Sentry написа:Аз лично ще съм много доволен, ако в играта няма buffer-и...
Да ти кажа честно и на мен така ми се иска,но е малко вероятно
SuB_ZeRo01 написа:Ами според мен нещо ме съмнява това което викаш за Лея и Амидала,то е ясно 100% че ще има бъфери,нооо ме съмнява ''Noble''-тата както се исказа ти да привлекат каквото и да е внимание,особено за масовата публика.Според мен тези който най-вече ще раздават бъфовете от страна на империята ще са някакви сити без меч,такива каквито наблюдаваме в Jedi Academy,даже според мен тези имперски магиосници повече ще наподобяват Warlock, а пак републиканските като примерно джедая или другия не убявен клас на републиката ще бъде от сорта на бъфер като Priest в WoW-а но това са си мои расъждения![]()
![]()
![]()
![]()
TheChosen1 написа:даджайците
TheChosen1 написа:даджайците
Sentry написа:Колкото за визията на джедая - анадолски селянин, ама друг път. Можем да видим, че робата на jedi master-а е прилична на тази на благородник от ето този artwork. Също така самите hilt-ове на джедаите също изглеждат като дръжка на меч на благородник: цък. Колкото до телосложението на персонажите - то зависи от конкретната кустомизация на персонажа. Примерно ето този негър хич не ми се вижда слабичък.