Не, но държите титлата "дотолкова безинтересен, че и да се снима как лапа пишка на никой няма да му пука"Dante написа:Вече аз и Хърфа ли държим титлата "форумен педерас"?
Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111
-
Steel
- Обратна връзка:
Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство.
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
К'во му са връзваш и ти е, кирЕ. Нали видиш, че го пердаши пубертета и покрай осъзнаването на сексуалността си се старае да говори много, когато казва нищо. 
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Те тва е мойто изкривяване, не можем си затворим устата и си премълчим...readonly написа:К'во му са връзваш и ти е, кирЕ. Нали видиш, че го пердаши пубертета и покрай осъзнаването на сексуалността си се старае да говори много, когато казва нищо.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
Маце Борко
- В момента играе: Пойдохме нахуй
ОМГ, отговорът, който написах за Гюнтера и който беше лишен от всякакви опити да се правя на интересен и разкриваше моето истинско аз, се затри, 'щото Хромът ми крашна
. Знамение, батки.
Гюнтере, сори че така се получи, ама няма да го пиша наново, пич. Нищо, на някоя форумна ще се разберем на по бира. Аз присъствам тук, само защото вярвам, че и другите като мен не са в живота това, което показват във форума. Наистина много силно се надявам това да е така, ебаси, иначе наистина разбирам защо ви се подиграват толкова и ви смятат за ретарди.
Толкова. От цялата случка искам само да запомните, че гейските шеги са забавни, защото са относително нестандартни. Амора и Гипо са хора на по двайсет и кусур години и да им гледам сексуалните намеци (които не са истински дори - единственото нещо, което би ги накарало да представляват някакъв слаб интерес) се разминава с представата ми за забавна простащина и по-скоро се доближава до представата ми за покъртителна тъпотия.
Тия работи за сексуалността ми действителността ги контрира толкова жестоко, че всеки човек, който ме познава, си е изсмял гъза на приказките ти. Късмет имаш, че резилът ти е малък, защото тия хора са съвсем малко.
Пийс, излизам сега, ще си пишем по-късно.
Гюнтере, сори че така се получи, ама няма да го пиша наново, пич. Нищо, на някоя форумна ще се разберем на по бира. Аз присъствам тук, само защото вярвам, че и другите като мен не са в живота това, което показват във форума. Наистина много силно се надявам това да е така, ебаси, иначе наистина разбирам защо ви се подиграват толкова и ви смятат за ретарди.
Толкова. От цялата случка искам само да запомните, че гейските шеги са забавни, защото са относително нестандартни. Амора и Гипо са хора на по двайсет и кусур години и да им гледам сексуалните намеци (които не са истински дори - единственото нещо, което би ги накарало да представляват някакъв слаб интерес) се разминава с представата ми за забавна простащина и по-скоро се доближава до представата ми за покъртителна тъпотия.
Тия работи за сексуалността ми действителността ги контрира толкова жестоко, че всеки човек, който ме познава, си е изсмял гъза на приказките ти. Късмет имаш, че резилът ти е малък, защото тия хора са съвсем малко.
Пийс, излизам сега, ще си пишем по-късно.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
Ти пък що си помисли, че някой го прави, за да ти е интересно на теб?
Не пуша от 8 месеца!
Гипо, внимавай...![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Не пуша от 8 месеца!
Гипо, внимавай...
20 и кусур годишните Амора и Гипо са сериозни хора със сериозно ежедневие, които имат нужда от изпускане на парата. Било то и по този просташки начин. Важното е, че за нас е забавно.Моридин написа:Амора и Гипо са хора на по двайсет и кусур години и да им гледам сексуалните намеци (които не са истински дори - единственото нещо, което би ги накарало да представляват някакъв слаб интерес) се разминава с представата ми за забавна простащина и по-скоро се доближава до представата ми за покъртителна тъпотия.
Помня как на времето с приятелите ми се бутахме да играем футбол в квартала с по-големите. Беше ни непонятно, как може да не са свободни всеки ден за футболче от 18:30. "Как може големите да ходят по жени, извънредна работа... вместо да дойдат и да се разцепиме на футбол?!?" - чудехме се ние. Е, сега съм на годините на въпросните големи и ми е съвсем ясно как седят нещата от тяхна гледна точка. Сега вече разбирам!
