аз бях на 4-ти КМ, кво да ви кажа, раста хора, отрепки, некви рандъми. Приятна музичка. Малко спряло за моя вкус. Иначе не се пушеше много около мен, което беше малко шок.Шансов Състезател написа:мен един приятел ме караше, ама не съм толко фенWarbringer написа:Днес беше подобаващо отпразнуван рожден ден на Боб Марли
да не си бил на 4ти или ?
да се похваля.. НЕКСУССССССС !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
Тъй като доста хора се зарибиха по AvP(или са били зарибени) аз като непросветлен я свалям в момента и утре ще я инсталирам.Искам да видя с какво толкова ги е грабнала тази игра,пък дано и мен така да ме грабне
После може да пробвам и AvP 3
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Шансов Състезател написа:да не си бил на 4ти или ?
Не, с приятелката ми си взехме чадел и се направихме на маймунки.
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
така и предположих, че ше е.. не го обичам много т'ва място, честно да си кажаOmega-x написа:аз бях на 4-ти КМ, кво да ви кажа, раста хора, отрепки, некви рандъми. Приятна музичка. Малко спряло за моя вкус. Иначе не се пушеше много около мен, което беше малко шок.Шансов Състезател написа: мен един приятел ме караше, ама не съм толко фен
да не си бил на 4ти или ?
да се похваля.. НЕКСУССССССС !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
се1
бива ли да си седя пред 20+ инчовия екран и да пускам съобщения в фейсбук от телефона си с 4+ инчов дисплей.. друго си е да си спрял полусноб, а ?
остарехме
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Абе дай мнение за Нексуса кат си го разцъкал, че тука точа едни далавери за него, ама не знам дали си струва разходите като вече имам Blackstone и май нема да ми е особена разлика между двата, та да има смисъл...Шансов Състезател написа:
бива ли да си седя пред 20+ инчовия екран и да пускам съобщения в фейсбук от телефона си с 4+ инчов дисплей.. друго си е да си спрял полусноб, а ?
Чета тука некви глупости как имал скоростомер и дигитален компас, като тва са функции на GPS-а та секи телефон с такава джаджа ги има, та ми се види безсмислена хвалба.
И хич не знам що ги чета тея неща сега, като понеделника ше мъча изпит по мениджмънта, ама ае...
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Изиграй 1 и 2 но без Primal Hunt която поне маринската кампания е фейл.Щото то като цяло се съди главно маринските кампании в поредицата.Те са силата.Ensym написа:Тъй като доста хора се зарибиха по AvP(или са били зарибени) аз като непросветлен я свалям в момента и утре ще я инсталирам.Искам да видя с какво толкова ги е грабнала тази игра,пък дано и мен така да ме грабне
a.k.a Frosty
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
ми кво да ти кажа, аз го зех за множко, ама ми писна чакам да ми го шипнат ..Spoonkiller написа:Абе дай мнение за Нексуса кат си го разцъкал, че тука точа едни далавери за него, ама не знам дали си струва разходите като вече имам Blackstone и май нема да ми е особена разлика между двата, та да има смисъл...Шансов Състезател написа:
Чета тука некви глупости как имал скоростомер и дигитален компас, като тва са функции на GPS-а та секи телефон с такава джаджа ги има, та ми се види безсмислена хвалба.
И хич не знам що ги чета тея неща сега, като понеделника ше мъча изпит по мениджмънта, ама ае...
днеска го поразцъках, има свежи аппс (и според мен са достатъчно), ест не колкото на айфона, но като цяло ме радва доста повече (не, че съм имал iphone, ама около мене колко щеш)... са за блекстоуна нищо не мога да ти кажа, не съм пипал такова нещо
камерата е сносна, самите снимки не са нищо особено, но качеството на клипчетата ме радва..
