Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ
Еее да 1-вия диск ще го доживея но 2-рия...дадоха ми линк да видим от там как ще тегли все пак 10х че си проверил
P.S. Линка не ставаше беше на сървър на доставчик изтеглих първия но сега предстои втория диск ако някой даде линк все още ще ми помогне(освен тази съм питал и в още 2 теми интересно защо я няма поне на торентите на арената)
P.S.S.Искам да благодаря и тук на един гост незнам кой е но просто се кефя на мах даде ми линк сега тегля втория диск за 7 минути е на 12% скоро ще е готова до тогава ще поцъкам диабло в б.нет
P.S. Линка не ставаше беше на сървър на доставчик изтеглих първия но сега предстои втория диск ако някой даде линк все още ще ми помогне(освен тази съм питал и в още 2 теми интересно защо я няма поне на торентите на арената)

P.S.S.Искам да благодаря и тук на един гост незнам кой е но просто се кефя на мах даде ми линк сега тегля втория диск за 7 минути е на 12% скоро ще е готова до тогава ще поцъкам диабло в б.нет

pwnd
petio написа:malko retro t1rsq si Heavy Metal F.A.K.K. 2 molq va kajete kade da q namerq za6toto nemojah v data ftl arena
Приятел
Let the fire burn inside you not around you
Let the fire burn inside you not around you
- Jedi Knight
- В момента играе: League of Legends
Mass Effect - Местоположение: Dantooine
- Обратна връзка:
Моля, някой да даде линк за Blood Rayne 2Nexus написа:Ако не греша по-нагоре в темата дадоха линк...или беше за някакъв филм незнам провери.
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
'БАХМА'АМУ написа:АБЕ ВИЕ НЕМАТЕ ЛИ СИ ДРУГА РАБОТА!
Абе братле ти се изказа.
Живей, за да умреш.
http://www.bulfleet.com/
http://www.bulfleet.com/
- Krasen
petio написа:petio написа:malko retro t1rsq si Heavy Metal F.A.K.K. 2 molq va kajete kade da q namerq za6toto nemojah v data ftl arena
дам и аз си я търся
айде помагайте особенно онзи гост който ми даде крака (пак мерси)
пп. Петьо другия път пиши на кирлица , знам че имаш флекс

"At the end of your road mine begins."
- Jedi Knight
- Обратна връзка:
- Jedi Knight
- Обратна връзка:

Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
- shantararam
- Обратна връзка:
Lineage II за кво се разправя в тая игра и какъв жанр е
Run, rabbit run
Dig that hole, forget the sun,
And when at last the work is all done
Don't sit down it's time to dig another one
place-for-rest
*Ghost Master
Dig that hole, forget the sun,
And when at last the work is all done
Don't sit down it's time to dig another one