Предлагам ти да запазиш мнението си за теб, след няколко години ще е коренно различно
До тогава ходи и се шляпай с Данте и компания, гледам, че са добри момчета, анално податливи, йей!
@Aмора - 8ми месец? Измислила ли си му име вече?
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
Moridin - advocate of gay jokesОт цялата случка искам само да запомните, че гейските шеги са забавни, защото са относително нестандартни.
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Защо всички се карате
Вчера бях на театър. Fuck, ебаси културното копеле съм
"Г-н Ибрахим и цветята на Корана" (примерно, извинявайте :Д). Нек'во яко беше ^.^
Вчера бях на театър. Fuck, ебаси културното копеле съм
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
ей мърло проста като пишеш във форум мненията ти се коментират кое не ти става ясно? иначе има скайп, фейсбук, лс ти само питай как става ще ти се обясни като за по-тъпите.Aмора написа:Аз не мога да разбера защо все ще се намери някой, който да коментира отношенията ни с Гипо или това дали сме един и същ човек. Ако някой го дразним, просто да продължава да чете, не разбирам какво се занимавате.
аз ти предлагам да се гръмнеш още сега и то съвсем сериозноGipo написа:Предлагам ти да запазиш мнението си за теб, след няколко години ще е коренно различно.
Защо да се гърмя? В живота има толкова интересни неща. Глупави хора като теб например
.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Бегай ходи легай спиcola написа:ей мърло проста като пишеш във форум мненията ти се коментират кое не ти става ясно? иначе има скайп, фейсбук, лс ти само питай как става ще ти се обясни като за по-тъпите.Aмора написа:Аз не мога да разбера защо все ще се намери някой, който да коментира отношенията ни с Гипо или това дали сме един и същ човек. Ако някой го дразним, просто да продължава да чете, не разбирам какво се занимавате.аз ти предлагам да се гръмнеш още сега и то съвсем сериозноGipo написа:Предлагам ти да запазиш мнението си за теб, след няколко години ще е коренно различно.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
ако си пич ще заемеш страната на пича ама като си Цензура водиш битки за путките. просто щото това го умееш най-добре.
-
Маце Борко
Рийд, БАЦЕ, ще ти повторя:
Иначе Гипо е прав, да. На него му е забавно да си говори празни приказки с Амора, на мен пък ми е забавно да си каканижа някакви сложни и глупави обиди по адрес на идиоти. Вземи повярвай, че и аз разпускам така след няколко часа мъки с учебниците, примерно. Само дето не започнах да му разпрявам, че е с изкривена психика и разни други болни неща, 'щото ми стига акъла да преценя, че това не го разкрива като личност. Просто казах, че е глупаво. Ти психоанализи си тръгнал да ми правиш...
Това, че вие сте били олигофрени преди две-три години, не ти дава основания да ме слагаш в тая категория. Ще ти е нужно поне веднъж да ме видиш на живо, защото, казах ти - това, което съм показал в един от най-големите кенефи на бг нета е някак недостатъчно, не знам защо ти е толкова трдуно да го проумееш.Всеки човек, който ме познава, си е изсмял гъза на приказките ви.
Иначе Гипо е прав, да. На него му е забавно да си говори празни приказки с Амора, на мен пък ми е забавно да си каканижа някакви сложни и глупави обиди по адрес на идиоти. Вземи повярвай, че и аз разпускам така след няколко часа мъки с учебниците, примерно. Само дето не започнах да му разпрявам, че е с изкривена психика и разни други болни неща, 'щото ми стига акъла да преценя, че това не го разкрива като личност. Просто казах, че е глупаво. Ти психоанализи си тръгнал да ми правиш...
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
Ами той това и стори. Не взе твоята страна (на Цензурата).cola написа:ако си пич ще заемеш страната на пича ама като си Цензура водиш битки за путките. просто щото това го умееш най-добре.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
щом амора е пич, пак става дума за гейски шеги, които според моридин са забавни и спор вече няма
Е да, глупав сиcola написа:щом амора е пич, пак става дума за гейски шеги, които според моридин са забавни и спор вече няма
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аз ще кажа на Ерик "Ти си гей" и това все още е забавно, примерно....

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
-
Маце Борко
Посрал съм изпита си по история, да го еба 
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето