slim_k написа:scooby-doo написа:slim_k написа:Пичове , здравейте !
Нов съм в L2 Addiction сървъра . В момента съм 40 левел . Разучих повечето неща , но едно ако може да ми обясните . Как се обличаш най-добре ? Grade S item-и , направени при Blacksmith или некви дето падат по некрополисите ?
Като гледам,значи май не играеш на оригинален.Попринцип s grade са си най-силни,но рябва да чакаш 67 ниво.Това което го дропват в некрополисите?Най-много рецепта.Кажи какъв клас си и каква раса и ще и кажем какво е добро.
Dark Elf >> Mystic >> Dark Wizard >> Spellhower ( май така се пишеше ) .
Ам на мен и по интермидиът граундовете ми падат некви грейд А рецепти.
това нищо не показва, рецептите имат нужда от индустриално количество mats плюс crafter висок lvl. Материалите пък имат нужда отделно от други рецепти, някои от които падат само от spoil, за да ги spoil пък имаш нужда от spoiler с lvl-a на гадинката горе долу... схвана ли картинката ?
Иначе тъмните елфки се обличат винаги добре, квото и да им сложиш

А понякога и не се обличат... (ако някой иска shot от гола елфка в играта - pm. И такива имам хахах)
Anyway, сега сериозно - трябват ти sets за casting speed. Тъмните cast-ват най-бавно, съответно са много shit срещу бърз (или добър) играч. Мен ако питаш A grade majestic ако не ти се рискува, Dark Crystal ако знаеш как да играеш. S grade set-ът е добър, но по-бавен от DC. Оръжието задължително SA за бърз cast, предпочитание към one handed. Гледай да не се ебаваш със стрелци, особено SR, почти сигурно е че ще те омажат. Добре екипирано джудже също е голяма хапка, за DA да не говорим.