Warbringer написа: Момци, аз май не ви се похвалих, ама... Взеха ме в БАН :Р Ще се занимавам с шокови протеини, нокаут и свръх-експресия на гени :Р Лайка бос.
Eвала.
Warbringer написа: Момци, аз май не ви се похвалих, ама... Взеха ме в БАН :Р Ще се занимавам с шокови протеини, нокаут и свръх-експресия на гени :Р Лайка бос.
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Евалата !Warbringer написа:Ирландския мъх не е химия, ама по-добре го хвърляй в тоалетната. Пофкай си козец и не се занимавай с глупости.
Момци, аз май не ви се похвалих, ама... Взеха ме в БАН :Р Ще се занимавам с шокови протеини, нокаут и свръх-експресия на гени :Р Лайка бос.
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
Май е спрян вече.Admiral General Till написа:кленбутерола е оферта
Penny написа:ave isus e pokemon ve
пий фантаTimeghoul написа:тая гнусна, жълта реклама на фанта на главната страница дано е от първоаприлските шеги на пцм