Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство.
След 12 минути ми почва контролното по микро y'all!
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Толкова късно :ОGünther написа:След 12 минути ми почва контролното по микро y'all!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
То онлайн. В НБУ сме шашави. 
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
Vermic
- Обратна връзка:
Hahaha е така не можеш ли да чийтнеш 
Не и ако има Time Attack!
![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
-
Маце Борко
- В момента играе: Пойдохме нахуй
Имам чувството, че ще се откажа от кандидатстването в СУ. За усилията, които полагам в момента покрай подготовката си, бих могъл да вляза в някой от най-елитните университети в Европа.
Просто няма как това, което ще получа като награда да е толкова добро, че да оправдае целия тоя труд. Ебаси малоумието - изискванията при самото влизане са толкова високи, сякаш вътре в специалностите, които желая, има само вундеркинди. Ще ги еба. Има нещо, което сериозно куца тук![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
П.П. Освен това материалната база на СУ е отвратителна. По-западнало място е и от началното ми училище.
Просто няма как това, което ще получа като награда да е толкова добро, че да оправдае целия тоя труд. Ебаси малоумието - изискванията при самото влизане са толкова високи, сякаш вътре в специалностите, които желая, има само вундеркинди. Ще ги еба. Има нещо, което сериозно куца тук
П.П. Освен това материалната база на СУ е отвратителна. По-западнало място е и от началното ми училище.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
право ли кандидатстваш? Какъв е проблемът и къдем ожеш да влезеш в Европа 
секс едва ли - just cavalli
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Аз пък готвяааааа ! До сега готвих в момата ми, сега продължавам с готвенето в нас 
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
-
Vermic
- Обратна връзка:
Ще се сетиш че образованието в България съксМоридин написа:Имам чувството, че ще се откажа от кандидатстването в СУ. За усилията, които полагам в момента покрай подготовката си, бих могъл да вляза в някой от най-елитните университети в Европа.
Просто няма как това, което ще получа като награда да е толкова добро, че да оправдае целия тоя труд. Ебаси малоумието - изискванията при самото влизане са толкова високи, сякаш вътре в специалностите, които желая, има само вундеркинди. Ще ги еба. Има нещо, което сериозно куца тук
Ако искаш да учиш право, да знаеш, че след 2-3 години ще се обърнеш назад към кандидатстудентската кампания с топла усмивка като към хубав и скъп спомен. Учиш 5-600 страници теми по история и литература за цяла година и се оплакваш. После като ти шибнат 700 страници учебник по конституционно право, да речем, наред с още n (n>3) броя изпита, как мислиш ще е?:)Моридин написа:Имам чувството, че ще се откажа от кандидатстването в СУ. За усилията, които полагам в момента покрай подготовката си, бих могъл да вляза в някой от най-елитните университети в Европа.
Но спокойно, първата година ще имаш време да безчинстваш на воля. Е, после ... После си е после
По-добре учи сега, че мързеливите тарикати влизат масово в специалности, където 4 години нищо не учат и после яздат големия като влязат в живота.
Колкото до материалната база на СУ... наистина ли си ЧАК такава госпожица?
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Щото там го правят хората в държавата, не самата държава.Vermic написа:Ем щом е така за какво искаш да отидеш в ЯпонияThe Chameleon написа:Държавата се изпика, повърна и си го изяде.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
Vermic
- Обратна връзка:
Ех!Кофти :Д
Добре казаноSirius написа:мързеливите тарикати влизат масово в специалности, където 4 години нищо не учат и после яздат големия като влязат в живота.
секс едва ли - just cavalli
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
олее вече съм известен и си имам двойници!denik написа:Държавата е абортирала.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Абе всъщност не може, щото си имаш Time Attack. Идеята е, че всичко е предвидено. Нещата са прекалено специализирани, че да имаш времето да ги търсиш по гугъл, а време за ровене в учебниците никакво. Все пак е предвидена тая зависима, щото прота ги правят тия тестове, така че трудността му е предвидена с времето и твоята възможност за това време да чийтнеш някак с купчината ти източници на информация. Аз съм си хакерче и имах презентациите от лекциите направени на текстови файл и всеки въпрос цъках ctrl+f да диря де що има отговори, ама те въпросите в теста така набити, че трудно намираш нещо из лекциите, то просто трябва да си го схващаш... Намерих няколко отговора де, плюс факта, че общо взето нон стоп уча последните два дена, ей ме сега след контролното с оценка 3,50, ама с усмивка на лице, щото не е две.Vermic написа:Hahaha е така не можеш ли да чийтнеш
Проблема на това контролно беше, че се отваря в 22:00 и се затваря в 23:15, и ти имаш само това време. Като на истински изпит. Имали сме други онлайн тестове, дето са отворени 24 часа един ден, в които ти като влезеш имаш един час да си решиш въпросите. Тогава беше лесно, щото се събирахме цяла камара говеда да правим теста и после пращахме отговорите на останалите. Така и на мен са ми пращали. Ама сега не става...
Ще изпия една бира от кеф, че го взех!
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Аз държа да ви се похваля, че сготвих мега яките спагети с риба тон и домати
Направо си пръснах трътката от едини!
a.k.a. Disturbed
Браво, аз пък си сготвих най-яката леща и си я изядох вчера сам, защото никой не посмя друг ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
аз пък си взех Анализ І с четворка, ама още преди една седмица 
аз пък съм ебати гея.
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Моридин написа:Имам чувството, че ще се откажа от кандидатстването в СУ. За усилията, които полагам в момента покрай подготовката си, бих могъл да вляза в някой от най-елитните университети в Европа.
Много добър избор ще направиш, ако кандидатстваш в чужбина. Просто база за сравнение с България няма. Взимай сертификат за език и пробвай. Тука мамата си е ебало...
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?