Mass Effect 3
Re: Mass Effect 3
Дреме ми, накефих се на персонажите, сетинга и атмосферата на макс.
Dalinda mi alma te llama, Ven a mi cama, Quiero amarte dulce niña, Dame tus besos, Mirame a los ojos, Jurame tu amor...
a.k.a Alcatraz
a.k.a Alcatraz
Кое му е стабилното? Представи си, как когато Фродо седи пред пропастта, готов да метне пръстена, пред него се появява знатна форма на дете, която олицетворява демек младия, невеж и противоречив свят. То казва, че е шеф на Саурон, като го е срещнал, след като Саурон е бил победен, но не спира злите му намерения, защото е част от естествения път на света да бъде завладян от некъв луд. Ама в същото време не спира Фродо да убие Саурон по някаква си еди к'ва си причина.white storm написа:края си е стабилен
Сложи Божествено Дете, което е шеф на целия свят, за което не е ставало дума нищо веднъж преди точно на края и му дай роля в която всъщност не прави нищо. Какво направи детето с Шепърд? Каза му 2 думи и нищо повече. Useless.
Въпреки Extended Cut, Червения край все още не дава обяснение как Шепърд се събужда на Земята.
Защо Рийпърите не спряха създаването на Круцибъла? Нещото се разработваше минимум месец, Рийпърите не се мръднаха пръста, да го бутнат. Защо?
Колко страници кодекс има МЕ поредицата? 50? 100? 150? За хора, които са се тровили толкова време да мислят как работи всяко едно нещо, да ми треснеш машина, която може да променя съществата на молекулярно ниво (забележи на цялата Вселена) е пълна простотия. Повече ми харесваше идеята да имаме гън, който може да 1 шотне Рийпър. Поне щяхме да имаме хубава финална битка.
Защо МЕ3 не е края на историята за Овцарина, а е началото на нова история? Мъките на Шепърд какво са? Затишие пред буря? Никой не иска това. Биоуер толкова се концентрираха върху всички персонажи в МЕ и връзката на Шепърд с тях, а сега какво? Излиза нов МЕ който няма формулата "Шепърд и компания"? Вместо всичко да се върти около персонажите, както винаги е било, защо изведнъж в края всичко започва да се върти около миналото на Рийпърите?
- white storm
- В момента играе: with your brain
Спомняш си статията ми за трите части на Mass Effect нали ? Но да оставим това. Не случайно едно от парчетата в саундрака на тройката носи името An End, Once and For All. И точно това е което не могат да преглътнат мнозина, че това е край. Но какъв по точно, разбира се, че не на историята, а на Шепърд, защото без него никоя игра няма правото да носи името Mass Effect. Примера ти с Властелина на Пръстените е абсурден, защото това не е фентъзи, в Толкин няма някакви скрити истории и вратички, всичко при него е черно и бяло, докато Bioware могат да си позволят да направят всичко с историята следвайки политиката на парите и докато ЕА им дишат във врата. Аз приемам това за окончателния край на Шепърд, такъв какъвто трябва да е, нагарчаш, но истински. Никъде не е казано, че края на една история означава разбулване на всичките и мистерии, иначе щеше да е просто поредната история. Именно този край е доказателството, че тази история е нещо по-различно от другите. Никой не те кара да го харесваш или приемаш, но той е вече написан и окончателен.Труповоз написа:Кое му е стабилното? Представи си, как когато Фродо седи пред пропастта, готов да метне пръстена, пред него се появява знатна форма на дете, която олицетворява демек младия, невеж и противоречив свят. То казва, че е шеф на Саурон, като го е срещнал, след като Саурон е бил победен, но не спира злите му намерения, защото е част от естествения път на света да бъде завладян от некъв луд. Ама в същото време не спира Фродо да убие Саурон по някаква си еди к'ва си причина.white storm написа:края си е стабилен
Сложи Божествено Дете, което е шеф на целия свят, за което не е ставало дума нищо веднъж преди точно на края и му дай роля в която всъщност не прави нищо. Какво направи детето с Шепърд? Каза му 2 думи и нищо повече. Useless.
