Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство.
^ леле човек това ти ли си бе?
Не мога да те позная!
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Червените сатанински очи не помагат!!!! МУАХАХХАХАХХАХААХХА!!!!
Бау даун ту ми, морталс...
Бау даун ту ми, морталс...
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Леле, смятай.. отслабнал ли си?
Наистина супер си се променил :О
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Стопих се в Англия, да ти кажа. Като няма здрава българска манджа наоколо... 
Ся съм само 70 кила, фиданка и половина.
Ся съм само 70 кила, фиданка и половина.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Някакси сега се чувствам по-добре и по-спокоен.. може би всичко ще се оправи.. 
天皇陛下万歳。。!
Пийни един айрян със сол, универсално лекарство, ще те направи здрав като кукуряк.
Веднъж един приятел се беше нафиркал като казак и реших да го вдигна на крака. Сложното в работата беше, че аз бях само малко по-валиден от него и бухнах три супени лъжици сол в чашата. Само като го близна, и щеше да припадне предварително...
Веднъж един приятел се беше нафиркал като казак и реших да го вдигна на крака. Сложното в работата беше, че аз бях само малко по-валиден от него и бухнах три супени лъжици сол в чашата. Само като го близна, и щеше да припадне предварително...
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Draksis написа:Пийни един айрян със сол, универсално лекарство, ще те направи здрав като кукуряк.
Пил съм такова нещо, действа безотказно-кръвното ми беше паднало много, изпих половин кофичка и после се чудехме как да го сваляме
Абе, чак половин кофичка няма да е било, сега като се замислих
WeAreGettingClose
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Как свърши, защото аз го гледах до разговора с психоложката?creator написа:Гледам един много интересен филм - цялото действие се вие в летящ самолет, една майка търси дъщеря си, като всички отричат тя да е в списъка с пътници на борда, а пък майката и дъщерята са се качили заедно на самолета. Адски спокоен и психарски е.
Благодаря ти за комплимента, но ако ми позволиш да го кажа, той е малко или много невалиден, понеже тук всички сме по подразбиране ненормалници и такива извратени фотоси най-много ни харесват.Wyrd написа:Че какво ще да ти е? Идеален си си.
Аз имах предвид нормални снимки, където се запечатваш за годините и ги лепиш в семейния албум, този с многото изкуствени усмивки. Там Криейтъра излиза добре. Аз една хубава нямам така. Излизам добре само като се кълча като клоун, така съм си естествен.
Айде да пийнем един айрян със сол за здраве на всинца в темата...
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
40% от снимките ми излизат кофти! На някои съм дебел, на други - тъп. Затова обичам като се снимаме, да правим поне 3 снимки и после да избираме 
Иначе за статичните снимки - малко са нагласени, на мен им харесва да са динамични, да има някаква поза, пъглед не В обектива, а встрани/в нечие деколте и т.н.
Draksis, значи доста добро телосложение си направил, щом си 70 кила, аз бях над 80 и сега набивам яко домати и пиле, за да бъда като теб
Добре го даваш, хвала!
Калояне, филмът завърши добре - детето беше намерено и спасено. Просто ми стана интересно как една жена пита къде е детето и, което преди малко е седяло до нея и всички пътници и стюардеси хладнокръвно отговарят "Какво дете, няма никакво дете на борда", сякаш жената страда от шизофрения. В началото даже си помислих, че това е филм по Стивън Кинг ("Таен прозорец" например с Джони Деп)
P.S. Сега се сетих, че на нормалните снимки и AkTiVe (Жоро) излиза доста добре!
Иначе за статичните снимки - малко са нагласени, на мен им харесва да са динамични, да има някаква поза, пъглед не В обектива, а встрани/в нечие деколте и т.н.
Draksis, значи доста добро телосложение си направил, щом си 70 кила, аз бях над 80 и сега набивам яко домати и пиле, за да бъда като теб
Калояне, филмът завърши добре - детето беше намерено и спасено. Просто ми стана интересно как една жена пита къде е детето и, което преди малко е седяло до нея и всички пътници и стюардеси хладнокръвно отговарят "Какво дете, няма никакво дете на борда", сякаш жената страда от шизофрения. В началото даже си помислих, че това е филм по Стивън Кинг ("Таен прозорец" например с Джони Деп)
P.S. Сега се сетих, че на нормалните снимки и AkTiVe (Жоро) излиза доста добре!
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Братле, като ти казвам, че тука в Англия няма здрава храна като българската, истина ти казвам, бе! Един хубав салам не намерих тука, няма и луканки, суджуци, само едни пилешки филета намерих дето биват и тва е...
Иначе сега да си бях в БеГе, че да почна един геноцид над хладилника... мале, холокост и половина.
Всъщност, като се замисля, като свикнеш да се храниш с по малко, и половин филийка ти стига. Сега мога и да си приказвам така, но всъщност на едно сядане повече от една средна чиния с пържени картофи няма да мога да изям.
Ммм... картофи.
Иначе сега да си бях в БеГе, че да почна един геноцид над хладилника... мале, холокост и половина.
Всъщност, като се замисля, като свикнеш да се храниш с по малко, и половин филийка ти стига. Сега мога и да си приказвам така, но всъщност на едно сядане повече от една средна чиния с пържени картофи няма да мога да изям.
Ммм... картофи.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
криейтър и на мен така ми изглеждаше. Дано капитанът си е взел поука.
Джони Деп... [wacko3]
Това за мен ли трябваше да е предназначено?.. 
хаха Амора, хванаха те

Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Мило, според теорията, в която аз и ти сме един и същ човек, или аз съм мъж, или ти си жена. Кое предпочиташ? 
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Мисля, че отговорът е ясен.Aмора написа:Мило, според теорията, в която аз и ти сме един и същ човек, или аз съм мъж, или ти си жена. Кое предпочиташ?
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
и включва пенис-колан