С антибиотици и лед се оправи работата, но докторът каза, че са готови да ме вкарват в операционната, ако се наложи. От петък до вторник размерът беше "почти два пъти" по-малък. В понеделник се надявам да отсъства на снимкатаcreator написа:Ако имаш абсцес, имаш вътрешна кухина, пълна с гной (левкоцити). Може да придобие големи размери и понякога след време пак да се образува. Това обаче е т.нар. "добра гной" - тоест има конкретно разположение, а не е дифузно разположена на голяма област.
Гледахме на една лекция как се лекуват абсцесите - бият ти местно обезболяващо (напр. лидокаин), отварят кухината (под кожата, под мускул, където е) и евакуират гнойта. После зашиват, стоиш с разни марли, като не знам дали не вкарват и дренове.
Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Значи не е било почти проблем. Явно се изказах малко неподготвен, щото визирах някакви крайни случаи, каквито например има в You Tube-а или каквито абсцеси стават на животните.
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
На вън няма климатик.Reflect написа:WidowmakeR написа:Аз па по-мразя да ми е топло, че се потя и мириша и се чувствам супер много неприятно, а като ми е студено винаги мога да се увия с одеялото и да си пия чай докато гледам любимия филм. Просто от жегата нема спасение.
Климатик батка...туй му е цаката
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Баце у стаята ми съм с климатик, у колата съм с и климатроник, ма кат излезем на жегата па ми се поти гъзо!Reflect написа:WidowmakeR написа:Аз па по-мразя да ми е топло, че се потя и мириша и се чувствам супер много неприятно, а като ми е студено винаги мога да се увия с одеялото и да си пия чай докато гледам любимия филм. Просто от жегата нема спасение.
Климатик батка...туй му е цаката
Нема цака тука! Кво лъжеш ве, ти го цакам на майка ти!
Мразим да ми е клинч, мразим и да ми е жега! Те сега иде пролет дето времето е най-готино!
Ви го тура!
И те така!
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
- NeO_Zealot
интересно, в тоя форум съм виждал разни педераси с буркани, трошащи се в задника им, отрязани глави, самоубийства, изнасилвани момиченца за аватари, откровена педофилия, липсващи задни части, извадени очи, мутирали деца и т.н. гнусотии, за които не само, че никой не обелва и дума, а даже ги намирате и за забавни, но ако някой неизвестен форумен член си позволи да пусне подобно нещо, или пък - пепел ми на устата - се пусне нещо, съдържащо дори само намек за насилие върху животни сте готови да го линчувате.. субективизъм бате 
Quirk написа:интересно, в тоя форум съм виждал разни педераси с буркани, трошащи се в задника им, отрязани глави, самоубийства, изнасилвани момиченца за аватари, откровена педофилия, липсващи задни части, извадени очи и т.н. гнусотии, за които не само, че никой не обелва и дума, а даже ги намирате и за забавни, но ако някой неизвестен форумен член си позволи да пусне подобно нещо, или пък - пепел ми на устата - се пусне нещо, съдържащо дори само намек за насилие върху животни сте готови да го линчувате.. субективизъм бате
Точно така!!!
ИБАААСИ МАМАТА ИБААААСИ ЗМИЯТА 2 МЕТРА
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Какви животни бе момче, глупав ли си? На картинката са две жени ударени от кола при пътна злополука. Случаите, които си описал са или фалшиви, или самоконтролирани, или незначителни. Ако някой е РЕШИЛ да си навре буркан в гъза и друг е РЕШИЛ да кликне и да гледа как първия го прави, тяхна си работа. Ако заснемеш как кола инцидентно блъска хора и го пуснеш без предупреждение за съдържанието, та хората да разберат какво е чак след като го видят, ще ядеш псувни. Кой ще да го пусне, пак ще го напсувам. И да не е у форума, на живо да видя някой да изнасилва малко невинно момиченце, ако ще и най-близкия човек да ми е, ще го премажа от бой. Какъв субективизъм? Тряя си начешеш устата с някакви глупости, деба и олигофрена ти...Quirk написа:интересно, в тоя форум съм виждал разни педераси с буркани, трошащи се в задника им, отрязани глави, самоубийства, изнасилвани момиченца за аватари, откровена педофилия, липсващи задни части, извадени очи, мутирали деца и т.н. гнусотии, за които не само, че никой не обелва и дума, а даже ги намирате и за забавни, но ако някой неизвестен форумен член си позволи да пусне подобно нещо, или пък - пепел ми на устата - се пусне нещо, съдържащо дори само намек за насилие върху животни сте готови да го линчувате.. субективизъм бате
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
^
Ако не се лъжа, все пак ти беше доста забавен онзи с отрязания задник.
Ако не се лъжа, все пак ти беше доста забавен онзи с отрязания задник.
Quirk, за какво говориш
За мен насилие над човек е ужасно и заслужава всичко друго, но не и похвала, за животно - също. Те еба у омаловажителния тъпанар ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Извинявам се за грубия език![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Извинявам се за грубия език
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
И у колата може да е такаSpoonkiller написа: у колата съм с и климатроник, ма кат излезем на жегата па ми се поти гъзо!
a.k.a Frosty
Затова летните душове са добро решение!
ако ги има 
Това на аватара не съм аз :/
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
- NeO_Zealot
случаите, които съм описал хич не са фалшиви и много добре знаеш, че съм прав, обаче не ти се пада по гръб и треа да попсуваш, нали ? специално пък за бурканеният случай никъде нямаше дори едно малко предупреждение за това какво се съдържа в линка, а за животните.. на малоумен ли се правиш бе путко заспала ? имаше неква картинка с котки преди време, пак по същия начин опищя небесата, псува, заплашва с бой, говореше за генни ями(?), еба майки и бащи... сми, по-кротичко го давай, къв си ти? форумната майка тереза ли бе педерастче ?Spoonkiller написа:
Какви животни бе момче, глупав ли си? На картинката са две жени ударени от кола при пътна злополука. Случаите, които си описал са или фалшиви, или самоконтролирани, или незначителни. Ако някой е РЕШИЛ да си навре буркан в гъза и друг е РЕШИЛ да кликне и да гледа как първия го прави, тяхна си работа. Ако заснемеш как кола инцидентно блъска хора и го пуснеш без предупреждение за съдържанието, та хората да разберат какво е чак след като го видят, ще ядеш псувни. Кой ще да го пусне, пак ще го напсувам. И да не е у форума, на живо да видя някой да изнасилва малко невинно момиченце, ако ще и най-близкия човек да ми е, ще го премажа от бой. Какъв субективизъм? Тряя си начешеш устата с някакви глупости, деба и олигофрена ти...
@Аз, сляп ли си или просто тъп ? точно за насилие над хора говоря, само дето като с насилието се ебава некой от "ядрото" на форума никой нема нищо против, а Грим (спуункилър) си мълчи като путчица и само се хилосва тъпо
бтв, не че ме боли особено де, псувайте когото си искате, просто констатирах, ама защитника на правдата тука се засегна все едно съм му откраднал протеиновия шейк и съм си измил гъза с него
Quirk, нито съм сляп, нито тъп, мой ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Quirk написа:
случаите, които съм описал хич не са фалшиви и много добре знаеш, че съм прав, обаче не ти се пада по гръб и треа да попсуваш, нали ? специално пък за бурканеният случай никъде нямаше дори едно малко предупреждение за това какво се съдържа в линка, а за животните.. на малоумен ли се правиш бе путко заспала ? имаше неква картинка с котки преди време, пак по същия начин опищя небесата, псува, заплашва с бой, говореше за генни ями(?), еба майки и бащи...
@Аз, сляп ли си или просто тъп ? точно за насилие над хора говоря, само дето като с насилието се ебава некой от "ядрото" на форума никой нема нищо против, а Грим (спуункилър) си мълчи като путчица и само се хилосва тъпо
бтв, не че ме боли особено де, псувайте когото си искате, просто констатирах, ама защитника на правдата тука се засегна все едно съм му откраднал протеиновия шейк и съм си измил гъза с него
Аре не чети само това, което ти е изгодно, а?Spoonkiller написа:Случаите, които си описал са или фалшиви, или самоконтролирани, или незначителни.
Специално за бурканения случай ако не ме лъже паметта Заратущра беше пуснал линка и го бяха баннали преди въобще и да го видя. И да го бях видял, нямаше да го запсувам, защото е ЛИНК. И в този линк се показва човек, който е РЕШИЛ да си навре буркан в задника. Което от този аспект е точно обратното на видим директно във форума гиф на пътно произшествие, в което най-вероятно загиват двама души. Защо пак го обяснявам, като явно си прекалено тъп, че да схванеш? Дори да няма предупреждение, да цъкнеш непознат линк си е твое решение, за което ше си носиш последствията. Още повече, когато видиш първите опити на оня кретен да си навре буркана в задника, можеш да затвориш линка. Снимки на мъртви животни и умиращи хора, пуснати като директен образ във форума няма как да затвориш. Това ме дразни, не ми пречи да покажа, че ме дразни, и не ми пука кой го е пуснал.
