Game of Thrones

Какво да гледаме
Публикувай отговор
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Re: Game of Thrones

Мнение от The Grim Reaper »

qre qshte laina
tva s igrit i lapeto deto q gytna beshe mega slap moment

i kur za vas
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
kaboom
В момента играе: С пъпа на баба ти

Мнение от kaboom »

кво па се хванахте за тоя момент? ми мега тъп беше. джон тряяше да и откине главата ма е путьо и некво дете му свърши работата. Нито е неква толкова важна за сюжета, нито нищо
Steel
Обратна връзка:

Мнение от Steel »

kaboom написа:кво па се хванахте за тоя момент? ми мега тъп беше. джон тряяше да и откине главата ма е путьо и некво дете му свърши работата. Нито е неква толкова важна за сюжета, нито нищо
you know nothing
dolan
Стилян.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

Тва от доста време си го мислех, че ще стане така. Не знам къв е тоя толко тежък емоционален момент при част от читателите, дето им мило и драго да го видят тва. В смисъл - още ли всички са на страната на добрите тъпи Старки и искат някой да се върне и да почне да раздава правосъдие от тяхно име?

Ако не е някакъв значителен сюжетен двигател за Мартин, по-добре да не го правят изобщо.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

баце Морко написа:В смисъл - още ли всички са на страната на добрите тъпи Старки и искат някой да се върне и да почне да раздава правосъдие от тяхно име?
Е... естествено. :D
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
NhazUl

Мнение от NhazUl »

Абе деба и фенфикшъна, дето беше тоя сезон. Първо пльоснаха найт'с кинг, дето и в книгите го няма освен като приказка за лека нощ, после Рамзи с дебелия плот армор изкла гол до кръста един легион Железни е така да го видим колко е страшен, после Аря и Хрътката станаха гъсти и тя само дето не му вика чичо Сандор, след тва заместват историята за Тирион и Тиша с разказ за некъв малоумен братовчед, дето трепе бръмбари. И във финала гледаш Хрътката пребит от Бриен. Циците на Мисандей също не знам каква връзка имаха със сюжета, ама не се оплаквам. А, и Бран в къщата на Крастър и как преживя великата драма да не отиде при Джун Сну. Отделно, че ключови моменти като смъртта на Тивин и пещерата на триоката врана ми бяха некви meh. И не разбрах що Тенн са руски канибали, нали уж бяха по-цивилизованото племе?

Ся, моментите на Хрътката и Аря ме кефеха като за фенфикшън, винаги съм искал да видя нещо такова, ама не трябваше, щото после тя го заряза е така без причина. В книгата я биеше и не знам кво, държеше се грубо, беше по-обосновано. И тупаницата с Бриен беше добра, ама убива иронията в книгата как две двойки хора не могат да се засекат на тая носна кърпа земя, дето е Ривърлендс.

Да не съм хейтър, имаше и яки работи за гледане - кръчмарския бой в еп. 1, сватбата на Джофри, Оберин срещу Грегор (не си бях представял как Педро Паскал ще крещи "You raper her! You killed her! You killed her children!" многократно, без да звучи смотано), защитата на Вала (детето беше излишно, ама яко беше да видиш как всичките момчета от сезон 1 са дигнали левъл и дават команди), армията на Станис. И осъждането на Тирион също не беше зле. Та общо му давам средна оценка на тоя сезон - имаше попадения, имаше и гафове. Дано в следващия да видим качествено изигран
Spoiler for :
Виман Мандърли
Иначе даааа, мега добро е тва с Диана Риг и Натали Дормър. :lol:
Аватар
Pennywise
Latinica

Мнение от Pennywise »

uspokoi si dudata
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
-Stormrаge-
Обратна връзка:

Мнение от -Stormrаge- »

Изображение
Изображение
--Gort!Klaatu barada nikto!--
Аватар
Balerion

Мнение от Balerion »

NhazUl написа: ...винаги съм искал да видя Оберин срещу Грегор (не си бях представял как Педро Паскал ще крещи "You raper her! You killed her! You killed her children!" многократно, без да звучи смотано)...
Този пък :lol: това с крещенето е ебаси силния момент в книгата. И само на мен ли ми напомня на "Hello. My name is Inigo Montoya. You killed my father. Prepare to die." :D
NhazUl

Мнение от NhazUl »

Тц, на Мартин също. :lol:
NhazUl

Мнение от NhazUl »

Ариана за всеки къде е бе :?:

Арео Хота е як, другите трябва да ги видим в роля, не ме радват нещо, ама аз и на Педро Паскал не се кефех.
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Да ви оспамя пак малко темата:
http://www.youtube.com/watch?v=SVaD8rouJn0

:lol: :lol: :lol: :lol:
¯\_(ツ)_/ ¯
Аватар
Balerion

Мнение от Balerion »

NhazUl написа:Ариана за всеки къде е бе :?:

Арео Хота е як, другите трябва да ги видим в роля, не ме радват нещо, ама аз и на Педро Паскал не се кефех.
Май ще обединят образите на Ариана и Нимерия, както и този на Тристан с този на Куентин.

Змиите са яки 8) , пък Арео Хота по-принцип хич не трябва да е негър, ама поне са избрали готин негът, тъй че им е простено.
NhazUl

Мнение от NhazUl »

Бе малко ще е странно как ще обединяват Тристан и Куентин, предвид
Spoiler for :
предвиденият годеж на Куентин с Денерис
Аватар
Balerion

Мнение от Balerion »

И това какво пречи? Ма, нз дали ще е така де, бях чел просто разни спекулации.
Мен повече ме интересува кой ще изберат за Джон Корингтън и Вранското око.
NhazUl

Мнение от NhazUl »

Balerion написа:И това какво пречи? Ма, нз дали ще е така де, бях чел просто разни спекулации.
Мен повече ме интересува кой ще изберат за Джон Корингтън и Вранското око.
Ми пречи, нали са сгодили Мирцела за него. Няма как да е в Дорн и едновременно с това да пътува на изток.

Както и да е, за Юрон и на мене ми е любопитно. Също и за Мандърли и Барбри Ризуел, както и жените на Манс Рейдър. Конингтън и компания едва ли ще ги видим в 5 сезон. А на мене ми е чудно как ще решат ситуацията
Spoiler for :
с Пени (не пцм-ския Пени, ами сещаш се), след като на сватбата на Джофри всичките джуджета бяха мъже.
Аватар
Balerion

Мнение от Balerion »

Е, това за Пени вече са подробности, все ще го извъртят някак. Коринктън трябва да се появи иначе
Spoiler for :
какво ще прави Тирион цял сезон, ще пие с Илирио вино и ще нагъва сирени ли? :lol:
NhazUl

Мнение от NhazUl »

Сигурен бъди. :lol: Мене ми е по-интересно Варис какво ще прави, като замина с Тирион, баси, да си чел книгите и пак да не знаеш някои неща как ще станат...
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

what if they get me? написа:никви емита тоя път
еми трябваше на брейкинг бада за изпроводяк да му ги дадат, което е маалко нз, предвид ГоТ, но и Трю Детектив.

Ако ТД продължи да къса с новите актьори, сигурно догодина ще е той големия печеливш
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
chesnan

Мнение от chesnan »

Serious Sam написа:Да ви оспамя пак малко темата:
http://www.youtube.com/watch?v=SVaD8rouJn0

:lol: :lol: :lol: :lol:
Това е много добро брат евала!!!