Въпреки Extended Cut, Червения край все още не дава обяснение как Шепърд се събужда на Земята.
Защо Рийпърите не спряха създаването на Круцибъла? Нещото се разработваше минимум месец, Рийпърите не се мръднаха пръста, да го бутнат. Защо?
Колко страници кодекс има МЕ поредицата? 50? 100? 150? За хора, които са се тровили толкова време да мислят как работи всяко едно нещо, да ми треснеш машина, която може да променя съществата на молекулярно ниво (забележи на цялата Вселена) е пълна простотия. Повече ми харесваше идеята да имаме гън, който може да 1 шотне Рийпър. Поне щяхме да имаме хубава финална битка.
Защо МЕ3 не е края на историята за Овцарина, а е началото на нова история? Мъките на Шепърд какво са? Затишие пред буря? Никой не иска това. Биоуер толкова се концентрираха върху всички персонажи в МЕ и връзката на Шепърд с тях, а сега какво? Излиза нов МЕ който няма формулата "Шепърд и компания"? Вместо всичко да се върти около персонажите, както винаги е било, защо изведнъж в края всичко започва да се върти около миналото на Рийпърите?
“Life is change, chaos, filth and suffering. Death is peace, order, everlasting beauty.”
Разликата мангал тъп, е че още в самото начало на Властелина се казва, кой за какво се бори, от къде идва, на кого е тъпия пръстен, какво трябва да се направи за да се унищожи злото и тем подобни неща. Чара на Мас Ефекта е в мистерията. В първата част не знаеш изобщо какво е случва. Във втората се чудиш какво искат колекторите и кой ги управлява. Във третата не знаеш какво точно е тоя крусибъл и как ще погуби рийпърите, които тепърва се появяват пряко в поредицата, като изключим соверена. Така че малоумнико, недей ми говори пак наизуст да сравняваш различни поредици, от различни ТИПОВЕ ЕНТЪРТЕЙМЪНТ. Да еба простия ти селянин.
Даже не си си направил труда да изиграеш длц-то, най-много да си видял единия край в тубата, дебил грозен. Детето може да те отегчи с приказки, стига да му искаш обяснения. И това дете, не е дете, а е пояснено че е първоизточника на рийпърите и може да ти се яви във всякаква форма. На теб конкретно като един голям кур би ти се явил и затова не ти се нрави края. Круцибъла(да еба аграрния ти маймуняк) не е сложен на 2 крачки от рийпърите. А и като дълбаем толкова, защо Гандалф не даде пръстена на птиците си да го метнат в лавата ? Защо Саруман не убива Гандалф? Закво Стар Уорс е ебати посредствения филм ? И аз мога да си задавам безмислени въпроси до утре за да пълня темата, ама на имам мозък в главата си, не като тебе.
И точно заради края си МЕ ще се помни винаги, а примерно някаква малоумщина от същия жанр като стар уорс примерно, никой не може да ми каже как приключва без да се замисли няколко секунди. Аз лично изобщо не помня и факта че поредицата мас ефект във всяко едно отношение доминира считаната от всички за нещо велико пумия на Лукас, казва достатъчно. Байоуер, затова са Байоуер защото там не работят безмозъчни тикви като Труповоз.
Даже не си си направил труда да изиграеш длц-то, най-много да си видял единия край в тубата, дебил грозен. Детето може да те отегчи с приказки, стига да му искаш обяснения. И това дете, не е дете, а е пояснено че е първоизточника на рийпърите и може да ти се яви във всякаква форма. На теб конкретно като един голям кур би ти се явил и затова не ти се нрави края. Круцибъла(да еба аграрния ти маймуняк) не е сложен на 2 крачки от рийпърите. А и като дълбаем толкова, защо Гандалф не даде пръстена на птиците си да го метнат в лавата ? Защо Саруман не убива Гандалф? Закво Стар Уорс е ебати посредствения филм ? И аз мога да си задавам безмислени въпроси до утре за да пълня темата, ама на имам мозък в главата си, не като тебе.
