Chris, цените може да видиш на
http://biad.bg/
Като сега забелязвам, не помня кой питаше - но ето, на 4ти е Сашо Роман
Аз, като не слушаш чалга - нормално да не ти харесват хората вътре...Хами, БИАД си е дискотека, така че музиката трябва да е силна.Затаруштра, нали трябва курветата да ги забелязват някак.Аз не съм казал, че там няма селяния - просто не се показва чрез бой и кисело гледане.Там е да си паркираш Х6цата отпред, пък да седнеш на сепарето до сцената или вип сепарето, да пиеш черно джони ( 200лв шишето, за който питаше ) и веднага курветата идват.На мен това обаче по никакъв начин не ми прави впечатление или не ме дразни.Златоокия, именно - отиваш да се напиеш с приятелите си.И казваш чалга-дупка, но лично според мен ( и още доста хора ) там просто пускат най-хубаво чалгата - 1 път седнах да засичам кога ще пуснат някоя песен, на която да не ми се танцува, и от 12 и 30 като почва, пуснаха чак в 4 без 5 песен, която не знаех ( и която, всъщност, после почна да ми харесва )...Ако поне малко ти харесва тая музика - купон става.А тфа е целта като идеш на дискотека, мисля...
Амора, аз това за студентски всеки път го казвам, и винаги правя изключение за нечий рожден ден, и винаги се убеждавам, че съм бил прав

А ти не ми предлагай толкова оферти, щото Гипо да не ревнува нещо...