Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111

Нещата от живота
Заключено
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство.

Мнение от THE KING OF TIME »

Пичове, наближава ми РД-то и си избрах подаръка-един от тези 3те варианта. Доброволци да ми го подарят???

Изображение

Изображение

Изображение

Спалния комплект ме интересува, не леглото за инфо :lol:
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Аватар
A.C.A.B
Обратна връзка:

Мнение от A.C.A.B »

Dante написа:Баце, к'ва е разликата между спалният ти комплект за 1000 лева на Версаче и моя на Наруто за 10?
вероятно единият е от гъши пух, :|
Бог създаде света!
Бог създаде морето и земята!
Бог създаде и теб,
но явно и той прави грешки!
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Бате, първо-това е ВЕРСАЧЕ по дяволите. Този знак докарва оргазъм на някои хора, факта, че спиш в чаршафи на най-великия дизайнер на всички времена и лежиш върху възглавница, на която е щампована медузата означава, че имаш вкус. Версаче не са само дрехи и парфюми батка, Версаче е начин на живот!! Отделно чаршафите са от сатен, а това е безумно меко.Ама ако не си падаш по марки е нормално да не ти харесва. Но все пак-ИСКАМ ГО!!!
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Аватар
Раскольников
Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons

Мнение от Раскольников »

THE KING OF TIME написа:Бате, първо-това е ВЕРСАЧЕ по дяволите. Този знак докарва оргазъм на някои хора, факта, че спиш в чаршафи на най-великия дизайнер на всички времена и лежиш върху възглавница, на която е щампована медузата означава, че имаш вкус. Версаче не са само дрехи и парфюми батка, Версаче е начин на живот!!
Всъщност не - единственото което казва е че си идиот,за когото комбинация от няколко букви и осъкатен митологичен символ имат повече стойност от индивидуалната преценка за качеството на даден продукт....
А за начина ти на живот не заявява нищо повече от че си го предал в ръцете на някакво неопределено мнозинство и тяхната преценка за това какъв трябва да е твоя собствен такъв.
При всички положения, единствения постижение на всичко това е доказателството за пълна липса на вкус и колко е лесно е да вмениш на хората нещо, ако убедиш по-влиятелните сред тях да им повторят нещо...

ПС:А сега авторът на това съобщение отива да си сложи ризата S.D.L,дънките Mercy и одеколона Boss и да си хване автобуса за лекции....
Lets have a black celebration

I see the stars come out tonight
I see the bright and hollow sky
Over the city's ripped backsides

I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see

PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Е много са забавни подобни спорове-за или против марковите неща? Виж сега, не ме интересува мнението ти за мене, непознати да ме обидят по какъвто и да било начин-невъзможно. Не си мисли, че харесвам Версаче само заради факта, че много хора го харесват. Жан Пол Готие също е голямо име в модата примерно, но аз лично не мога да го понасям. Отделно мисля че написах в предния пост, че материята е САТЕН, а това е най-доброто за спане мой човек! Да, мога и да си намеря други сатенени чаршафи, но тези ПРОСТО МИ ХАРЕСВАТ! Ти може да харесваш примерно чисто сини или някакъв друг цвят, на мен обаче мотивите на Версаче ми допадат наистина. Аман от хейтъри...
Аватар
човек

Мнение от човек »

тогава си издълбай D&G на челото с нож
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Що не се аргументирате всички по-обширно?? Че май само аз го правя..
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

млъквай и отивай да се возиш в асансьори версаче бе
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Данте, ако за тебе самочувствието значи някои да се прави на аристократ и баровец определено си със сбъркани представи. Факт е, падам си по скъпите неща, приемете го. Хората са различни!
cola

Мнение от cola »

сега кажи версаче правят ли хубави маратонки
Аватар
Оne

Мнение от Оne »

Този знак докарва оргазъм на някои хора, факта, че спиш в чаршафи на най-великия дизайнер на всички времена и лежиш върху възглавница, на която е щампована медузата означава, че имаш вкус.
Не, мой човек. Ако на тази възглавница не беше щампована медузата, сигурно изобщо нямаше да й обърнеш внимание - което на практика означава, че имаш драматична липса на вкус, защото съдиш по етикета.

Отделно от това, откровено гнусен е надписът, който има за цел да те подсети, че спиш върху нещо, от което трябва да се възхищаваш.

Хората са различни, право говориш. И слава богу, защото така има качествени, макар и не толкова популярни, алтернативи на превърналите се в синоним на цигания скъпарски продукти, които такива като теб ползват.
Аватар
Ред
Обратна връзка:

Мнение от Ред »

Dante написа:Баце, к'ва е разликата между спалният ти комплект за 1000 лева на Версаче и моя на Наруто за 10?
В първия ще лежат и путки :D
:icq22:
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Ред Мърси, евалата :wink: . Под червените юргани на Шанел с някое маце-майкооо, няма да и простя 8) .
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Бате, не вкарвай темата за фетишите, моля те. Че ако се разприказвам няма да ми стигне мястото.
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Не съм човек, който не оценява модата, но на тоя спален комплект бих се изсрал и обърсал задника в него. Но сатена и за бърсане на задници не става. Лукс е било на времето, сатена отдавна е доста достъпен, и да спиш всяка нощ на чист сатен е...неприятно. И да, говоря ти от опит.

Няма абсолютно нищо лошо в качествените, луксозни продукти. Няма лошо и да имат някой надпис на по-видно място, но всичко е красиво когато това е деликатно. Когато ми покажеш спален комплект с тоя огромен надпис, обаче, на мен и като гледам всички останали ни щраква в главата, че си тъпо копеле робуващо на бренда, а не на СТИЛА. Ти, момче, нямаш понятие от луксозни стоки. Ти разбираш само от надписи. Предполагам скъпи парфюми ползваш само по случаи, защото аромата не се чете като огромни букви, нали? И ако на теб би ти било приятно да дадеш тези пари за огромния надпис и да живееш в заблуда, че е готино...давай. Но бъди наясно, че 'мода' не е да си рекламен банер на скъпи стоки. 'Мода' е стила на дрехата, която си сложил. Огромен надпис VERSACE няма да ти докара много мацки. И да дойде някоя, надписа ще я накара да си мисли, че компенсираш обратната пропорционалност на надписа спрямо хуя си. И ще е права.

Прав си. Факт е, че хората са различни. Някои са доста тъпи.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Не ме карай да ти изброявам парфюмите, които ползвам всеки ден при това. Мога доста аромата да позная само като ги помириша. И не, кичозно определено не се обличам. Това са ми го казвали жени, които не са на по 13-14 и са със стил. Наистина намери на кого да казваш, че няма стил. Май ти нямаш, като гледам писанията ти. Но наистина- трудно е.
Аватар
Kamelot
В момента играе: q3

Мнение от Kamelot »

A на мястото на медузата ако беше само синьо, а в краичето на одеалото имаше етикет 5х5 см на който пише Версаче или Шанел, щеше ли да си ги купиш?
Reaching aural nirvana...
cola

Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство

Мнение от cola »

с надписите вярно е тотален кич и после стил представи си
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Kamelot написа:A на мястото на медузата ако беше само синьо, а в краичето на одеалото имаше етикет 5х5 см на който пише Версаче или Шанел, щеше ли да си ги купиш?

Да, бих си го взел. Ако ми харесва цветовата гама и материята, марката е само финален щрих. Просто Версаче комбинира тези 3 фактора страхотно.
Аватар
Оne

Мнение от Оne »

THE KING OF TIME написа:Не ме карай да ти изброявам парфюмите, които ползвам всеки ден при това. Мога доста аромата да позная само като ги помириша. И не, кичозно определено не се обличам. Това са ми го казвали жени, които не са на по 13-14 и са със стил.Наистина намери на кого да казваш, че няма стил. Май ти нямаш, като гледам писанията ти. Но наистина- трудно е.
"На мен са ми казвали това, на мен са ми казвали онова..."

На никого не му дреме. И на мен са ми казвали много неща, но ако ги споделя тук няма да докажа нищо в даден спор, нали?

Прочее, приятелче, на теб хич не ти е трудно. Изисква се просто да хвърлиш поглед към етикетчето на стоката и вече можеш да решиш дали я харесваш или не. Така че, отново си прав - на някой хора понякога им е трудно, защото се налага да се допитат до личното си усещане за вкус...
Заключено