denik написа:Говори се правилно и се използват правилни ударения, а и не говорим за себе си в множествено число. Просто потъмняваме някои букви
От като дойдох в София, всеки път като се върна в Русе и забелязвам колко меко говори мнозинството.
denik написа:Говори се правилно и се използват правилни ударения, а и не говорим за себе си в множествено число. Просто потъмняваме някои букви
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Aмора написа:Изпускаш се? На колко години си?
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
▲indigo написа:Spoonkiller написа: [img]http://images.4chan.org/b/src/1267380048751.jpg[img]
Newfag detected. Purge it with fire.
no wai!Sirius написа:Абе вокалът е гей .... май.
Keep up the good workThe Chameleon написа:
НАЙ-ВЕЛИКАТА ПЕСЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Иде ми да си пръсна черепа като я слушам!
Sturm написа: къв ханс бе...
чукам, влизам, гледам заключено