Акъли не ми давай, ше "го давам" както реша, ако беше неприемливо, щях да съм баннат. Иначе съм Грим (спуункилър), и ЕБА МАЙКА ТИ.Quirk написа:сми, по-кротичко го давай, къв си ти? форумната майка тереза ли бе педерастче ?
Внимавай с думичките, уверявам те, мен не можеш да надпсуваш. ^^
Аре намери ми едно място, в което някой от ядрото е пуснал нещо такова и аз съм си мълчал като путчица. Дееба и глупака ти...
Да, снимката на отрязания задник с надписа ROFLMAO ми беше забавна. Очевидно беше, че снимката е фалшива. Черния хумор, макар и прекалено брутален, го имаше. Не беше реално гифче как кола блъска две жени, нали? Освен това не виждам как ми е бил "доста забавен" онзи с отрязания задник. Убеден съм, че мнението което изказах тогава беше, че не одобрявам насилието, но приемам черния хумор като качествен.
Абе доста сте тъпи всичките.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Наясно си вероятно, че позицията, която защитаваш в момента, е калпава и, въпреки че принципно доста те бива в изграждането на стройна аргументация, тоя път мощно си се засилил към фейла, нали?
Както на почти всеки във форума му е ясно, че често ти се случва просто да влезеш в дадена тема, да си намислиш набързо някаква теза, която след това отстояваш с цената на множество ругатни, лайномятания и тем подобни изпълнения. Окей, да речем, че е част от сценичното ти изпълнение и имиджа на Грим Рийпър. Ама айде, моля те, не се опитвай да убеждаваш хората, че черното е бяло и обратното, само за да не си признаеш, че не си прав.
А в повечето случаи това ти се отдава, защото тук е пълно със 'сякви имбецили, които две изречения на кръст не могат да вържат.
Погрешно е както постването на гиф-а, в който кола блъска две жени, така и картинката на човек с отразян задник. Освен това аргумента, с който твърдиш, че последния вероятно е фотошопнат, просто не го приемам. Да си виждал подобни ситуации, че да знаеш кое е истинско и кое - не?
В тая връзка: pic-ът с котето, удушено от змия, също имаше някакъв доста забавен надпис, но него май не можа да оцениш от хумористична гледна точка. Да не говорим, че това си беше съвсем естествена смърт, точно като онези, които гледаш по National Geographic, където лъвове разкъсват антилопи. 'Що така бе, Гриме?
Както на почти всеки във форума му е ясно, че често ти се случва просто да влезеш в дадена тема, да си намислиш набързо някаква теза, която след това отстояваш с цената на множество ругатни, лайномятания и тем подобни изпълнения. Окей, да речем, че е част от сценичното ти изпълнение и имиджа на Грим Рийпър. Ама айде, моля те, не се опитвай да убеждаваш хората, че черното е бяло и обратното, само за да не си признаеш, че не си прав.
А в повечето случаи това ти се отдава, защото тук е пълно със 'сякви имбецили, които две изречения на кръст не могат да вържат.
Погрешно е както постването на гиф-а, в който кола блъска две жени, така и картинката на човек с отразян задник. Освен това аргумента, с който твърдиш, че последния вероятно е фотошопнат, просто не го приемам. Да си виждал подобни ситуации, че да знаеш кое е истинско и кое - не?
В тая връзка: pic-ът с котето, удушено от змия, също имаше някакъв доста забавен надпис, но него май не можа да оцениш от хумористична гледна точка. Да не говорим, че това си беше съвсем естествена смърт, точно като онези, които гледаш по National Geographic, където лъвове разкъсват антилопи. 'Що така бе, Гриме?
на мене ми е БХ за убитата от змия котка.... да е внимавала котката...
ама това със отрязания гъз, и още повече оня гиф са израз на простотия. Неможе да има нещо забавно в обругано човещко същество, или в хора загубили живота си в нелеп инцидент, за който не носят никаква вина.
ама това със отрязания гъз, и още повече оня гиф са израз на простотия. Неможе да има нещо забавно в обругано човещко същество, или в хора загубили живота си в нелеп инцидент, за който не носят никаква вина.
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
- NeO_Zealot
прегледах набързо кво си писал и ми се досра, бих забъркал една кафява супа в на майка ти курвенските устенца, пък после може и ти да си пийнеш, в сравнение с помията, изливаща се от устата ти т'ва направо ще е като сапунSpoonkiller написа:~~~
ам, само да вметна, че колко и да се вживяваш, няма да станеш Гарвана, защитник на правдата и онеправданите, но пък винаги моеш да ми полапаш куро
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
форум уарс
някой ми открадна 2рата любима дума в този форум - "ядро"
някой ми открадна 2рата любима дума в този форум - "ядро"
остарехме
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Днес е голяма скука пече слънце и е готино
с:
с:
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There