Очертават се доста весели събитя това лято. Ех, само да дойде...

За Харфордиан и Данте не знам, но аз определено ще си изкарам уийкенда в обятието на втория.indigo написа:Dante написа:Сериозно.
Pix or it didnt happen.
Така са казали жълтурите.В Български вариант сигурно е следващия ден винаги е по гаденReflect написа:няма как да е вярна тази поговорка
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Тая много тъпа беTiny написа:2010 е най-педерастката година. Цял месец болес след болест, а тъпата ми класна иска да ми удължи срока до юли месец.
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Слава богу, че тебе не са те избрали, че с България е свършено...Алминатора`` написа:Слава богу, че е само за ден.
THE KING OF TIME написа:Одобриха ме за "Мениджър за един ден". В понеделник ще се изживявам като кмет на община Лозенец. Може и по телевизията да ме дават
.
Можеш да ми ближеш бубата :ДTHE KING OF TIME написа:Одобриха ме за "Мениджър за един ден". В понеделник ще се изживявам като кмет на община Лозенец. Може и по телевизията да ме дават
.
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Майките нека не ги намесвамеTHE KING OF TIME написа:
Алминатора и Вермик-що не сиии.....

Аааа, много доброчовек написа:сега си слушам ред хот и ми стана много мъчно, че джон ги напусна.![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=DKOc2S1A ... re=related
поздравявам всички ви с тази страхотна песен
Sturm написа: къв ханс бе...