EviL написа:Продължаваите о моля ви продължаваите да ми пълните очите със сладост . О блажен миг ! И моля бе сръдни и обиди когато кажа че сте лузари и флудари . Спокоино примете титлата "загубеняци на годината" и и се насладете .
Падане прекрасно - тази тема влиза в личният ми архив - просто ме кефи как тотално я сдуха темичката . Захвана спор и драсна клечката на изсъхналата полянка .
Барса прекалено много станаха тези разказчета . Чесно казано слабо ме вълнуват можеби защото не харесвам смехът или защото просто не е смешно не знам не разбирам а и не претендирам да разбирам . Твори ако ти харесва ( по-добрият път към рая ). Все пак виждам че си разгледал преди да пишеш ( поне малко ) . Един истински бонус получаваш че не си се вписал като главен герои и не си се направил "готин" във една пародия . Е пародия силно казано щото до пародията има още бая път .
МИР ВАМ лузари продължаваите да се стараете и а псувате под предтекст че сте се изнервили . Покажете ми колко сте бесилни и колко слабохарактерни сте . Да просто прекасно !
Тц тц тц тц и за теб си промених мнението,искаш да кажеш че съм загубеняк?????
П.П. Който ме е разбрал чудесно който не е бързо ще разбера по интересният му пост отговор на моите оскърбителни думи !
EviL написа:Продължаваите о моля ви продължаваите да ми пълните очите със сладост . О блажен миг ! И моля бе сръдни и обиди когато кажа че сте лузари и флудари . Спокоино примете титлата "загубеняци на годината" и и се насладете .
Падане прекрасно - тази тема влиза в личният ми архив - просто ме кефи как тотално я сдуха темичката . Захвана спор и драсна клечката на изсъхналата полянка .
Барса прекалено много станаха тези разказчета . Чесно казано слабо ме вълнуват можеби защото не харесвам смехът или защото просто не е смешно не знам не разбирам а и не претендирам да разбирам . Твори ако ти харесва ( по-добрият път към рая ). Все пак виждам че си разгледал преди да пишеш ( поне малко ) . Един истински бонус получаваш че не си се вписал като главен герои и не си се направил "готин" във една пародия . Е пародия силно казано щото до пародията има още бая път .
МИР ВАМ лузари продължаваите да се стараете и а псувате под предтекст че сте се изнервили . Покажете ми колко сте бесилни и колко слабохарактерни сте . Да просто прекасно !
П.П. Който ме е разбрал чудесно който не е бързо ще разбера по интересният му пост отговор на моите оскърбителни думи !
Падан Фейн написа:Бухахаха, какво осветление, какво нещо. Направо провидя, след постинга на Ийвъл, нали? Е, разбира се без нито една дума конкретно за теб...
Та Ийвъл, за това говорех.Виждаш как се превъзнасят юзърите след теб, пък никой не смее да те обижда... И не ми казвай, че е завист - най-малкото искренно не бих искал и с мен да е така. Искренно. Но няма тук да спорим, това е творческия все пак. Очаквай си отговора в другата тема... Може би утре...
Абе аз всъщност въобще не съм искал да сгърча цялата тема, само изключително наглия Фтпмен... Ма за жалост всичко това произлезе от моето малко постче. Барса, съжалявам че така стана с темата ти. Съжалявам, знам, че си похабил толкова труд и усилие за да се радваме и сега стоиш безсилно и виждаш как всичко рухва, но не това беше целта ми. Съжалявам.
Аз вече няма да пиша в тази тема. По никакъв повод. Разбира се, ще си удържа на думата, не като Макс да бръщолеви там некви глупости за спиране на офтопика, а това само за да замаже положението... И оп - след малко пльосне още няколко мнения не по темата. Но както и да е, точка.
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."