Prison Break
Не съм срещнал човек, който да е казал, че е тъп (; Макар и вторият сезон да е доста по бавноразвиващ се. Поне има тръпка.M174K4 написа:И аз се зарибих. Гледам го от стриймовете на арената.
Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former.
- Albert Einstein
- Albert Einstein
- White Emperor
- Обратна връзка:
Vsichki serii na vtori sezon?
Zdraveite vsichki fenove na Prison break!
Chuh ot moia priqtelka, che vsichkite serii na vtoria sezon gi ima v niakakyv sait i tia veche e gledala i kraia mu...samo che ne se seshta imeto na saita...niakoi da ima ideia kyde moje da e tova? Ludnala sym po tozi film...
Chuh ot moia priqtelka, che vsichkite serii na vtoria sezon gi ima v niakakyv sait i tia veche e gledala i kraia mu...samo che ne se seshta imeto na saita...niakoi da ima ideia kyde moje da e tova? Ludnala sym po tozi film...
- White Emperor
- Обратна връзка:
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Дам,това наистина е най-добрият сериал.И аз в момента гледам 2ри сезон онлайн и съм на четвърта серия.Става все повече и повече интересно...
П.П.
Като още не е излъчван никъде целия откъде ще го има!?!
П.П.
Ти тъпа ли си,ве?yordanova написа:Zdraveite vsichki fenove na Prison break!
Като още не е излъчван никъде целия откъде ще го има!?!
|
|
| 
- White Emperor
- Обратна връзка:
11 епизод е факт,ама няма субтитри http://torrents.linkos.bg/details.php?id=64534
Аз не знам дали съм тъпа, ама ти вероятно си мнооого тъп!!!Haldir написа:Ако го знаехме досега да сме го казали
Ако не са го излъчвали това не значи, че го няма - факт е, че въпросното момиче знае с подробности какво ще стане и как ще се развие действието...!!!
Невероятно, но факт "умнико" - явно действително го има някъде...въпрос единствено на желание да се намери!!!!!
- White Emperor
- Обратна връзка:
Ми намери го тогаваyordanova написа:Аз не знам дали съм тъпа, ама ти вероятно си мнооого тъп!!!Haldir написа:Ако го знаехме досега да сме го казали
Ако не са го излъчвали това не значи, че го няма - факт е, че въпросното момиче знае с подробности какво ще стане и как ще се развие действието...!!!
Невероятно, но факт "умнико" - явно действително го има някъде...въпрос единствено на желание да се намери!!!!!
п.п И каде прочете,че съм те нарекъл тъпа
- White Emperor
- Обратна връзка:
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Момиче,не се притеснявай,измислянето на тъпи историйки,за да се правиш на интересна е един от първите признаци на шизофрения...Haldir написа:Ми намери го тогаваyordanova написа:Аз не знам дали съм тъпа, ама ти вероятно си мнооого тъп!!!Haldir написа:Ако го знаехме досега да сме го казали
п.п И каде прочете,че съм те нарекъл тъпаНаписах само,че никой засега не го е открил.И не знам какво те е подтикнало да ми викаш,че съм тъп.
Щом си толкова сигурна,хайде намери го целия сезон!
|
|
|