И точно заради края си МЕ ще се помни винаги, а примерно някаква малоумщина от същия жанр като стар уорс примерно, никой не може да ми каже как приключва без да се замисли няколко секунди. Аз лично изобщо не помня и факта че поредицата мас ефект във всяко едно отношение доминира считаната от всички за нещо велико пумия на Лукас, казва достатъчно. Байоуер, затова са Байоуер защото там не работят безмозъчни тикви като Труповоз.
Fenrir написа:Всичко щеше да е екстра, ако бойната система в ME 2 и 3 не беше копие на Gears of War.
Брато спирай да играеш игри. Или поне си ги играй, ма не ги обсъждай пред хора, които се интересуват и са цъкали нещо повече от фифа и цс.
"докато Bioware могат да си позволят да направят всичко с историята следвайки политиката на парите и докато ЕА им дишат във врата"
Не знам защо се коментира края на играта, като в сметките го има това изречение.
DJ Cat страшен си.
Не знам защо се коментира края на играта, като в сметките го има това изречение.
DJ Cat страшен си.
А мисля че след като изра оная простотия с властелина, трябва да спреш и да земеш да се застреляш малоумник такъв!
It is said that ignorance is bliss. Tell me, is that true for you? Then how peaceful it must be for you to have a mind unburdened by thought!
Дадох пример. Като не желаеш да го интерпретираш правилно все едно.
Бати тъпия питекантроп. Примера ти смърди бе момче. Се едно стадо бизони са срали в устата ти, така смърди.
Примера нито беше уместен и няма нищо общо с каквото се джавкаме тука,а между другото нали се сещаш че Фродо сложи пръстена и се опита да стане новия Саурон, но Ам-Гъл го спря?
It is said that ignorance is bliss. Tell me, is that true for you? Then how peaceful it must be for you to have a mind unburdened by thought!
Ама ти верно си много голем бе.DJ Cat написа:Fenrir написа:Всичко щеше да е екстра, ако бойната система в ME 2 и 3 не беше копие на Gears of War.
Брато спирай да играеш игри. Или поне си ги играй, ма не ги обсъждай пред хора, които се интересуват и са цъкали нещо повече от фифа и цс.
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
- reborn_izrod
white storm ти неква дружка на ДЪБЕСТ ли си?Джъстаскинг
Он къде се загуби?
ОТНОВО!!!
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Не съм играл Gears of War, но дори да си прав не виждам какво толкова лошо има при положение, че бойната система си е мега добра. А и то бойната система си е като на всеки друг стандартен шутър от 3-то лице, в който можеш да се прикриваш.Fenrir написа:Всичко щеше да е екстра, ако бойната система в ME 2 и 3 не беше копие на Gears of War.
Иначе Дъ Бест го засичам в BWC форума
толкова ли беше трудно да се направи край в стил dark knight rises?
Dalinda mi alma te llama, Ven a mi cama, Quiero amarte dulce niña, Dame tus besos, Mirame a los ojos, Jurame tu amor...
a.k.a Alcatraz
a.k.a Alcatraz
В крайна сметка Mass Effect 1 > Mass Effect 2 > Mass Effect 3.
EA
EA
Добре че разработчиците нямат такъв усран вкус като твоя. Всяка следваща игра от поредицата, геймплейно е сигурно 2 едници по силна от предната. Тройката има перфектен геймплей и много добра история. Ако си от хората, които ревеш за края, 5минути не правят цялата игра слаба. Изгледал съм сто филма сигурно с тъп финал, но някои от тях са ми харесали адски много, не е важно как свършва дадена история, а как се стига до там.
Даже не я довърших.
Кампанията в ME1 е толкова по-добра от останалите че чак не е смешно.
Noveria
Virmire
Feros
http://www.youtube.com/watch?v=3JJHkRMm2N0
Саундтрака
Кампанията в ME1 е толкова по-добра от останалите че чак не е смешно.
Noveria
Virmire
Feros
http://www.youtube.com/watch?v=3JJHkRMm2N0
Саундтрака
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Е като не си я довършил последната, откъде си толкова сигурен, че първата е по-добра?
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
аз първата не можах да я довърша, първо щото знаех историята и второ, геймплея ми беше адски муден
a.k.a Alcatraz
a.k.a Alcatraz