Самата рисунка ми отнема 2-3 часа, музата идва когато й скимне...The Chameleon написа:Колко време ти отнема да направиш творба като последната показана? Колко често идва музата ти?
все пак, мерси за вниманието което получих

Самата рисунка ми отнема 2-3 часа, музата идва когато й скимне...The Chameleon написа:Колко време ти отнема да направиш творба като последната показана? Колко често идва музата ти?

*Ghost Master написа:Самата рисунка ми отнема 2-3 часа, музата идва когато й скимне...
все пак, мерси за вниманието което получихвече съм душевно задоволен, за тва си затрих темата, кято поддържам вече повече от 2 години =) Както някои форумци се изразяват с една картинка...
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Да ми олекне... олекна ми!The Chameleon написа:*Ghost Master написа:Самата рисунка ми отнема 2-3 часа, музата идва когато й скимне...
все пак, мерси за вниманието което получихвече съм душевно задоволен, за тва си затрих темата, кято поддържам вече повече от 2 години =) Както някои форумци се изразяват с една картинка...
Странно е как когато получи това, което искаше.. се отказа от това, което достигна. Какъв беше смисъла?