можеш да кажеш, че не е така?
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Започнах "Хрониките на Амбър" малко отначалото,засега не видях никкаво фентъзи,но имам предчуствие какво ще стане 8) 8)

А оназ РПГ книга дет писах-rapidshare sux0rz.Койот може да вземе downlaod линка,да го праи,на мне нищо не се получава след избиране за показване на линка :evil: http://ul3l3.rapidshare.com/cgi-bin/upl ... 960923839#
А разполагам с 10 части на Амбър(нз дали са различни книги или просто глави/раздели),мога и тях да кача,ако някой ги иска :wink:
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
AxXeSs

Мнение от AxXeSs »

M3thodMan написа:Започнах "Хрониките на Амбър" малко отначалото,засега не видях никкаво фентъзи,но имам предчуствие какво ще стане 8) 8)

А оназ РПГ книга дет писах-rapidshare sux0rz.Койот може да вземе downlaod линка,да го праи,на мне нищо не се получава след избиране за показване на линка :evil: http://ul3l3.rapidshare.com/cgi-bin/upl ... 960923839#
А разполагам с 10 части на Амбър(нз дали са различни книги или просто глави/раздели),мога и тях да кача,ако някой ги иска :wink:

Пич можеш ли да качиш Пръстена на мрака 3тата книга плссс
" Ще ти обгоря чарковете, хипар !! " - каза Хамелеона и го направи.
The_End
Обратна връзка:

Мнение от The_End »

Един леко нуубски въпрос, леко отклоняващ се от темата, но преди няколко страници си обсъждаше Magic The Gathering....знам къде мога да си купя Меджик дек, но къде мога да го продам(малко кеш за празниците, спешна нужда от пари за подаръци)?
В района София става въпрос...
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Ми от тея изброените като им гледам имената маи верно Хари Потър е наи готина
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Gastly написа:Определено "Колелото на времето"...
Тъпотия.Чудя се как съм загубил толко много време да ги чета сичките.В началото беше готина,ма след 5тата книга ти писва.
Аватар
Sparhawk
Обратна връзка:

Мнение от Sparhawk »

Wheel of Time започна чудесно, като "Ерагон" примерно, но Джордан я удави с толкова много думи.
http://www.citadelata.com - сайт за фентъзи и фантастика
Аватар
Fearless to fly
Обратна връзка:

Мнение от Fearless to fly »

WannaBe написа:Ми от тея изброените като им гледам имената маи верно Хари Потър е наи готина

"Хари Потър" е супер детски измислено фентъзи, даже не заслужава да бъде в тази категория, по-скоро трябва да се сложи в "приказки" (:

От тези в анкетата три не съм чела, но Хрониките на Амбър като че ли са най-добри... Все пак автор е Роджър Зелазни ^^
Колкото до Пратчет - не съм го чела и по някои определени причини съм доста скептично настроена (Тоест точно тази причина, че всички го хвалят... И Толкин го хвалят непрекъснато, ама.. нъц, не ми хареса.). (:
Призрачната сянка надолу полита,
пламъкът се стапя в нощта,
вълните поемат снагата извита
и остава само пепелта...
Asriel
В момента играе: GTA IV
Обратна връзка:

Мнение от Asriel »

Fearless to fly написа:
WannaBe написа:Ми от тея изброените като им гледам имената маи верно Хари Потър е наи готина

"Хари Потър" е супер детски измислено фентъзи, даже не заслужава да бъде в тази категория, по-скоро трябва да се сложи в "приказки" (:

От тези в анкетата три не съм чела, но Хрониките на Амбър като че ли са най-добри... Все пак автор е Роджър Зелазни ^^
Колкото до Пратчет - не съм го чела и по някои определени причини съм доста скептично настроена (Тоест точно тази причина, че всички го хвалят... И Толкин го хвалят непрекъснато, ама.. нъц, не ми хареса.). (:

Ъъъъ.... каква е манията да миньорстваме?
все аркадаши сме

Krieg
Публикувай отговор