Place for Rest (dead)

Нещата от живота
Публикувай отговор
Аватар
shantararam
Обратна връзка:

Мнение от shantararam »

The Chameleon написа:Колко време ти отнема да направиш творба като последната показана? Колко често идва музата ти? :)
Самата рисунка ми отнема 2-3 часа, музата идва когато й скимне...

все пак, мерси за вниманието което получих :lol: вече съм душевно задоволен, за тва си затрих темата, кято поддържам вече повече от 2 години =) Както някои форумци се изразяват с една картинка...

Изображение
Necro Terrorizer
Обратна връзка:

Мнение от Necro Terrorizer »

DeViL написа:Като чух, че казаха за манчестер юнайтед реших да кача няколко тяхни снимки...
. . .
Имаш ли четвъртата картинка в резолюция 1024х768?
Kuutamo hasta vittu perkele.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

*Ghost Master написа:Самата рисунка ми отнема 2-3 часа, музата идва когато й скимне...

все пак, мерси за вниманието което получих :lol: вече съм душевно задоволен, за тва си затрих темата, кято поддържам вече повече от 2 години =) Както някои форумци се изразяват с една картинка...

Странно е как когато получи това, което искаше.. се отказа от това, което достигна. Какъв беше смисъла?
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
shantararam
Обратна връзка:

Мнение от shantararam »

The Chameleon написа:
*Ghost Master написа:Самата рисунка ми отнема 2-3 часа, музата идва когато й скимне...

Странно е как когато получи това, което искаше.. се отказа от това, което достигна. Какъв беше смисъла?
Да ми олекне... олекна ми!
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Радвам се, струвало си е тогава. :)
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Публикувай отговор