Shte si pravq kakvoto iskam nqma ti da mi kazvash kakvo i kak da pravq,tupak takuv.Gipo написа:за пача мога да кажа, че нищо не се е променило осезаемо(което пак е лоша новина за орките), с колко ли са го осакатили Beast M.? Писна ми да чувам неговото грухтене във всяка игра, в която поне единият е елф
п.п. LB, бот смотан, направи ебати дивия флууд на темата с тоя цитат дето го отпра(и след това написа едва половин редче твои думи), после пък на чат го обърна форума...мри
Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)
- stfu-n00b!
Очаквах тези промени пък и бех чел за част от тях...
MountainKing е сериозно ощетен но и без тва си беше бая силен...
Този patch сериозно ще затрудни играта с и без тва най ощетената раса елфите...Аз като играч с елф ми е кофти за BeastMastera въпреки че играя и с Warden i KotG .Пък и wisp-ovete
MountainKing е сериозно ощетен но и без тва си беше бая силен...
Този patch сериозно ще затрудни играта с и без тва най ощетената раса елфите...Аз като играч с елф ми е кофти за BeastMastera въпреки че играя и с Warden i KotG .Пък и wisp-ovete
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
- stfu-n00b!
-
CantStopTheBear
- В момента играе: LFS S2
- Обратна връзка:
ne e kazano 4e zadaljitelno vseki pat igrae s warden + kotg
az li4no sega si treniram lan/hoff s friends sobstveni taktiki , mrazq komersializmat
videli lamite 4e s 1 ne6to edi koi si bil edi koi si i ve4e samo tai igraqt ( ne kazvam ni6to za nikoi ot horata koito sa post-vali vav tazi tema ) govorq ob6to
az li4no sega si treniram lan/hoff s friends sobstveni taktiki , mrazq komersializmat
videli lamite 4e s 1 ne6to edi koi si bil edi koi si i ve4e samo tai igraqt ( ne kazvam ni6to za nikoi ot horata koito sa post-vali vav tazi tema ) govorq ob6to
Не ме ебе къде е купона.
- stfu-n00b!
ХАХА Тва вече не го очаквах...Като гледах replay-a видех че и двамата сме допуснали някои сериозни грешки...Аз требеше да смена с Huntress c Archers
и да докарам 1-2 балисти..Тогава играта щеше да свърши по бързо..Ти требваше да ме нападнеш веднага след като дигна обсадата...Както и да е GG..
Вие не сте ме разбрали точно аз не права Warden+Kotg ами :
vs elf beastmaster
vs humen warden
vs undead beastmaster
vs orc KotG demonhunter beastmaster
За 2-ри обикновенно правя NagaSeaBitch...опа Witch
и да докарам 1-2 балисти..Тогава играта щеше да свърши по бързо..Ти требваше да ме нападнеш веднага след като дигна обсадата...Както и да е GG..
Вие не сте ме разбрали точно аз не права Warden+Kotg ами :
vs elf beastmaster
vs humen warden
vs undead beastmaster
vs orc KotG demonhunter beastmaster
За 2-ри обикновенно правя NagaSeaBitch...опа Witch
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
- stfu-n00b!
Пич аз не играя с еди кой си герои щото така съм видел(въпреки че съм гледал 80% от Replays в warcraftreplays.com,wc3l.de..... ).Даже ако искаш ше ти кажа поотделно защо правя такъв герои срещу еди коя си раса...
Примерно срещу Undead Pro players играят с DH .Но аз съм предценил за себе си че ми е по-лесно с BeastMaster-a..
Примерно срещу Undead Pro players играят с DH .Но аз съм предценил за себе си че ми е по-лесно с BeastMaster-a..
-
Tormozko
Insomnia si e Insomnia!Tova 4e ima problem vs Orc(zagubi ot Wizard@Wc3l,pak ot nego@ESWC,ot Shore i ot Ghostridah) i 4e nqma dostaty4no praktika v TFT ne zna4i 4e e pylna tragediq.Koj v BG shte go bie-moje bi Zografa ahahahahahaha.Na CPL Spring 2004 pak shte kyrti(osobeno ako zapazqt sega6nata seedings sistema).BM написа: Aa i btw pi4a deto si e slojil avatar Xsa s znameto na BG...Radvai mu se 6toto vremeto na inso mina bezvuzvratno
ve4e ne WCG ami i BG turnir nema da vidi....Na TFT e istinska tragedia...i za da ne pomisli nqkoi 4e govora tupotii
razgledaite replay-te ot http://www.wc3l.de/...Toi s negovia aver SK| Dominator sa moje bi nai govlemite
sme6nici ot si4ki 300 du6i deto igraqt.....
- stfu-n00b!
Ohh mrazia q taia kirelica i po4vam i az s latinski bikvi verno 4e e grozno ama......
Ne moje6 da sravniava6 Inso s Zografa vse pak edinia e vzel wcg(i trqbva vinagi da e na mnogo visko nivo) a drugia daje ne e i pro gamer...
Mene primerno DIDI8 mnogo po mi haresva kak igrae ot X-sa .Gledal si predpolagam CPL-a pobedata v vsi4ki ma4ove mu izbqga s suvsem malko na DIDI...
