Userbars

Нещата от живота
Публикувай отговор
Аватар
AxXeSs

Мнение от AxXeSs »

мерсии много пич :clap: :clap: :clap: :clap2: :clap2: :clap2: :tuop: :tuop: :tuop: :10: :10: :10: :10: :19: :19: :19: :19: :thumbup: :thumbup:
" Ще ти обгоря чарковете, хипар !! " - каза Хамелеона и го направи.
Tmac

Мнение от Tmac »

Ъмм,ще може ли още едно барче с надпис DMC 4-Coming Soon(с по малък шрифт).Ето катинка-http://games.tiscali.cz/clanek/screen_d ... g=imgd.jpg

ПП:Може ли да е от Ксайзер :oops:
Go hard or go home.
Аватар
AxXeSs

Мнение от AxXeSs »

добре ся што не става ,пффф я ми дай направо код затва коет сам написал в подписа че нешто не става :bowdown: :bowdown: :bowdown: плссс
Аватар
White Emperor
Обратна връзка:

Мнение от White Emperor »

Ще може ли туториъл за работа с Photoshop щото ми писна да питам секи за барчета и да се чудя как се работи с Photoshop-a :oops:
Xayzer
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Dantе написа:Ъмм,ще може ли още едно барче с надпис DMC 4-Coming Soon(с по малък шрифт).Ето катинка-http://games.tiscali.cz/clanek/screen_d ... g=imgd.jpg

Може. може :)

Изображение

AxXeSs написа:добре ся што не става ,пффф я ми дай направо код затва коет сам написал в подписа че нешто не става :bowdown: :bowdown: :bowdown: плссс

Линка който си сложил не е пълен. (Имаи в предвид, че когато го копираш, понякога линка е дълъг и продължава на следващия ред)

Haldir написа:Ще може ли туториъл за работа с Photoshop щото ми писна да питам секи за барчета и да се чудя как се работи с Photoshop-a :oops:
За всяка функция на Фотошоп има различен туториъл. Ако искаш такъв за банерчета, дал съм линк към такъв няколко поста по назад. Ако имаш въпроси питай и аз ще се опитам да ти помогна.
Изображение

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6
Tmac

Мнение от Tmac »

Ксайзеррти си бог :D
Go hard or go home.
Аватар
White Emperor
Обратна връзка:

Xayzer написа:
Dantе написа:Ъмм,ще може ли още едно барче с надпис DMC 4-Coming Soon(с по малък шрифт).Ето катинка-http://games.tiscali.cz/clanek/screen_d ... g=imgd.jpg

Може. може :)

Изображение

AxXeSs написа:добре ся што не става ,пффф я ми дай направо код затва коет сам написал в подписа че нешто не става :bowdown: :bowdown: :bowdown: плссс

Линка който си сложил не е пълен. (Имаи в предвид, че когато го копираш, понякога линка е дълъг и продължава на следващия ред)

Haldir написа:Ще може ли туториъл за работа с Photoshop щото ми писна да питам секи за барчета и да се чудя как се работи с Photoshop-a :oops:
За всяка функция на Фотошоп има различен туториъл. Ако искаш такъв за банерчета, дал съм линк към такъв няколко поста по назад. Ако имаш въпроси питай и аз ще се опитам да ти помогна.
Нещо не го намерих горе-долу ако можеш да кажеш страница :roll:
Xayzer
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Haldir написа:Нещо не го намерих горе-долу ако можеш да кажеш страница :roll:
Ето го направо линка:

http://www.youngdesigner.info/index.php ... ew&iden=56
Изображение

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6
Аватар
White Emperor
Обратна връзка:

Xayzer написа:
Haldir написа:Нещо не го намерих горе-долу ако можеш да кажеш страница :roll:
Ето го направо линка:

http://www.youngdesigner.info/index.php ... ew&iden=56
As always :bowdown: :bowdown:
Аватар
White Emperor
Обратна връзка:

А ма за коя версия на photoshop e това щото половината неща дет трябват ги няма :roll:
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Haldir написа:А ма за коя версия на photoshop e това щото половината неща дет трябват ги няма :roll:

Аз съм с Фотошоп 7 и нещата при мен са еднакви. Ти с коя версия си?
Изображение

27B-6
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Аз от своя страна ще препоръчам http://www.studio-bg.com покрай тоя сайт се научих да работя на фотошоп (да кажем що-годе на средно ниво), но youngdesigner също са много добри ^^
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
AxXeSs

Мнение от AxXeSs »

Пич тва си е целия . Виш на темата холандиа-англия там има 1но такова ,дет е слушането на чалга ви праи идиот ,него изкам можеш ли да го намериш плс
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

AxXeSs написа:Пич тва си е целия . Виш на темата холандиа-англия там има 1но такова ,дет е слушането на чалга ви праи идиот ,него изкам можеш ли да го намериш плс
Всъщност това барче аз съм го правил :)
И не, линка не е цял, точно както ти казах е. Това е целия линк (сложил съм таговете за да можеш направо да си го пейстнеш в подписа):

Код за потвърждение: Избери целия код

[img]http://img59.imageshack.us/img59/8686/piggsy4fj.png[/img]
Изображение

27B-6
Аватар
AxXeSs

Мнение от AxXeSs »

мерсииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10:
Аватар
White Emperor
Обратна връзка:

Xayzer написа:
Haldir написа:А ма за коя версия на photoshop e това щото половината неща дет трябват ги няма :roll:

И аз съм с 7.0 явно съм се объркал :oops:
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Haldir написа:
Xayzer написа:

Ако имаш някакви проблеми или въпроси - питай ;)
Изображение

27B-6
Аватар
White Emperor
Обратна връзка:

Xayzer написа:
Haldir написа:
Xayzer написа:
Ако имаш някакви проблеми или въпроси - питай ;)
Нещо не разбрах как точно да сложа текст на барчето.
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Haldir написа:Нещо не разбрах как точно да сложа текст на барчето.
Слагането на текст е сравнително лесно. Първо избираш "Type Tool" (пълното му име е "Horizontal Type Tool", иконката му е буквата "Т") във Фотошопа, после кликваш и драгваш докато не направиш квадратче достатъчно голямо да побере текста върху полето където искаш да бъде надписа ти. После изписваш това, което искаш в квадратчето и готово. Фонта, който най-често се използва за барчета е "Visitor" и можеш да си го изтеглиш от тук:

http://www.dafont.com/font.php?file=visitor
Изображение

27B-6
Аватар
AxXeSs

Мнение от AxXeSs »

хора я направете тва от картинката ми и му напи6ете направо кода моля ви
Публикувай отговор