WidowmakeR написа:Аз пък не нося кецове.

Лъжеееш! :ДДД
WidowmakeR написа:Аз пък не нося кецове.

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
АХАХАХАХАХАХАGipo написа:Може би най-ярко купения гол, който някога съм виждал
http://bg.fanopic.com/futbol/entertainm ... ntegration
Не е възможно човек, който е играл футбол повече от 2 пъти през живота си да го направи това без да иска.
Да, именно, това е по-плашещотоWidowmakeR написа:Тва не съм аз ма! А и тоя е ебаси грозния! Майкоооооо...
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аз си представям нещо такова в руското първенство.THE KOVENANT написа:
АХАХАХАХАХАХА
Ама тоооооолкова нагли и в България не са бе
Кое точно им е шареното, като едно 85% от тях са чисто бели и само в задния край имат черни петна и една стилизирана емблема на éS?Златоокия написа:Много са шарени ...
Ама ти за красив ли се имаш ?WidowmakeR написа:Тва не съм аз ма! А и тоя е ебаси грозния! Майкоооооо...
аз па играя rpg-таTiny написа:Само се карате кой е по-красив и кой е ебал повече, откакто Андрей пусна легендарната си тема
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Чакаме специалист като теб да ни покаже не-псевдосвалки, че сме ебаси неуките нещастници...Моридин написа:Тия двамата за времето, което отделиха на псевдосвалки във форума, можеха да се поплюшят така, че за цял живот да им стигне.creator написа:Вие що не се съберете?
До преди няколко месеца я целех с камъни, понеже я харесвах. Ама явно не се получи и реших да сменя тактиката. Сега я свалям във форума, защото ме е срам на живо.Моридин написа:...вие с Гипчо не се сваляте истински точно тук, защото това би била твърде жалка картинка, нали? ...