Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111

Нещата от живота
Заключено
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство.

Мнение от The Grim Reaper »

Ensym написа: Ти насила ли ги спираш или с някакви лепенки/филтри бла-бла?Смисъл каляваш си волята или нещо ти помага за тая цел?
От вчера ги спирам, не съм се хвърлил още на лепенките, но ако не успея без тях, сигурно и това ще пробвам... Засега съм в абсолютно отказване на всякакъв никотин. Да видим колко ще издържа... Дано успея. :cry:

Само съм слушал истории как отказването от цигарите те прави едва ли не друг човек. След малко ще си изхвърля всякакви кутии от вкъщи, за да съм сигурен, че и да се откажа няма да ми е толкова лесно да докопам цигара. Сам не си вярвам, ебаси ужаса, чувствам се като абсолютен наркоман. От 7 години пуша, никога не съм се напъвал да ги спирам. Ще успея, ебал съм му майката! Некой от форума ако ме види с цигара, да ми бие шамарите!
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Steel
Обратна връзка:

Мнение от Steel »

Spoonkiller написа: Ще успея, ебал съм му майката! Некой от форума ако ме види с цигара, да ми бие шамарите!
Не шамари, а направо шутове, тупаници и ПТП-та.
Стилян.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Маце Борко
В момента играе: Пойдохме нахуй

Мнение от Маце Борко »

Ако тия дни ви псувам повечко у пцм, да не ми се сърдите...
Ела тука!
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Spiridon

Мнение от Spiridon »

Ahriman написа:
Spoonkiller написа: Ще успея, ебал съм му майката! Некой от форума ако ме види с цигара, да ми бие шамарите!
Не шамари, а направо шутове, тупаници и ПТП-та.
Направо анален секс!
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Мнение от THE KING OF TIME »

Аз пък не съм опитвал цигара през живота си :P . Дори наргиле не съм пробвал :)
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Ерик, недей се опитва, безсмислено е. Освен кутиите, трбява да изхвърли всякакъв социален и обществен живот за най-малкото 2 седмици, желателно е месец. Иначе стискам хлабаво палци. (предател)
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Аз

Мнение от Аз »

THE KING OF TIME написа:Аз пък не съм опитвал цигара през живота си :P . Дори наргиле не съм пробвал :)
Само да си бил в компания на пушач и вече си пафкал, мой :!:
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

Omega-x написа:Ерик, недей се опитва, безсмислено е. Освен кутиите, трбява да изхвърли всякакъв социален и обществен живот за най-малкото 2 седмици, желателно е месец. Иначе стискам хлабаво палци. (предател)
Това със социалния живот наистина ще ми е проблем... Усещам го, че само да се навра в компания с пушачи, и или ще rampage-на, или ще запаля 3 наведнъж.
Ама пък... сега или никога. Проваля ли се тук, значи никога няма да се откажа... А тая мисъл трудно се преглъща, та ще се боря дорде издържа... До момента 30+ часа без цигара, ама не мога да си седна на задника. Застоял ли съм 5 минути на едно място и ми се допушва та две не видим. Затова кръжа наоколо и се чудя къде и какво да свърша, та да се намирам на работа... Още не съм усетил какво е да пиеш кафе или бира без цигара, а там борбата ще е най-тежка. В близките поне 2 седмици май ше ги отбягвам тия течности.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
Aмора

Мнение от Aмора »

Според мен човек успява да спре цигарите тогава, когато му дойде момента. Винаги преди когато съм ги "спирала" постоянно гледах хората в цигарите. Преди 6 месеца просто казах, че не ми се пуши и не съм палила оттогава. Не ми е трудно, не гледам хората в ръцете, не си мечтая само за една дръпка и т.н. Повечето хора не варват, че за това време дори не съм си дърпала, в началото никой не ме вземаше насериозно и едва ли не чакаха да запаля, защото особено последните 2 години пушех доста.

Ерик, стискам палци да успееш, чувството е страхотно. Не е вярно, че трябва да се изолираш за 2 седмици или месец (wtf?). Просто не трябва да се поддаваш на разни манипулации от страна на пушачите около теб. А, и в случай, че наистина изпитваш никотинов глад, а не е просто навика да държиш цигара, си купи лепенки, чувала съм, че помагат. При мен всичко беше навик и не съм използвала помощни средства. :wink:
In Too Deep
В момента играе: да бед гай

Мнение от In Too Deep »

некои май ги удари кризата, А ? :) Тва ми напомни днес бях с едни френдове(пушачи ест) да си вземат тютюнки и що да видим (шокът беше общ) - цигари "Pall Mall " 4.50лв.
Не знам какъв прошляк трябва да си за да даваш по толко за среден клас ренде за дроб.
Бе пушете си ко3че 1 път у месеца и да ви боли братвурста.

деймнннн откога не бех писал у форум
Warbringer
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.

