Вирусът Корона - Глобална Епидемия
Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия
Може да си имал късмет с първата и да са те боцнали с физиологичен разтвор 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Всичко може 
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- VALEN7INVS
- Цар
Мен и двата пъти единствено ме болеше ръката на мястото на инжекцията в продължение на около половин ден, и като цяло в деня в който ми ги поставяха имах чувството че нещо се случва, но реално не беше достатъчно ясно изразено че да мога да го определя.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Между другото, пуснах си изследвания за Т-клетъчен имунитет, да видим какво ще покажат.
тежки нокаути
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Нищо, нали съм с връзкиThe Grim Reaper написа:И колко ти струваше тоя безсмислен ход![]()
тежки нокаути
При годишните прегледи на приятелката ми са ѝ взели и кръв за антигенен. По някаква скала, при която от 0 до 1 нямаш, а от 1 нагоре имаш, тя е с 2 и нещо. Поне от 5 г. никой от нас не е боледувал от каквото от да било и ако наистина през нас е минало нещо, е било тотално неусетно.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Уви, това е едно от нещата, на които не бързам да вярвам на лицата от екрана - има множество неизвестни фактори особено около трайността на имунитета срещу подобни вируси, независимо дали придобит от ваксина или от преболедуване - засега има основание да се твърди, че повечето от симптоматично преболедувалите (така де, оцелелите от тях) би трябвало да имат доживотен имунитет към същия щам - което уж се изследва със T-cell, но факта че вируса подлежи на antigenic drift е достатъчен това "доживотен" да звучи смешно, точно колкото е смешен и "доживотен имунитет срещу грип". Още повече, такива напразни обещания създават фалшиви очаквания и към ваксините, отмятането от които води до нова вълна антивакс сантименти. Все тая, щом е за без пари и аз бих се тествал, то си е интересно.The Arrow написа:Нищо, нали съм с връзкиThe Grim Reaper написа:И колко ти струваше тоя безсмислен ход![]()
Пък и защо да е безсмислен, оня ден Кантърджиев каза, че ако имаш такъв имунитет плюс две ваксини напрактика имаш имунитет до живот.
За съжаление обаче след тъст ми в болница и баща ми с тежко преболедуване късмета ми с тоя вирус май изтече, сестра му си отиде по-миналата седмица, след ненавреме потърсена лекарска помощ от малоумните ми братовчеди и насред изобилие от ваксини. Срам ме е колко малоумно племе сме. Ваксинирайте си поне непреболедувалите възрастни близки и роднини, цената на вашата тъпота е доста по-ниска от тяхната, после може да си говорим глупости в нета колкото искате.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Кофти работа дейба, съжалявам...
Но независимо какво покажат резултатите от изследванията, най-вероятно ще се ваксинираме другия месец по някое време.
Иначе, скорошната история на приятели, отиват на дискотека няколко човека, двама ваксинирани - единият с Файзър, другият с АЗ, другите двама неваксинирани, но единият от тях тъкмо се е прибрал от Англия и най-вероятно е бил накачен.
Няколко дена след това, приятеля с АЗ се разболява сравнително тежко, но го изкарва на домашно лечение, а на този с Файзър му няма нищо. За другите неваксинирани не знам как са, но май са добре.
Та единственото, което ме забавя в момента е решението, с коя точно ваксина да се боднем, но най-вероятно ще е Файзър тъй като нали получи одобрение от FDA и ще ми е една идея по-спокойно.
Но независимо какво покажат резултатите от изследванията, най-вероятно ще се ваксинираме другия месец по някое време.
Иначе, скорошната история на приятели, отиват на дискотека няколко човека, двама ваксинирани - единият с Файзър, другият с АЗ, другите двама неваксинирани, но единият от тях тъкмо се е прибрал от Англия и най-вероятно е бил накачен.
Няколко дена след това, приятеля с АЗ се разболява сравнително тежко, но го изкарва на домашно лечение, а на този с Файзър му няма нищо. За другите неваксинирани не знам как са, но май са добре.
