Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn]
Алминатора много "се радва" на Албания>Morphine написа:Тц, "Албания" е по-култово...Brain написа:АлманияMorphine написа: Раса, наречена Алманци, живеещи в... ъм... в Албания? :О
ПС.Алми ние те обичаме, където и да си
[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
^Нов адрес
Пънко
Без друг коментар освен: Никсъна не може да лъже.Lord of the dreams написа:Ми да,аз съм на 13,ама всъщност вече учихме общи работи за Втората Световна война(друг е въпроса,че 70 % от работите ги забравих)ама помня,че по време на тая война САЩ воюваше срещу Русия(ама не помня кой беше към нацистите и кой-неIndiana Jones™ написа:Абе на мен все още не ми се вярва това проучване да е вярно и смятам, че е леко пресилено. Ако 60% от хората под 19 (които са 95% от форумците) смятат, че САЩ и Русия са били противници във Втората световна война и ако да кажем към 30 човека примерно са писали в темата какво излиза - че 18 човека не знаят. Замислете се. Това ми се вижда абсурдно. Сигурно и Lord of the dreams знае това при положение, че ако не се лъжа той беше някъде 12-13 годишен, а Втората световна война май се учи по-късно.).
В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
Руска мъдрост
Япония/Германия/Италия vs USA/USSR/England (Тия са главните)
И да, от една страна САЩ и Русия са били абсолютни врагове, но без да се избиват. Те са се надпреварвали за Берлин и който не знае, Бритите, Французите, Щатчаните и Руснаците са си разделили столицата.
Тъй че погледнато по-така двете страни са били алчни за територия врагове.
След туй следва Студената Война. Горкото хлапе ги е смешило двете.
И да, от една страна САЩ и Русия са били абсолютни врагове, но без да се избиват. Те са се надпреварвали за Берлин и който не знае, Бритите, Французите, Щатчаните и Руснаците са си разделили столицата.
Тъй че погледнато по-така двете страни са били алчни за територия врагове.
След туй следва Студената Война. Горкото хлапе ги е смешило двете.
Orange.LABEL написа:Я дайте линк да го видиме тоя филмZerkiel написа:Cannibal Holocaust за мен е най-отрватителния филм. И къде видя ефекти в него ве Indiana Jones™. С няколко приятелчета седнахме да го гледаме на ебавка и си бяхме ме взели чипс, пуканки та след 10-та мин. ги оставихме. Имаше и един момент дето един психар ръгаше с някъв заострен кол жена си в Цензурата. Аве готин филм.
Ама ако може да е от директен даунлоуд,че ми е скапан тукашния нет.
Дайте да го видя и ще изразя мисля,че компетентното си мнение над този вид филми.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
- Edwin Odesseiron
Аз всъщност си мислех за нещо тип Ал-кайда... Ал-мания... както и да еMorphine написа:Раса, наречена Алманци, живеещи в... ъм... в Албания? :ОNaS написа:Ал-манияMoney™ написа: По-скоро последователи.Оформя се нещо като секта,издигаща в култ Алми.
Шшшшт!Morphine написа:Тц, "Албания" е по-култово...Brain написа:АлманияMorphine написа: Раса, наречена Алманци, живеещи в... ъм... в Албания? :О
Тихо че да не се пръкне и някой Албинатор
I'm busy, okay? I'm busy!
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Е какво смешно видеStrajnik написа:Orange.LABEL написа:Я дайте линк да го видиме тоя филмZerkiel написа:Cannibal Holocaust за мен е най-отрватителния филм. И къде видя ефекти в него ве Indiana Jones™. С няколко приятелчета седнахме да го гледаме на ебавка и си бяхме ме взели чипс, пуканки та след 10-та мин. ги оставихме. Имаше и един момент дето един психар ръгаше с някъв заострен кол жена си в Цензурата. Аве готин филм.
Ама ако може да е от директен даунлоуд,че ми е скапан тукашния нет.
Дайте да го видя и ще изразя мисля,че компетентното си мнение над този вид филми.![]()
![]()
|
|
| 
Абе във филма I am legend,главен герой трябва да е Алми,а не Уил Смит.NaS написа:Аз всъщност си мислех за нещо тип Ал-кайда... Ал-мания... както и да еMorphine написа:Раса, наречена Алманци, живеещи в... ъм... в Албания? :ОNaS написа: Ал-мания
Шшшшт!Morphine написа:Тц, "Албания" е по-култово...Brain написа: Алмания
Тихо че да не се пръкне и някой Албинатор
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Кире_Гръчата написа:Омразата е като редката дрисня, кипи в младия некро войн - изпуснеш ли я става мазало ( и за теб, и за останалите ) , но научиш ли се да я контролираш в дадени ситуации можеш да снесеш доста мръсотии на някой
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
-
Necro Terrorizer
- Обратна връзка:
RoflБили написа:шо ке прайм, шо не прайм, ма три дена по късно избухна въстанието, ама заради наденицата или заради Деник...никой не знае.Wolfman` написа:И шо ке прайм ся без наденица
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
Доживях да се видя и аз в тая тема...сега нямам стимул за живот 
[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
^Нов адрес
Пънко
^Нов адрес
Пънко
-
Necro Terrorizer
- Обратна връзка:
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
Друга песен пеешеКазим написа:Няма са плашите, аз го минах един път за всеки случай.Morphine написа:Аз откога ви обяснявам...Brain написа:
човека е хвърлил око на всички
http://zamunda.net/details.php?id=93242

Readonly написа:- Какво получило глухото, нямо и сляпо детенце на Коледа?
- Рак!