Не бъди тъпThe Arrow написа: цитирам те, за да го видят гипо и морко
Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали?
Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали?
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Евала, Волтаж, добра работа!
тежки нокаути
-
kingcrimson
научи ли какво е депресия ве, пантов
Аз прочетох историята ти по-горе и се чудя откъде може да направиш заключение за превъзходството на някого по това, че е научил даден език говоримо, още повече испански
Познавам дузина общяци, които го говорят без никакъв проблем ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
депресия бе, депресия
хахаха
хахаха
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
edin pyt se spynah v pry4kata na 1 slqpo momi4e 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Надявам се, че не си се ударил лошо ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Нещо остроумно
Много български селяни владеят прилично ниво на немски/испански/английски, защото са работили като бачкатори в съответните страни и колкото да си прост, ако имаш контакт с хората ще им научиш езика до определено ниво.
На дългия ти разказ никой не реаргира, защото просто дори и хората които не са те игнорнали не биха се вързали за пореден път на тоя номер, чрез който си просиш някакво форумно внимание.
На дългия ти разказ никой не реаргира, защото просто дори и хората които не са те игнорнали не биха се вързали за пореден път на тоя номер, чрез който си просиш някакво форумно внимание.
-
kingcrimson
Общяци са, защото са необразовани и са го научили от зор, дето се казва. Не ме разбирай погрешно - да се научи чужд език е похвално, но владеенето на такъв не е показател за уменията на определен човек. Познавам брилянтни специалисти, които не владеят почи никакви езици - най-вече защото не са искали и/или не са намерили време за това. В същото време младото поколение масово говори поне един чужд език на доста прилично ниво, като има и такива с поне два, но пък другите им умения са доста спорни. Познавам такива. ПриоритетиИмператора написа:Тогава защо изобщо са общаци?Аз написа:Познавам дузина общяци, които го говорят без никакъв проблем![]()
Това е голямото наблюдение, големият въпрос, който имаше за цел да постави предишният пост.
Нещо остроумно
Да. Говоря за хора, върху които имам доста добри впечатления
ЕДИТ: Сега като стана въпрос се сетих и за доста момичета, които говорят перфектен гръцки и уменията им се изчепват до сервиране на кафета и продажба на дрехи.
ЕДИТ: Сега като стана въпрос се сетих и за доста момичета, които говорят перфектен гръцки и уменията им се изчепват до сервиране на кафета и продажба на дрехи.
Нещо остроумно
от сандански са, ама живеят в твоя блок и са вече софиянки
а работят в гърция
като касиерки
хммм...
а работят в гърция
като касиерки
хммм...
-
kingcrimson
Не, Благоевград, но в Сандански има доста повече такиваИмператора написа:От Сандански са, нали?Аз написа: ЕДИТ: Сега като стана въпрос се сетих и за доста момичета, които говорят перфектен гръцки и уменията им се изчепват до сервиране на кафета и продажба на дрехи.
Напълно възможно. В моя регион поне преди 10-15 години да научиш гръцки беше предимство в намирането на заможен женихkingcrimson написа:Затова пък може да имат смайващи умения в леглото примерно или за това май не си помислил. Не всичко се свежда до единици и нули.Аз написа:ЕДИТ: Сега като стана въпрос се сетих и за доста момичета, които говорят перфектен гръцки и уменията им се изчепват до сервиране на кафета и продажба на дрехи.
Нещо остроумно
-
Gen.Toast
- В момента играе: PTSD simulator
Вчера ми се случи за пръв път да чукна някоя друга кола с моята, няма щети, драскотини и други, но това ме накара да потъна в земята.
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
PISO MOJADO, DIRTBAG!
към теб бе, пантов, към кого? тя тая твоя комфортна зона "правя се на луд в 101% от денонощието" не работи при мене, щото аз съм чисто луд в 102% от денонощието
затова просто недей
прословутата пословична проникновеност на пантов не може да го накара да разбере какво е депресия обаче, а мен това искрено ме тормози вече месец-два
но не, той продължава да обитава зоната на комфорт
затова просто недей
прословутата пословична проникновеност на пантов не може да го накара да разбере какво е депресия обаче, а мен това искрено ме тормози вече месец-два
но не, той продължава да обитава зоната на комфорт
-
kingcrimson
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Вчера на пътя подминах неколкократно сгазено куче - беше доста добре отъпкано по настилката.
Емоцията от гледката мога да я съпоставя единствено с това да наблюдавам включванията ти.
Така че не знам Компот какво го тормози, но аз изпитам тежка жал как сам си си отредил да бъдеш подгласник на волтажа - хем си му застъпник, хем някакси... се губиш в общата картинка. А като си призна в съседната тема, че това е всъщност едно от ключовите ти качества, вече съвсем ме довърши. Чак усетих миризмата на мърша по асфалта.
Емоцията от гледката мога да я съпоставя единствено с това да наблюдавам включванията ти.
Така че не знам Компот какво го тормози, но аз изпитам тежка жал как сам си си отредил да бъдеш подгласник на волтажа - хем си му застъпник, хем някакси... се губиш в общата картинка. А като си призна в съседната тема, че това е всъщност едно от ключовите ти качества, вече съвсем ме довърши. Чак усетих миризмата на мърша по асфалта.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето