http://www.youtube.com/watch?v=e86GdG9b66sDemon__Hunter написа:Ела да ми разкажеш приказка първоAмора написа:Я по леглата... [bash]
Бтв Хамелеоне ква безсънна нощ бе,няма те у скайпо,си офлайн
http://www.youtube.com/watch?v=e86GdG9b66sDemon__Hunter написа:Ела да ми разкажеш приказка първоAмора написа:Я по леглата... [bash]
Има прекалено много филми, които искам да видя...Aмора написа:Хамелеонче, изтри си линията на живота, мило...Стига вече с тия филми...
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
показва ми, че съм азDante написа:Lol, wtf!?
edit
И аз го схванах :Д

Моридин написа:Днеска ядох най-лютото шкембе през живота си (устата ме боли в момента, много) в компанията на един сатанист, който ми разправяше след шестата бира как е замерял приятелката си с нож. Ама има ей тая татуировка на рамото, затова всичко му е простено:
И моят мекотелоМоридин написа:Постът беше в шеговит тон, глупак такъв.
май съм много тъп, ама нещо пак не го схванахDante написа:Lol, wtf!?
edit
И аз го схванах :Д
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Истина ли изричаш, френд, или се гъбаркаш?Warbringer написа:Разцепих. И се разцепих.
Но странното е, че нямах усещане, че ще успееш, дееба.
Не си прав.The Chameleon написа:Btw, да се напиеш от 6 бири е смешно.![]()
Еее.. 6-ти клас.човек написа:аз веднъж в 10ти клас от 6 бири се бех направил маче.![]()