Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111

Нещата от живота
Заключено
Аватар
Макс Пейн
В момента играе: на сигурно...
Обратна връзка:

Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство.

Мнение от Макс Пейн »

Изход написа:Squiz мразя ги такива, които викат "хората от провинцията". :x Деба комплексарския изказ е това, някой ден може и да ти навлече проблеми.
Съжалявам, че от моите колеги 90% не са от София, и почти същият процент ми говорят като гореописаните врели-некипели за дискотеките в центъра, за това ходят в студентски, където разбираш ли, пияните, дето искат да набият някого са малко.От провинцията ли са? Да. Повечето ли говорят тея глупости? Да. Как да се изказвам тогава? Дай ми по-удачен израз, ако обичаш.
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...

Все агенти сме!
Аватар
indigo
В момента играе: RL - worst game ever.

Мнение от indigo »

Squiz написа:Дай ми по-удачен израз, ако обичаш.

"Тъпите ми приятели" върши работа.
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
Изход

Мнение от Изход »

Провинция e дума с латински произход, означаваща територията на дадена страна, намираща се извън големите градове.
Просто е неуместно да наричаш "провинция" градове като Бургас, Варна, Стара Загора, Пловдив и т.н. А ако влагаш и негативно отношение си е направо просташко. Ти най-вероятно го използваш защото е навлязло доста широко, ама по този начин показваш невежество (не познаваш имената на градовете извън София и ги поставяш под общ знаменател).
Като цяло тази простотия с делението "София-провинция" винаги ме е изнервяла. Най-уместно е да кажеш "Мои познати, които не са от София се притесняват, че ще ги бият в Биад". Ето ти уместен изказ като искаш ;)
секс едва ли - just cavalli

агентите са педали
напускам форума
Аватар
Frosty.
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2

Мнение от Frosty. »

Der Meister написа:
Chris написа:http://www2.b3ta.com/clickthecolour/ да ви видим сега :lol:
До 3-то ниво стигнах от няколко опита. Мега объркващо е.
На мен рекорда ми е 68 точки,голям зор беше.
a.k.a Frosty
Аватар
Оne

Мнение от Оne »

Squiz написа:
Изход написа:Squiz мразя ги такива, които викат "хората от провинцията". :x Деба комплексарския изказ е това, някой ден може и да ти навлече проблеми.
Съжалявам, че от моите колеги 90% не са от София, и почти същият процент ми говорят като гореописаните врели-некипели за дискотеките в центъра, за това ходят в студентски, където разбираш ли, пияните, дето искат да набият някого са малко.От провинцията ли са? Да. Повечето ли говорят тея глупости? Да. Как да се изказвам тогава? Дай ми по-удачен израз, ако обичаш.
И ти к'во сега, понеже си на ти с дискотеките в центъра, ще наричаш другите провинциалисти ли?
Аватар
Макс Пейн
В момента играе: на сигурно...
Обратна връзка:

Мнение от Макс Пейн »

Казал съм "колеги от провинцията" , не "провинциалисти" или нещо по-грубо.Дали ще кажа колеги, които не са от София или горното е едно и също, не съм филолог и точният смисъл на думата провинция почти не се употребява в ежедневието.Още повече, че не са само от големите градове.Нямам нищо против хората, но ми е смешно, когато са чули-недочули и вярват и трябва да обеснявам нещо по сто пъти.Ма техен си избор де, всеки си ходи където му е кеф, after all...Отивам да се напивам!
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...

Все агенти сме!
Аватар
indigo

Мнение от indigo »

Squiz написа:Съжалявам, че от моите колеги 90% не са от София, и почти същият процент ми говорят като гореописаните врели-некипели за дискотеките в центъра, за това ходят в студентски, където разбираш ли, пияните, дето искат да набият някого са малко.От провинцията ли са? Да. Повечето ли говорят тея глупости? Да. Как да се изказвам тогава? Дай ми по-удачен израз, ако обичаш.

Това, че не си от София не те прави тъпак.
Това, че мислиш, че да не си от София те прави тъпак, ТОВА ВЕЧЕ, то наистина те прави тъпак. Тъпак.
indeedhewasshady.
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Изход написа:
Провинция e дума с латински произход, означаваща територията на дадена страна, намираща се извън големите градове.
Просто е неуместно да наричаш "провинция" градове като Бургас, Варна, Стара Загора, Пловдив и т.н. А ако влагаш и негативно отношение си е направо просташко. Ти най-вероятно го използваш защото е навлязло доста широко, ама по този начин показваш невежество (не познаваш имената на градовете извън София и ги поставяш под общ знаменател).
Като цяло тази простотия с делението "София-провинция" винаги ме е изнервяла. Най-уместно е да кажеш "Мои познати, които не са от София се притесняват, че ще ги бият в Биад". Ето ти уместен изказ като искаш ;)

Вие селяците сте много чувствителни на тема "провинция". Слушал съм ги тъпашките аргументи как големите градове не са провинция. Ама не, делението е столица-провинция, така че ВСИЧКО различно от София е провинция, а това, че е пълно със селтаци като вас които идват в София и се чувстват столичани е странично явление, нямащо пряка връзка с предното :!:
Столица-провинция
Столичанин-провинциалист
Гражданин-селянин

Проверете си у речника ако се обиждате, пендели селски, копайте си нивите, не струвате, боклуци, вие освен за копане на ниви, доене на крави и ебане на овце за нищо не ставате :!:
Мразя ви :!:
Кой не е от София да ми лигави мръвката :!:

:D
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
indigo

Мнение от indigo »

Най е гот като някой местен почне да псува като каруцар. То не са майни, не са кур-ве, не са клетви... и всичко примесено с магическата дума "селяк". Да се излагаш така капутски и да наричаш човека отсреща селяк е много софийско умение. Тъжно.