Та единственото, което ме забавя в момента е решението, с коя точно ваксина да се боднем, но най-вероятно ще е Файзър тъй като нали получи одобрение от FDA и ще ми е една идея по-спокойно.
тежки нокаути
Като никога сме едно от по-яките места за живеене
ако имахме и здравеопазване, щеше да е идилия.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
То България винаги е било яко място за живеене, особено ако имаш доходи от чужбина или работиш на добра заплата за голяма международна фирма.
И много пъти съм си мислел как се радвам, че в този момент от историята на човечеството съм си точно тука в България, а не някъде в чужбина където мерките са многократно по-тежки,например, Австралия, за която става дума в статията :Д или Англия, примерно.
Не че съм от най-социалните хора, ама и на мен взе да ми писва това нещо вече тъй като колкото и да не съм от най-общителните хора ми липсва понякога излизането на заведение веднъж-дваж месечно. Честно казано, лятото сравнително често обикаляхме, но предимно на открити заведения. Но сега пак изглежда, че идва есен/зима в която социалният живот ще е слаб.
Поне ще си бачкам върху проекта, ще цъкам геймки, ще тренирам от вкъщи и т.н.
Между другото, България може и да стане още по-яка. Само трябва да се направи здравна реформа, съдебна реформа, образователна реформа и подсилване на социалната система и стимулите за раждаемост, примерно, и ще станат нещата.
И много пъти съм си мислел как се радвам, че в този момент от историята на човечеството съм си точно тука в България, а не някъде в чужбина където мерките са многократно по-тежки,например, Австралия, за която става дума в статията :Д или Англия, примерно.
Не че съм от най-социалните хора, ама и на мен взе да ми писва това нещо вече тъй като колкото и да не съм от най-общителните хора ми липсва понякога излизането на заведение веднъж-дваж месечно. Честно казано, лятото сравнително често обикаляхме, но предимно на открити заведения. Но сега пак изглежда, че идва есен/зима в която социалният живот ще е слаб.
Поне ще си бачкам върху проекта, ще цъкам геймки, ще тренирам от вкъщи и т.н.
Между другото, България може и да стане още по-яка. Само трябва да се направи здравна реформа, съдебна реформа, образователна реформа и подсилване на социалната система и стимулите за раждаемост, примерно, и ще станат нещата.
тежки нокаути
С други думи щеше да е по-яко, ако не си избирахме подчовеци, които после 12г да си преизбираме и да заменим пак с подчовеци 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Така е, България може да стане яка държава ако вземе да се превърне в яка държава.The Arrow написа: Между другото, България може и да стане още по-яка. Само трябва да се направи здравна реформа, съдебна реформа, образователна реформа и подсилване на социалната система и стимулите за раждаемост, примерно, и ще станат нещата.
И не знам какво да кажа за "някъде в чужбина където мерките са многократно по-тежки", днеска гледах Формулата в Холандия, пичовете са гъз до гъз с хиляди пияни на мотики и крещят пиянски песни заедно докато нас не ни пускат дори с ваксина в района, щото пак труповете в Пирогов са в коридора на пълната морга (тру стори) и си фалираме бизнесите в безнадежден напън да не мрем като подчовеците, които сме, съответно и никва изненада че си ги избираме.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Мисля, че е ясно че имам предвид неща като например това да излизаш от вас само с СМСи както беше до скоро в няколко държави, да носиш маски дори навън като си и такива неща, които се случват в Австралия, например. Както и да можеш да ходиш само до супермаркета или нещо такова. За теб ако е нормално това - не знам.The Grim Reaper написа:Така е, България може да стане яка държава ако вземе да се превърне в яка държава.The Arrow написа: Между другото, България може и да стане още по-яка. Само трябва да се направи здравна реформа, съдебна реформа, образователна реформа и подсилване на социалната система и стимулите за раждаемост, примерно, и ще станат нещата.
