Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111

Нещата от живота
Заключено
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство.

Мнение от THE KING OF TIME »

Нещо да не ти засегнах стила случайно че така се пениш?? Проблема на стила е, че се оценява от другите. Явно твоят е недооценен. Недей така, поправят се тези грешки. Друг е въпроса доколко можеш да ги поправиш :lol: .
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

THE KING OF TIME написа:Не ме карай да ти изброявам парфюмите, които ползвам всеки ден при това. Мога доста аромата да позная само като ги помириша. И не, кичозно определено не се обличам. Това са ми го казвали жени, които не са на по 13-14 и са със стил. Наистина намери на кого да казваш, че няма стил. Май ти нямаш, като гледам писанията ти. Но наистина- трудно е.
От целия ми пост се хвана за единственото ми предположение и после от писанията ми изведе логически извод за стила ми на обличане. Евала момче, умен си. Колкото двуклетъчно.

Искам обаче да те накарам да се загледаш в снимките на спалните комплекти, които си постнал. Не в самите чаршафи и калъфки, а в техния фон. Забележи цветовата гама на интериора на стаите. Цветен и безцветен лак на различните видове дърво за леглото и пода, цветове мазилки, цветове стенни акценти, цвят на обзавеждане, осветеност на стаята. Няма практически възможен начин ти да се спреш на три коренно различни откъм цвят спални комплекта, с които да обзаведеш една стая - собствената ти, без за целта да промениш всички неотговарящи на естетическото съображение фактори, които ти описах по-горе. Цвета на спалния комплект се избира според стаята. И трите комплекта са със строги цветове, изискващи подходящ интериор, в "луксозна" цветова гама каквито са комбинациите на поне първите два комплекта. Не на много неща можеш да вържеш черно-златно (трябва ти тежък контраст в интериора), бяло-злятно (ако стаята ти не блести и не белее като болница не си го помисляй) и червено-черно (пробвай червен спален комплект без да имаш червени пердета). Да постнеш тези три коренно различни снимки тук означава, че си абсолютно некомпетентен към всякаква мода и просто искаш да се похвалиш пред форума (колко трябва да си жалък, всъщност?), че искаш да си купиш луксозна стока. Както и да го гледаш... тъжно е. :(
Важни са марката и размера на надписа, не естетиката, нали?
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Храненията ти изобщо не ме интересуват. На стаята ми пасва един от комплектите перфектно. Другите два просто ми допадат като цвят мой човек. Може да бълваш философии и лекции по интериорен дизайн, само че аз никъде не съм казал, че ги искам и 3те :lol: . Някои като са злобари, няма спасение.
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Аватар
Оne

Мнение от Оne »

THE KING OF TIME написа:Нещо да не ти засегнах стила случайно че така се пениш?? Проблема на стила е, че се оценява от другите. Явно твоят е недооценен. Недей така, поправят се тези грешки. Друг е въпроса доколко можеш да ги поправиш :lol: .
Абе, инфантил, ще ти кажа кое е достойно за оценяване - да излезеш с 200-250 лева в джоба и да се облечеш така, че хората да се обръщат след теб, защото си им направил впечатление с дреха, която е стилна, но без да има огромен надпис показващ марката й. Ти и с 2000 да тръгнеш на пазар, пак ще си останеш без преценка за добро и лошо.

С всяко следващо си изказване правиш впечатление на все по-тъпа brand-hore. Pls, спести ни го.
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Ми да, безсмислено е да споря с човек, който се опитва да ми изопачи по жалък начин казаното, ама всъщност го копира. Поне се разтоварвам.
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

THE KING OF TIME написа:Храненията ти изобщо не ме интересуват. На стаята ми пасва един от комплектите перфектно. Другите два просто ми допадат като цвят мой човек. Може да бълваш философии и лекции по интериорен дизайн, само че аз никъде не съм казал, че ги искам и 3те :lol: . Някои като са злобари, няма спасение.
Не са хранения. Обяснявам ти обосновано защо по-точно си толкова жалък с тези постове и този аватар в този форум. :wink:
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

в устата ти ще се разтоваря аз
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Очаквам още "обосновани" критики към избора да си набавя спален комплект :lol: . Тоя форум винаги ме е радвал. Някои си мислят, че другия ще се засегне дълбоко и ще изпадне в депресия. После така съвсем небрежно се вметва-"абе опитвах се да ти обясня колко си жалък" и прочие. Ако си мислите, че някои може да ми срине самочувствието със смешните си постове, просто се лъжете. :lol:
Аватар
Ред
Обратна връзка:

Мнение от Ред »

Аз бих избрал първия . Ае млъквай и ти с тия чершафи :D
:icq22:
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Хаха, пич, смешен си. Ако искаш си купи и златни чаршафи (по-скоро мама и тати ще ти купят). Нужно ли е да се фукаш във форум с това?
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

THE KING OF TIME написа:Не ме карай да ти изброявам парфюмите, които ползвам всеки ден при това. Мога доста аромата да позная само като ги помириша. И не, кичозно определено не се обличам. Това са ми го казвали жени, които не са на по 13-14 и са със стил. Наистина намери на кого да казваш, че няма стил. Май ти нямаш, като гледам писанията ти. Но наистина- трудно е.

:lol: :lol: :lol: Мислех, че си пораснал да му се невиди! :?
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
долу_админа
В момента играе: Игрътъ

Мнение от долу_админа »

Ерик подава, Кинг оф тайм смуче. Като дебютантка. Мнението ми се обосновава върху досегашното развитие на темата считано от 18:50 GMT+2 на 02 март 2010.
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Бе трябваше да се похваля просто. Какво да правя че имам повече свободно време днес :lol: . Сега очаквам отново включване от някой, дето ми е набрал относно чаршафите :lol:
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

колко струват чаршафите и откъде имаш парите
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Прави се на богато келеме :x
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Аватар
indigo
В момента играе: RL - worst game ever.

Мнение от indigo »

Няма парите, просто предложи някой да му ги купи. Нищо особено, не знам как ескалира толкова. Натроли ви много солидно.

Изображение
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
Аватар
Sirius
Обратна връзка:

Мнение от Sirius »

THE KING OF TIME написа:Бате, първо-това е ВЕРСАЧЕ по дяволите. Този знак докарва оргазъм на някои хора, факта, че спиш в чаршафи на най-великия дизайнер на всички времена и лежиш върху възглавница, на която е щампована медузата означава, че имаш вкус. Версаче не са само дрехи и парфюми батка, Версаче е начин на живот!! Отделно чаршафите са от сатен, а това е безумно меко.Ама ако не си падаш по марки е нормално да не ти харесва. Но все пак-ИСКАМ ГО!!!
Изображение

Не е тъжното, че искаш такъв подарък, а че разсъждаваш толкова повърхностно. Дори когато разполагах с много пари и имах практически всичко, което поискам, не съм имал подобна пошла житейска философия.
:flipFinger:
Аватар
Хърфордиан
В момента играе: Дзверене в монитор.

Мнение от Хърфордиан »

Ех, форуме...
От Fa имат рекламни ЦИЦИ! :shock:
Fanatic
В момента играе: The Second Encounter HD....

Мнение от Fanatic »

Aве що като разархивирам на 'D:\' ми зима място на 'C:\' :shock: :shock:
I wanna be sedated.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Фанатик, чувал ли си на Kayo Dot " Choirs of the Eye " ? :)
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Заключено