Ми аз? 12.5% германец, 6.25% французин и още толкова италианец и македонец, живея в София, ама цялата ми рода е от Варненско и Русенско.Хикс написа:1ния ми дядо беше наполовина руснак, другия ми беше от шоплука, 1ната ми баба е родопчанка, а другата варненка, ама с корени от Добруджа.Abdominal Pain написа:Както винаги, голем сладур
Само нещо да те питам. В теб има нещо близко-източно. Не мога точно да го налучкам. Може би нещо арабско? Или може би не близко-източно, а италианско, испанско? Я си признай!
Тотален мелез съм аз
С кого коментирате...
В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
Руска мъдрост
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
И аз съм няк'ъв мелез.Обаче живея в Разград ,а почти цялата ми рода е в София.†Nhaz'Ul† написа:Ми аз? 12.5% германец, 6.25% французин и още толкова италианец и македонец, живея в София, ама цялата ми рода е от Варненско и Русенско.Хикс написа:1ния ми дядо беше наполовина руснак, другия ми беше от шоплука, 1ната ми баба е родопчанка, а другата варненка, ама с корени от Добруджа.Abdominal Pain написа: Както винаги, голем сладур
Само нещо да те питам. В теб има нещо близко-източно. Не мога точно да го налучкам. Може би нещо арабско? Или може би не близко-източно, а италианско, испанско? Я си признай!
Тотален мелез съм аз
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
- Stalker-san
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
http://i9.tinypic.com/6b22f45.jpg
Дебил и 1/2...
ЕДИТ за отдолу :
Що ли ме интересува толкова малко?
Дебил и 1/2...
ЕДИТ за отдолу :
Що ли ме интересува толкова малко?
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Ok ето от мене http://i.data.bg/07/07/29/484259_orig.jpg Са си тиHitrusha написа:Ами то на мъжете в тоя форум са им по-големи от женитеVarggoth написа:Покажете малко гръд и нозе, каква е тая скромност... ;рте да показват
Така и баба знаеJorix написа:Ok ето от мене http://i.data.bg/07/07/29/484259_orig.jpg Са си тиHitrusha написа:Ами то на мъжете в тоя форум са им по-големи от женитеVarggoth написа:Покажете малко гръд и нозе, каква е тая скромност... ;рте да показват
Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
-
sergeantrh0
- Stalker-san