И не знам какво да кажа за "някъде в чужбина където мерките са многократно по-тежки", днеска гледах Формулата в Холандия, пичовете са гъз до гъз с хиляди пияни на мотики и крещят пиянски песни заедно докато нас не ни пускат дори с ваксина в района, щото пак труповете в Пирогов са в коридора на пълната морга (тру стори) и си фалираме бизнесите в безнадежден напън да не мрем като подчовеците, които сме, съответно и никва изненада че си ги избираме.
Както и това, например: https://topsport.bg/mondial-2022/latino ... ntina.html
тежки нокаути
- VALEN7INVS
- Цар
Еми... при 82.8% ваксинирани - конкретно в Холандия заразата от много време насам си върлува изключително сред неваксинираните. Доста неща се случват, но ситуацията остава непроменена - все около 2000 нови инфектирани на ден 99% от които са неваксинирани. Във Франция и Испания съответно може да се видят ефектите пък на над 90% ваксинирани, където броят заразени спада стремглаво от седмици насам. Та, можеше и да сме от нормалните държави, защото имаме миниатюрно население, всичките необходими ваксини за да си решим проблема + изключително слаб човекопоток, както и доста големи разстояния между и в населените места - всички предпоставки вирусът да има изключителна трудност да се разпространява. За сметка на това всички са големи умници и точно сега решиха да го покажат на целия святThe Grim Reaper написа:Така е, България може да стане яка държава ако вземе да се превърне в яка държава.The Arrow написа: Между другото, България може и да стане още по-яка. Само трябва да се направи здравна реформа, съдебна реформа, образователна реформа и подсилване на социалната система и стимулите за раждаемост, примерно, и ще станат нещата.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Съгласен съм с последното изречение
Също така, важно е да се отбележи, че българинът никога не е имал доверие в управляващите си за разлика от западния свят.
Другото което е, българинът (поне по това, което виждам онлайн) поради исторически причини е склонен да залита към Русия(съответно и към националнистически(в лошият смисъл на думата) партии като ВМРО, Възраждане, Атака и т.н.) и пропаганда свързана с това колко е прогнил запада.
Хубаво е и тези фактори да се отбелязват защото съвсем не са маловажни.
Също така, важно е да се отбележи, че българинът никога не е имал доверие в управляващите си за разлика от западния свят.
Другото което е, българинът (поне по това, което виждам онлайн) поради исторически причини е склонен да залита към Русия(съответно и към националнистически(в лошият смисъл на думата) партии като ВМРО, Възраждане, Атака и т.н.) и пропаганда свързана с това колко е прогнил запада.
Хубаво е и тези фактори да се отбелязват защото съвсем не са маловажни.
тежки нокаути
Предвид това колко са загрижени за здравето ни покрай короната, очаквам лечението на рак и диабет да стане безплатно. Също така пълна забрана на пушенето в световен мащаб. Успоредно с това забрана на рекламите на доказано вредни продукти и съдебни ошушквания на компании като нестле. Голям кеф, чака ни светло бъдеще!
Също така, хубавото на това, че короната е толкова страшна е, че успя да уплаши грипа. Вие в последните 2 години чували ли сте за грип и това колко опасен е? Ами не, защото короната го уплаши и се е скрил в дупка някъде!
Също така, хубавото на това, че короната е толкова страшна е, че успя да уплаши грипа. Вие в последните 2 години чували ли сте за грип и това колко опасен е? Ами не, защото короната го уплаши и се е скрил в дупка някъде!
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Ако две велики сили каквито са САЩ и Китай вместо да си съперничат на глобалната сцена започнат да си сътрудничат, това би довело до прекрасни резултати за цялото човечество.
Резултатите:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bT1TrJqCJRA[/youtube]
Резултатите:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bT1TrJqCJRA[/youtube]
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
Съгласен съм, че САЩ, Китай и Русия, включително, трябва да си сътрудничат вместо да си съперничат. Нещата определено биха били много по-приятни така.
А Sky news не са ми особено легитимни.
А Sky news не са ми особено легитимни.
тежки нокаути