Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство.
да, бе, и аз така си мислих преди година-двеChris написа:70-80 процента от келешите отиват там да се бият за да се правят на путкитеSquiz написа:Кой пък ще те бие?
остарехме
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
По 0 пъти съм тамSquiz написа:
Аха...Личи ти, че си всяка седмица там по 2 пъти
a.k.a Frosty
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
E и ние си имаме 2 кауфланда и 5 билита :ДБильe написа:Ние пък имаме Билла и Каулфланд, където продават портокали по 50 стотинки кл.Vermic написа:Тук си нямаме Пикадили :Д Има супер дебилна реклама Пикадили :Д
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
бе ти ела у Перник, направо с нож че те ръбкат квото си лайно.Chris написа:По 0 пъти съм тамSquiz написа:
Аха...Личи ти, че си всяка седмица там по 2 пъти
- Frosty.
Е видиш ли Скуизе кви смешници има? Като те погледнат на криво и айде да те биеме,те може и да фейлнат ама къв е смисъла ффс.Аз си хода по други места,да праскаме билярд например,чалга - мех <.<
a.k.a Frosty
Аз си почнах пала на сингъл ,дето мисля да го развия на аурата за мана и тая светкавицата на 30 лвлThe Chameleon написа: Еее супер яко разцъквам СК 1 и Д2, мега ми е кеф![]()
Ей ся и ще хапна и всичко на шест.
Ся трябва да бягам към унито обаче
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Утре БИАД?Squiz написа:Искам 40 души от вас да ми дадат по левче, или 20 по два лева - събирам за благородна кауза, тази вечер на Радо Шишарката в БИАД
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Надявам се да се ебаваш...Никой няма да те бие, още повече с идиотски форумни ебавки, ама явно верно си мишка и само се страхуваш да не те биятChris написа:Е видиш ли Скуизе кви смешници има? Като те погледнат на криво и айде да те биеме,те може и да фейлнат ама къв е смисъла ффс.Аз си хода по други места,да праскаме билярд например,чалга - мех <.<
Аморке, утре съм на кръчма сигурно пък за БИАД пак няма да имам парЕ...
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
- Frosty.
Нито го знам това Биад какво е,нито съм от София.Не ме е страх да ме бият просто аз ко искам да се бия няма да ходя на чалготека.Докато бях на даскало още един от другия клас на такова "хубаво" място с бокс и двете бузи разкъсани,всички предни зъби избити,откачено чене,2 месеца у болница.Айде ти се ръгай там,все ден някой разправя кой как свалил друг и мои приятели разказват какво е станало.Пък и повечето хора които познавам рядко ходят по такива места.Има си по добри заведения без чалга и без селяни 
a.k.a Frosty
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Вече съм свидетел 
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Е за Русе е нормално да стават такива селянии...Chris написа:Нито го знам това Биад какво е,нито съм от София.Не ме е страх да ме бият просто аз ко искам да се бия няма да ходя на чалготека.Докато бях на даскало още един от другия клас на такова "хубаво" място с бокс и двете бузи разкъсани,всички предни зъби избити,откачено чене,2 месеца у болница.Айде ти се ръгай там,все ден някой разправя кой как свалил друг и мои приятели разказват какво е станало.Пък и повечето хора които познавам рядко ходят по такива места.Има си по добри заведения без чалга и без селяни
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Дам, много ми е забавно, особено като колеги от провинцията като им кажа айде в БИАД и се чуе "ама там няма ли само мутри" или "ама там мутрите ще ни набият"
Нищо, че в дискотеката охраната те спира да се качиш върху масата ( е, момичетата не спират ) пък какво ли остава за бой и "виж кой съм аз"...Там "виж кой съм" се практикува като "големите на деня" седнат на ВИП сепарето и пият черно джони...И така курвите ги забелязват.Останалите си правят кефа 
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
Та еба в градския разбирач.Squiz написа:Дам, много ми е забавно, особено като колеги от провинцията като им кажа айде в БИАД и се чуе "ама там няма ли само мутри" или "ама там мутрите ще ни набият"![]()
чукам, влизам, гледам заключено
- Frosty.
Е радвам се че има такива заведения,бих отишъл на такова но тука в Русе късмет баце.Ама това Биад явно е някакво известно защото преди един приятел от София ми разправяше как щял да ме води там като минавам през сфSquiz написа:Дам, много ми е забавно, особено като колеги от провинцията като им кажа айде в БИАД и се чуе "ама там няма ли само мутри" или "ама там мутрите ще ни набият"Нищо, че в дискотеката охраната те спира да се качиш върху масата ( е, момичетата не спират ) пък какво ли остава за бой и "виж кой съм аз"...Там "виж кой съм" се практикува като "големите на деня" седнат на ВИП сепарето и пият черно джони...И така курвите ги забелязват.Останалите си правят кефа
a.k.a Frosty
Squiz, готино забавление имаш. Иначе да, освен мутри и биячи има тъпи чалгари според мен, ама това си е мое мнение ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
И аз обичам хубави заведения с голямо иху-аху ама музиката тип "чалга" ме отвращава, както убити котенца половината форум.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
рофл рофлdenik написа:И аз обичам хубави заведения с голямо иху-аху ама музиката тип "чалга" ме отвращава, както убити котенца половината форум.
--
Аз пък мразя като музиката е прекалено силна и не можеш да си чуеш приказката..
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq