Gipo на 1 стр. написа:деник, писането на латиница изглежда като свинщина, ето ти моето мнение. даже ако не се налагаше надписването на някои марки или фрази на латиница, аз лично щях да помоля за пълното премахване на латиницата от форума
Гипо със сериозно мнение
Вече рядкост!
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Да ви кажа пичове,аз също подкрепям идеята за писане на "бащиница".Първо-не живеем в америка или някъде където и да е,второ-българския си е най-хубавия и чист език с прекрасна азбука и трето-нямам нищо против тези,които пишат с "ей,би,си,ди..и т.н" П.П.Едно съветче към модераторите:няма да е лошо да сложите бутон за кирилизация.Мерси за вниманието...и мноу респект към сички
I'm staying in the shadows and the last thing u will see in your life is my blade...My face u will never know.
Gipo на 1 стр. написа:деник, писането на латиница изглежда като свинщина, ето ти моето мнение. даже ако не се налагаше надписването на някои марки или фрази на латиница, аз лично щях да помоля за пълното премахване на латиницата от форума
Гипо със сериозно мнение
Вече рядкост!
Ъъ, да, преди 5 години? Тогва е бил млад и зелен!
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
unreal написа:Абе ас предлагам тия които не пи6ат на кирилица да получават предупреждение и ак се повтори тожа да има един тласт бан за една седмица
А тези, които пишат неграмотно като теб? Какво правим с тях?
Поправете ме ако греша : Идеята на форума не е ли, с пускането на дадена тема да се провокира мнението на членуващите в него ?Членуващите в него както всички знаем са хора на различна възраст - от деца до възрастни.При това положение не е ли нормално някои хора да не мога да пишат грамотно !?А и не е въпрос само до възможности ,мнозина наминават за по едно бързо мнение - не може постоянно да се правят забележки относно правописа на личността "Х".Не казвам да не се спазват правилата напротив - съгласен съм ,че трябва да се пише на кирилица ,съгласен съм и със всичко останало.Нека всеки пише както си може ,това ,че има пропуски някъде из текста не означава ,че е тъп или ,че текста е несъдържателен.И пак казвам ,поправете ме ако греша !Не целя разправия с никого - само си изказвам мнението.
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
Едно е да правиш някоя и друга грешчица от време на време, съвсем друго е да пишеш "аз" със "с" и да ползваш "6" и "4" вместо букви. Пунктуацията дори не искам да я намесвам в случая.