da sux
Има ли тук любители фотографи?
Re: Има ли тук любители фотографи?
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
STFU! 
Всеки може да снима - факт.
Не SUX, просто изродената публика е по опасна за всеки "artist" дори и от най-тежките липси на кадърност и талант. BTW - "разбирачеството" също е признак на некадърност, което слага и двата ми поста на адски тънък лед.
Всеки може да снима - факт.
Не SUX, просто изродената публика е по опасна за всеки "artist" дори и от най-тежките липси на кадърност и талант. BTW - "разбирачеството" също е признак на некадърност, което слага и двата ми поста на адски тънък лед.
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Именно. Точно затова и е толкова дразнеща тенденцията некадърните художници да стават пишман фотографи.Sandro написа:Всеки може да снима - факт.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
STFUx2
52 страници не сте си изразили мнение, сега да тръгвате да храните някак си не върви, да не говорим че го правите Wrong
Example за наистина блестящ HDR!
52 страници не сте си изразили мнение, сега да тръгвате да храните някак си не върви, да не говорим че го правите Wrong
Example за наистина блестящ HDR!
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Брей, интересно обаче къде точно сбърках...Sandro написа:52 страници не сте си изразили мнение, сега да тръгвате да храните някак си не върви, да не говорим че го правите Wrong
Пък и явно не следиш достатъчно форума за да знаеш, че тук такива морално-етични дилеми свързани с храненето просто не присъстват.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Предвид факта, че името на темата включва фотография и любител, не виждам за какво се води спора тук - че има отворковци във фото форуми, които претендират да са фотографи ли? Да, аз лично познавам мои колеги, които са по-добри фотографи или поне толкова добри, колкото и професионалисти в тази област.
Sandro, за какво изразяване на мнение по отношение на професионалната фотография трябва да става дума? Би ли разяснил, или такава тема е неуместна в някой форум за "прота", та трябваше да поставяш въпроса тук?
Sandro, за какво изразяване на мнение по отношение на професионалната фотография трябва да става дума? Би ли разяснил, или такава тема е неуместна в някой форум за "прота", та трябваше да поставяш въпроса тук?
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Да, и аз, но също така познавам и не една или две пикли със скъпи фотоапаратчета, ходещи на кръжоци по фотография и претендиращи, че са големи майстори в улавянето на момента. Разбирай, снимане на залеза над Дунава (или пък над блок Поп Харитон).Duke написа:Да, аз лично познавам мои колеги, които са по-добри фотографи или поне толкова добри, колкото и професионалисти в тази област.
Това не е фотография.
ПП
Да не отварям дума за съученичките (а и съучениците) на жена ми от художественото училище, 'дето един етюд с пенсионерка не могат да направят като хората, ама за сметка на това пък са тръгнали като японци из града, с обесен на врата апарат, и снимат всичко, което под определен ъгъл им се стори по-интересничко или 'екстравагантничко'. Хора на изкуството...
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
И в моя град има. Даже е пълно, но поради гостите от други градове вече дори не им обръщам внимание. Даже ги наричам туристи, когато минавам покрай тях. 
-
Back_Door_Man
-
Back_Door_Man
-
Back_Door_Man
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
-
Back_Door_Man
Столчето на дучето е много идейно!
Не че другите не са кефени.
Бекдоормене, нещо фокуса ти е накъкал листото.
Бекдоормене, нещо фокуса ти е накъкал листото.
Това на аватара не съм аз :/
Ухааа тук пък се появиха и разбирачи на това кое било фотография.
Я да ви видим това какво е?

Ами това?

Хеле пък това:

Я да ви видим това какво е?

Ами това?

Хеле пък това:

http://truthiseek.deviantart.com/art/A- ... -101784772

http://truthiseek.deviantart.com/art/Lethe-101784598

http://truthiseek.deviantart.com/art/On ... -101794714

@autosvet
Страшно добри са, особено първата и онази с музиканта.

http://truthiseek.deviantart.com/art/Lethe-101784598

http://truthiseek.deviantart.com/art/On ... -101794714

@autosvet
Страшно добри са, особено първата и онази с музиканта.
аутосвет, ти професионалист ли си или любител? Тази тема е за любители и си позволявам да коментирам, ако е в някой фотофорум ще си трая. И в тази връзка, мисля, че розата губи от черно-белия му вариант.
д-р Джоунс, кефят снимките. И тъй като си падам по леко апокалиптични снимки, лодката ми е фаворит.
д-р Джоунс, кефят снимките. И тъй като си падам по леко апокалиптични снимки, лодката ми е фаворит.
Това на аватара не съм аз :/
Ха сега де какъв съм според теб?Kazim написа:аутосвет, ти професионалист ли си или любител? Тази тема е за любители и си позволявам да коментирам, ако е в някой фотофорум ще си трая. И в тази връзка, мисля, че розата губи от черно-белия му вариант.![]()