Препоръчвам ти "статиите" в ММ, Тема Спорт, спорт1, донбалон и разни подобни издания да ги ограничиш до минимума който представляват репортажи и материали с директни цитати от пресконференции батенце. Гонзо вчера отрече да има дори конкретна оферта за Дембеле, бил е казал някъде че има запитвания и множеството журналистчета дебнещи поредната сензацийка пак се разписаха. Преди 2 месеца, като влязохме в ЛЕ си спомням че в Меридиан бяха написали че в Левски няма пари за селекция зимата

А самия Гара преди да го купим пет пъти си смениха мнението ще идва ли или не. Тасевски пък откакто е в Левски все го продаваме "в отбори от Холандия или Германия", Жо също е в Русия от две години, както и Веско Минев.
Тъпото е че в тази медийна "политика" на евтините сензации има сериозен резон, тъй като българите особено тия дето още следят роден футбол са изключително прости. Всеки тъп чорбар вътрешно избухва като прочете че Левски ще продаде Гара и грам не го интересува дали има факти които да подкрепят такова нещо. Същото е при левскарите и всички други, просто сме тъпи копелета. Точно в момента ми се ще да се бях родил от Ботев Пловдив.
На никой левскар не му се иска да продаваме черния, но дори да стане за тия пари които ще вземат могат да се купят и други качествени нападатели. Аз вярвам че това ще е актуална тема накрая на сезона, надявам се баткофф да не изалчнее за кинти дотогава.