андроида си е стабилен, вкараха и мултитъч ъпдейт и са е съвсем ток.. браузинга е много бърз, има некви войс шитни (2 микрофона, което е хубаво).. малко ме дразни мюзик плейъра, ама предполагам ше си намера по-сносен тея дни
иначе можеш да си правиш к'вот си решиш, да си буташ к'вот където щеш (само дето има само 5 скрийна и най-вероятно ше ми свърши местото скоро, кат набутах 4 вида фенери, някъв метален детектор и войс часовник .. т'ва да ми е проблема, хаха)
като цяло съм много доволен, ама съм пристрастен.. наистина си ме радват HTC-тата като цяло, та не знам дали съм много обективен .. тряя го разцъкам повече в идните дни за да мога да кажа по-цялостно мнение
иначе има мноо свежи лайв уолпейпъри.. !!
edit:
като гледам блекстоуна, единствената по-фрапантна разлика, която забелязвам, е че нексуса е с 1 GHz процесор (почти 2 пъти повече) .. => е доста по-бърз
другите разлики не са толкова открояващи се
като цяло въпроса е дали искаш андроид или уин-а си те радва
ако имаш излишни пари, ест препоръчвам, но ако нямаш, мисля, че можеш да минеш и без нексус, честно казано
.. наистина много е як, но не е нищо революционно (аз досега не бях с смартфоун, така че покупката ми е по-оправдана може би)
остарехме
ей гъзита на 8-ми съм в сф ^^
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Hudson написа:Изиграй 1 и 2 но без Primal Hunt която поне маринската кампания е фейл.Щото то като цяло се съди главно маринските кампании в поредицата.Те са силата.Ensym написа:Тъй като доста хора се зарибиха по AvP(или са били зарибени) аз като непросветлен я свалям в момента и утре ще я инсталирам.Искам да видя с какво толкова ги е грабнала тази игра,пък дано и мен така да ме грабне
Сега разбирам защо толкова я харесвате,жестока е 2ката!Сега разбрах Crysis откъде са взаимствали Cloak-а.Бтв да питам с пиратка може ли да я играя мулти или ще трябва да олекна с няколко банкноти?
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
Добре де,как се купува от Steam?Ред Мърси написа:в стийм я има за 2 евро
- Frosty.
Има я 1цата която както казаха от стийм но 2ката вече няма мастър сървър.Има Savior пач който ти изкарва частни сървъри и там да играеш но нали се сещаш колко хора ще останат като излезе след по малко от 2 седмици новата игра?
a.k.a Frosty
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Последните три дни бяха незабравими
Чувствам се като на некви тежки стимуланти, въпреки, че съм чист като бебешко дупе
Life r0x !
a.k.a. Disturbed
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Hudson написа:Има я 1цата която както казаха от стийм но 2ката вече няма мастър сървър.Има Savior пач който ти изкарва частни сървъри и там да играеш но нали се сещаш колко хора ще останат като излезе след по малко от 2 седмици новата игра?
Аз съм си я преордърнал
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
- Frosty.
На какво учим чужденците :Х
http://vbox7.com/play:e3f3b85d ... http://vbox7.com/play:9df7458c&al=1&vid=
a.k.a Frosty
Браво, добре се справят ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
Лъжица,
компасът си е истински компас, както и да въртиш телефона показва север. Този от GPS-а ти показва само посоката, в която се движиш.
Скоростомер може би е accelerometer, който определя как е завъртян телефонът в пространството. Отново отделно от GPS-а.
Повечето приложения за Андроид са смотани, а игрите са мега зле
Ебах го ужасяващия сняг, а дъската ми се сервизира до вторник

компасът си е истински компас, както и да въртиш телефона показва север. Този от GPS-а ти показва само посоката, в която се движиш.
Скоростомер може би е accelerometer, който определя как е завъртян телефонът в пространството. Отново отделно от GPS-а.
Повечето приложения за Андроид са смотани, а игрите са мега зле
Ебах го ужасяващия сняг, а дъската ми се сервизира до вторник
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Имам компас, който винаги сочи север на GPS-а (TomTom7), но е възможно да има отделен компас, който работи без GPS връзка, макар че ми се вижда малко overkill...Морт☭ написа:Лъжица,
Повечето приложения за Андроид са смотани, а игрите са мега зле![]()
Ебах го ужасяващия сняг, а дъската ми се сервизира до вторник![]()
![]()
Ако пишеше акселерометър щях да го разбера. И представям си да няма акселерометър. Явно съм чел глупаво ревю.
Шансов Състезател, мерси брате!
Засега отлагам покупката. Има къде по-добри инвестиции, в които мога да вложа тези пари, колкото и да ми е болка в задника тоя Windows Mobile.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
- Frosty.
Аз па си имам компас в часовника,да ви е гадно :Р 
a.k.a Frosty
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Аз пък имам разстройство 
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.