Мнение от Warbringer »

Недей дава акъли бе, гангстер.
a.k.a. Disturbed

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

Aмора написа: Ерик, стискам палци да успееш, чувството е страхотно. Не е вярно, че трябва да се изолираш за 2 седмици или месец (wtf?). Просто не трябва да се поддаваш на разни манипулации от страна на пушачите около теб. А, и в случай, че наистина изпитваш никотинов глад, а не е просто навика да държиш цигара, си купи лепенки, чувала съм, че помагат. При мен всичко беше навик и не съм използвала помощни средства. :wink:
Благодаря ти!
Засега не планирам да започвам лепенки, но ако започна да ставам прекалено раздразнителен и избухлив, май ще прибегна до тях. Но принципно е по-добре първо да се разделиш с токсините и после с навика, отколкото първо с навика и после с токсините, които приемаш с тая никотинова лепенка. До две седмици ще съм пречистен от цигарената гняс, та не би трябвало да усещам никотинов глад. Само желание да запаля, с което се надявам да се справя... Ще видим. Засега съм на фронта и се боря. :)

In Too Deep написа:некои май ги удари кризата, А ? :) Тва ми напомни днес бях с едни френдове(пушачи ест) да си вземат тютюнки и що да видим (шокът беше общ) - цигари "Pall Mall " 4.50лв.
Не знам какъв прошляк трябва да си за да даваш по толко за среден клас ренде за дроб.
Бе пушете си ко3че 1 път у месеца и да ви боли братвурста.
Абе разправят, че ако кризата те удари се спира по-лесно. Досега си пафках цигари за 4.50, нямам грижи да мина на Pall Mall за същата цена, макар и по-ниско качество. Ама съм пушач от близо 8 години, та досега в главата ми беше, че абе от скоро пуша, ше ги спра, нема страшно, нема такава вреда още... И изведнъж ме плеска по челото тая цифра дето не изглежда вече толко малка. Та сега го виждам малко по-различно и представата ми за себе си на възраст 30 не е пушач от 18 години, който си драпа дробовете да диша. Освен това спортувам, та усещам каква гняс поемам в себе си с тия цигари. Да не кажа, че все по-често усещам и понаболяване в я дробове, я сърце...
Козчета не пушим, па и да пушех веднъж месечно много щеше да ми малее. То тва не е пушене! Тютюна и него ако го спра ше съм муцка. Само некой да не ми бара ракията... :D
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Spoonkiller написа:. Само некой да не ми бара ракията... :D
Га ти наливах не щя, ся щеш..
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

Omega-x написа: Га ти наливах не щя, ся щеш..
Верно е, ебати тъпака съм! :cry:
Викам скоро ги сберем кварталните, че от тогава не сме се виждали. :)
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
Creator_
Цар
В момента играе: с чурка

Мнение от Creator_ »

Spoonkiller написа:От 7 години пуша, никога не съм се напъвал да ги спирам. Ще успея, ебал съм му майката! Некой от форума ако ме види с цигара, да ми бие шамарите!
Ще отидеш и ще си купиш. Като с храната. Мнозина вече паднаха.
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Warbringer
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.

Мнение от Warbringer »

Ерик, имаш волята и акъла да спреш да пушиш. Вярвам, че ще успееш, ако наистина го искаш. Това лято и аз ще направя опит да спра с тия лайна, че то е срамота на 18 да не мога да изкача 3 етажа без да имам чувството, че получавам инфаркт...
a.k.a. Disturbed

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!
NhazUl

Мнение от NhazUl »

Ерик, ще ги откажеш. ^^ Дисте, успех и на тебе.

Леле, ся си погледнах програмата за втория семестър - батко, ще ме скъсат от физика. И от аналитична химия. >.< Явно зоологията, дето досега беше най-тежка, ще ми е за почивка...
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

ПРИКЛЮЧИХМЕ СЕСИЯТА ДОВОЛНО ........ 6:0 :D :D :D :D
джумерки
Аватар
IceQueen
В момента играе: Knight online

Мнение от IceQueen »

Ерик, стискаме палци ;) Ти ако не друго - си инат животно, та прескочиш ли 7-10 дена трябва да си доста по добре, но очаквай след още около 48 часа да почнеш да кашляш кат магаре и да храчиш чернилки ^^
Обещаваме ракията да не ти я пипаме ;)

Дист, сорка, ама ти ме съмняваш някога да спреш цигарите - все пак пробвай се, лошо нема ;)

Нази, нема се плашиш, все по-шибано ще става, ако не стане - сам ще си го направиш - така, че не му се връзвай на даскалото и си свиркай, иначе ще откачиш ( Имаме бири да пием, ей!)

Киреееее, бравос! Искренно ти завиждам ^^

Викам и аз да се оплача, понеже минах задочно и сега съм на даскало само 1 месец, та ми се видя малко 14 часа на ден 6 дена в седмицата плътно в Университета, от 01.03.2010г. почвам второ висше - редовно и за да ми е още по-лесно, ще е Финанси :D
Ако и сега не изпуша тотално-значи никога няма да успея!
Крещя, следователно съществувам!
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Утре ке ме режат :(
апендисит
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Заключено