Spoonkiller, души ми лизгаро, ма!

Всичко извън столицата е провинция, но думата провинциалист носи само един къс информация: индивида не жиее в столицата на страната. Не колко е умен, богат, културен или как мирише.

едит:
Dexter написа:Обзалагам се че и ти идваш от село...или в най-лошия случай някой от родата.
Тъй че не се дуй толкова.
Софиянци са си тъпа порода по принцип-не разбирам кво се занимавате с боклуци...
Софиянци не са тъпа порода... ех, не е лесно.
Софиянци са хора, които живеят в София. Това е. Има и тъпи, да. Повечето са тъпи, да. Без малко и всичките са тъпи, така е. Но не защото са софиянци, а защото са си тъпи.

нов едит:
Изход написа:"Колеги, които не са от София" и "Колеги от провинцията" са доста различни неща. Второто значи, че са от някое село с по-малко от 200 човека население :) Не се иска да си филолог, а просто да имаш елементарна обща култура.

В българския език провинция е населено място, което не е столицата.
indeedhewasshady.
Dexter
Футболен разбирач
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013

Мнение от Dexter »

Обзалагам се че и ти идваш от село...или в най-лошия случай някой от родата.
Тъй че не се дуй толкова.
Софиянци са си тъпа порода по принцип-не разбирам кво се занимавате с боклуци...
WeAreGettingClose
Аватар
ass

Мнение от ass »

понеже мръвка сигурно няма, си направих филийки
Изображение
ONE WAY TO HELL I'M DRIVING
Изход

Мнение от Изход »

"Колеги, които не са от София" и "Колеги от провинцията" са доста различни неща. Второто значи, че са от някое село с по-малко от 200 човека население :) Не се иска да си филолог, а просто да имаш елементарна обща култура.
секс едва ли - just cavalli

агентите са педали
напускам форума
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Изход написа:"Колеги от провинцията" са доста различни неща. Второто значи, че са от някое село с по-малко от 200 човека население :)
хахаха
как пък значи това?
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Мнение от THE KING OF TIME »

На хората като мен, Скуиз и Спуункилър, които предполагам са израстнали в София, им е писнало от "провинциалисти". И знаете ли защо-защото идват в града ни без да се съобразяват с правилата и етикета, присъщ на един голям град като София. Мислят си, че всички трябва да се държат с тях учтиво, нищо че си хвърлят боклуците навсякъде, шофират безобразно, вдигат скандали, защото си мислят, че ги мамят в магазина, задръстват пешеходния и отчасти велосипеден трафик с бавното си шляене из централните места в пиковите часове и прочие. Еми извинявайте, но няма как да наричам такива хора с учтиви нарицателни. Интелигентните хора са си интелигентни. Да, и извън София има такива и на тях не им прави впечатление това, защото просто се държат като нормални граждани. Никой на никого не е длъжен, разберете го най-накрая мили, амбициозни и нахални провинциалисти.

Ако някои се засегне от този пост-нека се засяга, умните хора са над тези неща. Просто трябваше да ви го повторя, че пак назря спор София срещу провинция.
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Тези неща, които изброи не са присъщи само за провинциалистите моля, моля.
А София е далеч от определението "град". По-скоро е някаква скупщина от сгради и хора.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Аз като чуя някой да софиянец да псува провинцията се надявам да го прави на ебавка( като Ерик ), щото ако сериозно ги мисли тея неща ( като Кинга ) ми става доста жалко за човека. :) Факт е, че има адски много тъпи селяни в провинцията, факт е, че има тъпи селяни и от София. Има си ги и интелигентните хора навсякъде из България. Дразни ме като някой софиянец си мисли, че е нещо повече само, защото е от София ( а там има не малко селяни и олигофрени родом от София ). :)
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Sirius
Обратна връзка:

Мнение от Sirius »

THE KING OF TIME написа:....
Знаеш ли, струва ми се, че ти избиваш някакви комплекси. През 2 поста обясняваш за културните хора, какво им е присъщо и какво не им е, прибавяйки себе си към тях, а междувременно поздравяваш юзърите в "какво слушате в момента" с някакъв стереотипен поп-фолк и обясняваш наляво-надясно, че ретро-чалгата в БИАД ти допада много. А сега към това прибавяш и логото "Аз съм столичанин, не просто софиянец".
Далеч съм от желанието да се заяждам, просто погледни отстрани на нещата и виж, че си противоречиш в желанието си да се себеизтъкнеш:)
:flipFinger:
Radiance
Обратна връзка:

Мнение от Radiance »

The Chameleon написа: Дразни ме като някой софиянец си мисли, че е нещо повече само, защото е от София ( а там има не малко селяни и олигофрени родом от София ). :)
Не мисля че софиянците се мислим за нещо повече, просто са дразнещи хората, които идват от провинцията но не се адаптират към живота в София и се държат като Рачков в клипа на песента "Столична".
Иначе е ясно че има много печени хора, но възпитанието им помага да се интергират към живота в столицата.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Нагли, прости селяни всички мразим. :D
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Radiance
Обратна връзка:

Мнение от Radiance »

Е то това е идеята, "селяни" аз наричам не хора дошли от село, а хора носещи селския манталитет, който се опитват да пробутат тука :)
Заключено