Спалния комплект ме интересува, не леглото за инфо

Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
вероятно единият е от гъши пух,Dante написа:Баце, к'ва е разликата между спалният ти комплект за 1000 лева на Версаче и моя на Наруто за 10?
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Всъщност не - единственото което казва е че си идиот,за когото комбинация от няколко букви и осъкатен митологичен символ имат повече стойност от индивидуалната преценка за качеството на даден продукт....THE KING OF TIME написа:Бате, първо-това е ВЕРСАЧЕ по дяволите. Този знак докарва оргазъм на някои хора, факта, че спиш в чаршафи на най-великия дизайнер на всички времена и лежиш върху възглавница, на която е щампована медузата означава, че имаш вкус. Версаче не са само дрехи и парфюми батка, Версаче е начин на живот!!
Не, мой човек. Ако на тази възглавница не беше щампована медузата, сигурно изобщо нямаше да й обърнеш внимание - което на практика означава, че имаш драматична липса на вкус, защото съдиш по етикета.Този знак докарва оргазъм на някои хора, факта, че спиш в чаршафи на най-великия дизайнер на всички времена и лежиш върху възглавница, на която е щампована медузата означава, че имаш вкус.
В първия ще лежат и путкиDante написа:Баце, к'ва е разликата между спалният ти комплект за 1000 лева на Версаче и моя на Наруто за 10?
Kamelot написа:A на мястото на медузата ако беше само синьо, а в краичето на одеалото имаше етикет 5х5 см на който пише Версаче или Шанел, щеше ли да си ги купиш?
"На мен са ми казвали това, на мен са ми казвали онова..."THE KING OF TIME написа:Не ме карай да ти изброявам парфюмите, които ползвам всеки ден при това. Мога доста аромата да позная само като ги помириша. И не, кичозно определено не се обличам. Това са ми го казвали жени, които не са на по 13-14 и са със стил.Наистина намери на кого да казваш, че няма стил. Май ти нямаш, като гледам писанията ти. Но наистина- трудно е.