Razbira se priznavam 4e malko presileno se izkazah za Insomnia,ne v momenta ima mnogo po-dobre igrae6ti ot nego...Pimerno:
ocr.D-LinK.TaKe
MYM.Bjarke
MacOrange
aT|InToX
4K^Zeus[19]
4K^FuRy
SK|ToD
I nai ve4e bate moia liubimec zaedno s DIDI-to 4K^Grubby
) Tva e nai ludia orc za mene 
Ne moje6 da sravniava6 Inso s Zografa vse pak edinia e vzel wcg(i trqbva vinagi da e na mnogo visko nivo) a drugia daje ne e i pro gamer...
Mene primerno DIDI8 mnogo po mi haresva kak igrae ot X-sa .Gledal si predpolagam CPL-a pobedata v vsi4ki ma4ove mu izbqga s suvsem malko na DIDI...
Razbira se priznavam 4e malko presileno se izkazah za Insomnia,ne v momenta ima mnogo po-dobre igrae6ti ot nego...Pimerno:
ocr.D-LinK.TaKe
MYM.Bjarke
MacOrange
aT|InToX
4K^Zeus[19]
4K^FuRy
SK|ToD
I nai ve4e bate moia liubimec zaedno s DIDI-to 4K^Grubby
-
Tormozko
Heh Fury e igra4yt na 4K za 2v2stfu-n00b! написа:Ohh mrazia q taia kirelica i po4vam i az s latinski bikvi verno 4e e grozno ama......
ocr.D-LinK.TaKe
MYM.Bjarke
MacOrange
aT|InToX
4K^Zeus[19]
4K^FuRy
SK|ToD
I nai ve4e bate moia liubimec zaedno s DIDI-to 4K^Grubby) Tva e nai ludia orc za mene
SK.Survivor,mTw.ThePig,SK.Miou,aNc.Delicato,SK.ToD,gmpoAMD.Biger,i oshte dosta korejci v Aziq^^.
A kolkoto do DIDI-to,toj si be6e i oshte e abuser.Na TFT vse oshte go dokarva na micro,no unit mixture-a malko mu kuca.
- stfu-n00b!
Az komentirah evropeiskite igra4i 6toto koreicite ne gi znam mnogo...Imahe nekuv clan [SAINT] v wc3l ama se otkazaha 6toto im lagvalo....Az kato svaliam demoto i kato go izgledam posle puskam programata da vida koi kolko
deistvia v minuta pravi i mi napravi vpe4atvlenie 4e koreicite pravat 30-50 pove4e ot ostanalite ^^...Deeba jultite zombita
deistvia v minuta pravi i mi napravi vpe4atvlenie 4e koreicite pravat 30-50 pove4e ot ostanalite ^^...Deeba jultite zombita
- Horde[G2H]
haha julti zombita
e are da igraq s nekoi v hofa ili nekaude drugade
abe ada6 are da igraem 4e ot kat po4na6 debilo 1.10 ne sum pipnal tft-osven maze defens-mnogo sum dobur:)
a tormozko kude zabraq6 insomniq
abe teq ot sprot net ne davaha taq subota intervq s inseiniq
ama taq nedelq sus sigurnost 6te davat!!!
e are da igraq s nekoi v hofa ili nekaude drugade
abe ada6 are da igraem 4e ot kat po4na6 debilo 1.10 ne sum pipnal tft-osven maze defens-mnogo sum dobur:)
a tormozko kude zabraq6 insomniq
abe teq ot sprot net ne davaha taq subota intervq s inseiniq
ama taq nedelq sus sigurnost 6te davat!!!
-
Tormozko
Ima nujda ot oshte praktika(X-a) na TFT,osobeno vs Orc.Rado написа: a tormozko kude zabraq6 insomniq
I kato stava vypros za nego eto edno negovo interview(sled WCG e vzeto no 4ak sega publikuvano): http://www.cyberfight.org/offline/interviews/20011/
Kato stava vypros za [Saint] ot tqh ludi sa Sweet(osobeno) s UD i Bestwolf s Orc.
Apm...pompame neprekysnato 1,2,4,5
Btw proverete v 2v2 ladder-a na Kalimdor za BlueCrush i Sigurd(=Inso+Domi)...golemi sme6nici,a
ами не ми е хубав акаунта, но ми е нов и за това ме беше яд ето го - http://www.battle.net/war3/ladder/W3XP- ... enormalnikstfu-n00b! написа:GIPO кажи го тоя хубав acc дето са ти развалили stats-a.Може и replay да сложиш да се посмееме...
а риплей май нямам, ако го изкопая ще го постна
нямам много игри на сметката, защото просто нямам време да играя
-
Гост
Аааааа не.Тая тема почна да запада.Аре да обсъждаме тактики или нещо друго по-стойностно а не кой е по -добър и кой е най добър.Ми един въпрос-ако някой с цялата си войска(или с голяма част от нея)даде атака по меле герой(пример-Warden,Dead Knight,Crypt Lord) как ще спасите героя примерно ако знаете че ще направи това?
- stfu-n00b!
-
Destroy_M@N